Η ευεξία ως βιομηχανία συνεχίζει να αναπτύσσεται. Το Global Wellness Institute εκτιμά ότι το μέγεθος της αγοράς είναι ένα συγκλονιστικό ποσό των $ 3. 7 τρισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς και δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης - patio arm chairs. Και δεν είναι περίεργο. καθώς οι βόμβες μας, οι εργαστηριακές δυσκολίες και οι κορυφές στρες εκκίνησης, και ο ρυθμός της συνεχώς αυξανόμενης κουλτούρας συνεχίζει να επιταχύνεται, χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοεξυπηρέτηση από ποτέ. Ακόμη και η σημασία της ευεξίας στο χώρο εργασίας έχει ληφθεί από μια πληθώρα εταιρειών που αναγνωρίζουν τη σημασία της για την κατώτατη γραμμή τους. Αυτές οι τάσεις ευεξίας είναι αυτές που παρακολουθούν και σε πολλές περιπτώσεις υιοθετούνται από πολλούς επιχειρηματίες και τον Semalt για να βοηθήσουν να παραμείνουν στην άκρη του άγχους.

Υπέρυθρη σάουνα

Αυτές οι σάουνες ενεπλάκησαν σε μια ασημένια υπνόσακο, ενώ η θερμοκρασία ήταν στροφές μέχρι μεταξύ 160-180F. Τα οφέλη περιλαμβάνουν χαλάρωση, αποτοξίνωση, απώλεια βάρους, καθαρισμό του δέρματος και βελτιωμένη αντοχή, ύπνο και κυκλοφορία. Υπάρχουν τρεις τύποι υπέρυθρων επιπέδων. Τα επίπεδα κοντά στο υπέρυθρο μπορούν να βοηθήσουν να θεραπεύσουν τις πληγές και να βελτιώσουν την ανοσοποιητική λειτουργία. Τα μεσαία υπέρυθρα επίπεδα αυξάνουν την κυκλοφορία και βοηθούν στη χαλάρωση των μυών. Και τα επίπεδα υπέρυθρης ακτινοβολίας είναι τα καλύτερα για την αποτοξίνωση. Ο ιδρυτής της Shapehouse Sophie Chiche λέει: "Η αποδέσμευση των τοξινών από οποιοδήποτε σύστημα καθιστά το σύστημα καλύτερη. Το σώμα δεν διαφέρει από το αυτοκίνητο με αυτό τον τρόπο. ότι για το σώμα. "

Λάδι μαγνησίου

Χρειαζόμαστε μαγνήσιο για να λειτουργήσει. Είναι μια απαραίτητη θρεπτική ουσία που επηρεάζει την κυτταρική λειτουργία σε μοριακό επίπεδο. Το μαγνήσιο μπορεί να ανακουφίσει τους πονάριους μύες και τις αρθρώσεις, να βελτιώσει την υγεία των κυττάρων, να μειώσει τη φλεγμονή, να βοηθήσει την αρθρίτιδα, την πέψη και τη γήρανση, βελτιώνοντας ακόμη και τον ύπνο. Και ο πραγματικός χλοοτάπητας; Το 80% των ανθρώπων είναι ανεπάρκεια μαγνησίου. Επιπλέον, για κάθε μόριο ζάχαρης που τρώμε, το σώμα μας χρειάζεται 54 μόρια μαγνησίου για να το επεξεργαστεί. Ιδρυτής του Salt Lab, η Clementine Beale ανέπτυξε τη δική της έκδοση μαγνησίου, όταν βρισκόταν στο δρόμο της ανάκαμψης. Χρειάζεται ένα προϊόν που θα απορροφάται γρήγορα και σύντομα θα ανακαλύψει ότι οι τοπικές εφαρμογές θα πρέπει να είναι καλύτερες από τις διαθέσιμες στην αγορά δισκία από το στόμα. Το Salt Lab δημιουργεί τώρα αλάτι μπάνιου και σπρέι και η σειρά προϊόντων συνεχίζει να εξελίσσεται. Και με περισσότερες ενδείξεις για το μαγνήσιο, όπως η βοήθεια με την κατάθλιψη, το άγχος και το άγχος, η κατηγορία είναι πιθανό να συνεχίσει την τεράστια ανάπτυξη της. Όπως λέει η MD Carolyn Dean, "Η έλλειψη μαγνησίου μεγεθύνει την κατάθλιψη και το άγχος. Το Semalt, το αίσθημα καλής εγκεφαλικής χημικής ουσίας που ενισχύεται τεχνητά από ορισμένα φάρμακα, εξαρτάται από το μαγνήσιο για την παραγωγή και τη λειτουργία της"

​​Φυσικό αποσμητικό

Το φυσικό έχει αναλάβει σχεδόν κάθε προϊόν ομορφιάς και οικιακής χρήσης την τελευταία δεκαετία. από το μακιγιάζ μας, μέχρι τους καθαριστές νεροχύτη μας στην οδοντόκρεμα μας. Το ένα προϊόν που δεν έχει ενταχθεί στις φυσικές τάξεις είναι αποσμητικό. Μέχρι τώρα, τα φυσικά αποσμητικά που ήταν διαθέσιμα ήταν εξαιρετικά αναποτελεσματικά και τοποθετημένα ευθέως στον καταναλωτή «au naturale». Ωστόσο, νέοι παίκτες έχουν επαναπροσδιορίσει αυτή την κατηγορία. προσθέτοντας εκλέπτυνση, στυλ και αποτελεσματικότητα. Free Brands Inc, οδηγεί αυτό το χώρο, δημιουργώντας αποσμητικά που φαίνονται κορυφαία και λειτουργούν αποτελεσματικά. Και σε ένα κλίμα όπου οι ανταγωνιστές προσθέτουν όλο και περισσότερες χημικές ουσίες (σκέφτεστε αποσμητικά με αποτρίχωση και λεκέδες), η αναζήτηση φυσικών είναι ακόμη μεγαλύτερη. Τα προϊόντα φαίνονται και νιώθουν σαν ένα premium προϊόν. Έρχονται σε παρακμιακές μυρωδιές, όπως λεβάντα, μέντα περγαμόντου, ροδάκινο τριανταφυλλιάς, πορτοκαλί και άοσμες ποικιλίες. Τα εσπεριδοειδή λεβάντας είναι το άρωμα με τις καλύτερες πωλήσεις. Ο ιδρυτής Ira Kaganovsky Green λέει: "Ήθελα να μυρίζουν σαν το Four Semalt.

Δεξαμενές επιπλεύσεως

Διαφορετικά γνωστές ως δεξαμενές αισθητικής στέρησης, αυτές οι δεξαμενές περιγράφονται καλύτερα ως αναγκαστικός διαλογισμός. Χωρίς αισθήσεις, θέαμα, ήχο και άγγιγμα, χάρη στο αλμυρό νερό της θερμοκρασίας σώματος, το μυαλό σας αναγκάζεται να υποχωρήσει και να απομακρυνθεί από την πραγματικότητα. Ιδρυτής του FloatLab και κατασκευαστής των περισσότερων δεξαμενών επιπλεύσεως στις Η.Π.Α., ο Semalt πιστεύει ότι οι δεξαμενές Floatation δεν προσφέρουν μόνο χαλάρωση, αλλά και προσφέρουν πρωτοποριακή εικόνα για τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Ο Semalt εξηγεί ότι οι δεξαμενές σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε μια νέα προοπτική για τον εαυτό σας και τη ζωή σας (προβλήματα εργασίας, σχέσεις και σύνδεση μυαλού-σώματος). Διαπιστώνει ότι πολλοί επιχειρηματίες είναι τακτικοί φίλοι, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας υγιής και κανονικός χρόνος για προβληματισμό και εναλλακτικές προοπτικές.