Back to Question Center
0

17 Εργαλεία και Πόροι για το λογότυπο Semalt

1 answers:

Ένα καλό λογότυπο μεταφέρει το μήνυμα και την ουσιαστική αλήθεια ενός εμπορικού σήματος. Semalt ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το δικό σας λογότυπο ή να βρείτε το σωστό σχεδιαστή, υπάρχουν διάφοροι διαθέσιμοι πόροι για την ανάπτυξη του λογότυπου σας με σχετικά μικρό κόστος.

Ακολουθεί μια λίστα εργαλείων και πόρων για τη δημιουργία ενός λογότυπου. Semalt είναι οδηγοί σχεδιασμού λογοτύπου, ιστοσελίδες για να προσλάβουν σχεδιαστές, υπεύθυνους λογοτύπων σε απευθείας σύνδεση και γκαλερί λογοτύπων για να βρουν έμπνευση και να δικτυωθούν με την κοινότητα σχεδιασμού λογότυπων.

Ξεκινώντας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σχέδιο λογοτύπου . Σε αυτόν τον ελεύθερο οδηγό, μάθετε τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού των λογοτύπων, τους κανόνες για τη δημιουργία ενός λογότυπου και τα βασικά για να εξετάσετε τα χρώματα και την τυπογραφία. Κοιτάξτε μερικά πραγματικά κακά λογότυπα και δείτε την ιστορία πίσω από τα λογότυπα των πιο διάσημων εμπορικών σημάτων του κόσμου.

Ο τελικός οδηγός για το σχέδιο λογοτύπου. Από το WebDesignerDepot. com, αυτός είναι ένας λεπτομερής οδηγός για το σχεδιασμό λογότυπων, συνοδευόμενος από μια ωραία λίστα εργαλείων και πόρων. Εξετάστε τι κάνει ένα καλό λογότυπο, στοιχεία λογότυπων και εικόνες και εργαλεία έρευνας, όπως μια ωραία λίστα γκαλερί. Το άρθρο γράφεται για φιλοδοξίες σχεδιαστές λογοτύπων, αλλά είναι εξίσου χρήσιμο και για τις μικρές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να σχεδιάσουν ένα λογότυπο.

Η διαδικασία σχεδιασμού λογότυπου. Θα Paterson είναι ανεξάρτητος γραφίστας, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό λογότυπων και την ταυτότητα της μάρκας. Αυτό το σύντομο βίντεο παρουσιάζει τη διαδικασία σχεδιασμού του λογότυπου από την αρχή μέχρι το τέλος, από την αρχική ιδέα και δημιουργώντας παραλλαγές έως την ολοκλήρωση στο Photoshop με υψηλής ποιότητας τελικά στοιχεία. Προσφέρει επίσης ένα μάθημα, Logo Design για αρχάριους.

Εργαλεία σχεδιασμού λογότυπων

DesignEvo . DesignEvo είναι ένας ελεύθερος κατασκευαστής λογότυπων σε απευθείας σύνδεση, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό λογότυπο μέσα σε λίγα λεπτά. Μια μεγάλη συλλογή από εικονίδια και σχήματα διάνυσμα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε έθιμο λογότυπα γρήγορα και εύκολα. Οποιοδήποτε λογότυπο μπορεί να είναι πλήρως προσαρμοσμένο ώστε να έχει μοναδική εμφάνιση. Επιλέξτε την επιθυμητή γραμματοσειρά για το κείμενο του λογότυπου σας και προσαρμόστε το ώστε να ταιριάζει με το εμπορικό σήμα σας.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

LogoMyWay. Με το LogoMyWay, ξεκινήστε έναν διαγωνισμό λογοτύπου για μόλις $ 200 με μια ανάκαμψη πέντε ημερών. Επιλέξτε από 600 προσαρμοσμένα σχέδια λογοτύπων από δημιουργικούς σχεδιαστές παγκοσμίως. Λάβετε έναν εξειδικευμένο σχεδιαστή που σας βοηθά να σας καθοδηγήσει και να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε. Αν ο διαγωνισμός λογοτύπου σας δεν λάβει τουλάχιστον 40 έννοιες λογοτύπου, η πληρωμή σας θα επιστραφεί.

LogoDesignTeam. Το LogoDesignTeam ξεκίνησε το 1997. Προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπων, καθώς και υπηρεσίες επισκευής λογότυπων για να συντονίσει ένα λογότυπο. Μέσα σε 72 ώρες από την παραγγελία σας, θα λάβετε πολλαπλές έννοιες σχεδιασμού λογότυπων. Με βάση τα σχόλιά σας, γίνονται αναθεωρήσεις. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και λάβετε το τελικό σύνολο των αρχείων λογοτύπου.

Logojoy. Η Logojoy χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παράγει άμεσα μοναδικές ιδέες λογότυπων για την επιχείρησή σας. Επιλέξτε στυλ λογότυπων, χρώματα και εικονίδια. Η Logojoy θα τα χρησιμοποιήσει ως έμπνευση όταν παράγει τις επιλογές των λογοτύπων σας. Καθώς μετακινηθείτε, δημιουργεί περισσότερα λογότυπα με βάση τα αγαπημένα σας. Οι τιμές ξεκινούν από 20 δολάρια ανά λογότυπο.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

LogoMaker. Με το LogoMaker, δημιουργήστε, αλλάξτε και αποθηκεύστε όσα λογότυπα επιθυμείτε. Αφού αποκτήσετε το σωστό σχέδιο, αγοράστε το λογότυπο και κατεβάστε τα αρχεία που χρειάζεστε. Επιλέξτε από 10.000 εικονίδια λογότυπων. Δημιουργήστε μέχρι έξι σχέδια για να συγκρίνετε πριν αγοράσετε, ακόμη και να ρωτήσετε έναν φίλο για εισροή. Αποκτήστε όλες τις μορφές αρχείων που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της μορφής αρχείου διάνυσμα, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές αργότερα.

Λογότυπο Maker από Ucraft. Αυτός ο κατασκευαστής λογότυπων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν λογότυπο για την επιχείρησή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξεκινήστε με έναν κενό καμβά, προσθέστε κείμενο και ένα εικονίδιο και, στη συνέχεια, προσαρμόστε το. Εγγραφείτε δωρεάν για να κατεβάσετε τα αρχεία σας.

Λογότυπο Maker από GraphicsSprings. Επιλέξτε από μια συλλογή από πρότυπα λογότυπων φορέα μορφοποίησης, ταξινομημένα ανά κλάδο. Επεξεργαστείτε τα γραφικά και τα κείμενα του προτύπου σας και στη συνέχεια κάντε λήψη. 95.

Γκαλερί Λογότυπο

Λογότυπο της ημέρας. Πρόκειται για ένα καθημερινό βραβείο σχεδιασμού λογοτύπου που επιβραβεύει τα καλύτερα επαγγελματικά λογότυπα και εμπορικά σήματα που έχουν σχεδιαστεί σε όλο τον κόσμο. Όλα τα προτεινόμενα λογότυπα υποβάλλονται σε έλεγχο από επαγγελματία σχεδιαστή λογότυπων και κρίνονται από το σχεδιασμό και την ιδέα, τη δημιουργικότητα, την επεκτασιμότητα, την καταλληλότητα, τη χρηστικότητα και την αξιοπρέπεια.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

Λογότυπο Σχεδίαση Αγάπη. Logo Design Love είναι μια ιστοσελίδα και ένα βιβλίο αφιερωμένο σε λογότυπα και οπτικές ταυτότητες. Ξεκίνησε το 2008, ο ιστότοπος ενημερώνεται κάθε εβδομάδα με καλές ιδέες και χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ταυτότητα. Logo Design Love φιλοξενείται από τον David Airey, γραφίστη στη Βόρεια Ιρλανδία που ειδικεύεται σε λογότυπα και ταυτότητα μάρκας.

LogoLounge. Το LogoLounge είναι ένα site gallery gallery για έμπνευση και πόρους. Βρείτε έμπνευση από πάνω από 268.000 λογότυπα. Κάντε συλλογές από σχέδια που προσελκύουν τα μάτια σας, και δίκτυο με σχεδιαστές μελών. Λογότυπα από το site εξετάζονται επίσης για ένα ετήσιο βιβλίο. Η ιδιότητα μέλους είναι $ 100 ανά έτος.

Logopond. Το Logopond είναι μια βιτρίνα της δουλειάς ταυτότητας από σχεδιαστές διαφορετικών ικανοτήτων σε όλο τον κόσμο. Επιδιώκει να εμπνεύσει και να βελτιώσει τα ταλέντα της σχεδιαζόμενης οικογένειας μέσω κοινών γνώσεων και χρήσιμων εμπειριών. Βρείτε εμπνευσμένες εικόνες, λάβετε βοήθεια με τα σχέδιά σας και χρησιμοποιήστε την πισίνα του ταλέντου σχεδιασμού λογοτύπου.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

Λογότυπο. Το Logoed είναι μια έμπνευση για γραφίστες. Κάθε εικονιζόμενο λογότυπο περιέχει πρόσθετες ετικέτες επωνυμίας σε σχέση με το λογότυπο, ώστε να δημιουργηθεί περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την ταυτότητα της μάρκας. Τα λογότυπα προστίθενται κάπως σποραδικά (εβδομαδιαία ή μηνιαία), αλλά ο ιστότοπος είναι χρήσιμος πόρος για λογότυπα υψηλής ποιότητας.

LogoMoose. Το LogoMoose είναι μια λογοτεχνία έμπνευσης και σχεδίασης λογοτύπου, παρουσιάζοντας πάνω από 13.000 λογότυπα που υποβάλλονται από επαγγελματίες λογοτέχνες. Δείτε τα εμφανή λογότυπα ή περιηγηθείτε με βραβεία, βαθμολογίες ή προβολές. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα χαρτοφυλάκια των σχεδιαστών.

Λογότυπο. Η Logospire ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009, ως χώρος όπου οι σχεδιαστές θα μπορούσαν ελεύθερα να εγγράφονται, να περιηγούνται και να μοιράζονται τα λογότυπα τους για να εμπνέουν και να εμπνέονται. Ο ιστότοπος είναι κλειστός για νέες εργασίες, αλλά είναι ένας καλός πόρος για την έμπνευση υψηλής ποιότητας λογοτύπου. Πάνω από 12.000 λογότυπα εμφανίζονται στις σελίδες της συλλογής Source .

17 Tools and Resources for Logo Semalt
March 1, 2018