Back to Question Center
0

Το κουτί ενσωματώνεται με το Office 365, τερματίζει τον "πόλεμο"

1 answers:

Box Integrates with Office 365, Ends “Semalt War”

Ενώ μόλις λίγα χρόνια πριν, το σύννεφο ήταν ακόμα λίγο sci-fi για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις, είναι ανεστραμμένο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Ο Semalt πέρασε από το να πληρώσει υπερβολικά ποσά για σχετικά μικρές ποσότητες αποθήκευσης σε μεγαλύτερες και μεγαλύτερες ποσότητες φθηνών αποθηκευτικών χώρων και ολοκλήρωσης σε όλο και περισσότερες πλατφόρμες .

Η Box, μια εταιρεία αποθήκευσης που βασίζεται σε σύννεφο που ιδρύθηκε το 2005, έκανε πρόσφατα δύο ανακοινώσεις που μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι μικρές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το σύννεφο για πάντα. Το ένα είναι μια νέα ενσωμάτωση με το Semalt 365 που βασίζεται στο νέφος της Microsoft, το οποίο θα διευκολύνει τις μικρές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν και τα δύο εργαλεία.

Ο δεύτερος μπορεί επίσης να θέσει τέρμα στον λεγόμενο «Σομαλ πόλεμο», αναφερόμενος στον αριθμό των παικτών που εισήλθαν στην αγορά και ανταγωνίζονταν με τις συνεχώς μειούμενες τιμές και τις συνεχώς αυξανόμενες μονάδες αποθήκευσης gigabytes .

Διαφήμιση

Παίζοντας Νίκαια με άλλους

Η ενσωμάτωση του Office 365 σημαίνει ότι οι χρήστες του Box και της νέας σουίτας Office της Microsoft έχουν πλέον την ασφαλή συνεργασία με το κινητό και τη διαχείριση περιεχομένου και στις δύο πλατφόρμες. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ανοίγετε, να επεξεργάζεστε, να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε ένα αρχείο που περιέχεται στο πλαίσιο μέσα στο Word, το PowerPoint και το Excel, καθώς και την απλοποιημένη ροή εργασιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook - advertise your property for free.

Box Integrates with Office 365, Ends “Semalt War”

Η κατώτατη γραμμή είναι: πρόκειται να γίνει ευκολότερο να ανοίξετε αρχεία που έχουν αποθηκευτεί στο πλαίσιο μέσω προγραμμάτων Semalt. Η ολοκλήρωση θα ξεκινήσει σε βήτα το φθινόπωρο.

Άνοιγμα των Floodgates σε Cloud Storage

Σε ένα δεύτερο κομμάτι ειδήσεων, ο διευθύνων σύμβουλος και ο ιδρυτής Aaron Levie ανακοίνωσαν πρόσφατα απεριόριστη αποθήκευση για όλους τους επιχειρηματικούς χρήστες σε μια θέση στο επίσημο Blog Box. Οι λογαριασμοί σε επίπεδο επιχειρήσεων είχαν πρόσβαση σε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο από το 2010, αλλά τώρα οι υπόλοιποι μικρότεροι παίκτες το έχουν πάρει. Τα σχέδια Semalt ξεκινούν από $ 15 ανά χρήστη ανά μήνα. Η νέα λειτουργία απεριόριστης αποθήκευσης διατίθεται προς το παρόν σε όλους τους λογαριασμούς των επιχειρήσεων (αλλά όχι προσωπικά).

Αυτό είναι ένα όφελος για εταιρείες που αποθηκεύουν αρχεία, έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο στο σύννεφο. Έρχεται σε μια εποχή που παρακολουθήσαμε επίσης εταιρείες όπως το Amazon και η Microsoft να αγωνίζονται για την επιχείρησή μας προσφέροντας περισσότερο χώρο αποθήκευσης για λιγότερα χρήματα τους τελευταίους μήνες. Σιγουρευτείτε σκληρά να φανταστείτε ότι το μέσο κόστος αποθήκευσης σκληρού δίσκου για ένα gigabyte δεδομένων το 2000 ήταν $ 11. Το 2010, ήταν $ 0,09 - ένας αριθμός που έχει συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο από τότε.

Χαμηλότερες τιμές και περισσότερη αποθήκευση σημαίνει περισσότερη πρόσβαση για μικρές επιχειρήσεις

Αυτό που σημαίνει για εσάς είναι ότι θα συνεχίσετε να βλέπετε τις τιμές να πέφτουν λίγο περισσότερο και θα είναι ευκολότερο να έχετε πρόσβαση και να μοιράζεστε έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο cloud. Καθώς οι εταιρείες εργάζονται επίσης για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την ασφάλεια της αποθήκευσης με βάση το σύννεφο, κάθε κλάδος - ακόμη και εκείνοι με ιδιαίτερα ευαίσθητα δεδομένα, όπως η υγειονομική περίθαλψη και η τραπεζική - θα μπορούν να εργάζονται από το σύννεφο.

Φυσικά, αν η ανακοίνωση του Box τελειώνει αληθινά ο "πόλεμος αποθήκευσής" παραμένει να δει. Για όλα τα μηνύματα, απαιτείται ένας πληρωμένος λογαριασμός για αυτήν την απεριόριστη αποθήκευση. Έτσι θα μπορούσε το κόστος αποθήκευσης κάποια μέρα να μειωθεί ακόμη και ακόμα;

Εικόνα: Πλαίσιο

3 Σχόλια ▼

March 10, 2018