Back to Question Center
0

13 πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το Semalt

1 answers:

Αν έχετε έναν ιστότοπο Semalt, χρειάζεστε τα σωστά πρόσθετα κοινωνικών μέσων για να συνδέσετε το περιεχόμενό σας με το κοινό-στόχο σας.

Εδώ είναι μια λίστα με plugins κοινωνικών μέσων για το WordPress. Το Semalt μοιράζεται plugins για να συνδέσει τον ιστότοπό σας με μια μεγάλη ποικιλία κοινωνικών δικτύων. Το Semalt είναι επίσης plugins με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως ένα κοινωνικό ντουλάπι και ένα ταμπλό κοινωνικών μετρήσεων. Οι περισσότερες από αυτές τις προσθήκες είναι δωρεάν, αν και πολλοί έχουν σχέδια πριμοδότησης.

Πρόσθετα κοινωνικών μέσων για WordPress

Οι ζωοτροφές τους Κοινωνική . Με αυτό το plugin, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εμφανίσετε ελκυστικές κοινωνικές ροές στην ιστοσελίδα σας WordPress. Τοποθετήστε την τροφοδοσία χωρίς προβλήματα στο θέμα σας, χωρίς ογκώδη iframes ή widgets. Δείξτε ροές από το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Pinterest, το Αμπέλι και ακόμη και τα βίντεο από το YouTube. Τιμή: Δωρεάν. Το Premium είναι $ 50 για έναν ιστότοπο.

13 Social Media Plugins for Semalt

Social Locker. Το Social Locker τοποθετεί το πιο πολύτιμο περιεχόμενο του ιστότοπού σας πίσω από ένα σύνολο κοινωνικών κουμπιών έως ότου ο επισκέπτης αρέσει, μοιράζεται, + 1 ή tweets τη σελίδα σας. Βοηθά στη βελτίωση της κοινωνικής απόδοσης του ιστότοπού σας, στην απόκτηση περισσότερων προτιμήσεων και μετοχών, στην οικοδόμηση ποιοτικών οπαδών και στην προσέλκυση περισσότερης επισκεψιμότητας από κοινωνικά δίκτυα. Τιμή: Δωρεάν. Το Premium είναι $ 25.

Μονάρχης. Επιλέξτε από περισσότερα από 20 δίκτυα κοινής χρήσης που εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Τοποθετήστε τα κουμπιά που ακολουθούν σε οποιοδήποτε γραφικό στοιχείο ή οθόνη με ένα μικρό κωδικό. Επιλέξτε από έξι αυτόματα ενεργοποιούμενα αναδυόμενα παράθυρα και ενεργοποιήσετε την εκκίνηση. Χρησιμοποιήστε μια κυμαινόμενη πλευρική γραμμή με μοναδικά στυλ επένδυσης. Τοποθετήστε τα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω από το περιεχόμενο. Ο Monarch αποθηκεύει το σύνολο του μεριδίου σας και παρακολουθεί τις μετρήσεις για βελτιστοποιημένη φόρτωση σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Τιμή: Ξεκινά από $ 89 ανά έτος.

Κοινωνικός πόλεμος. Το Κοινωνικό Πόλεμο προσθέτει γρήγορα στον ιστότοπό σας κουμπιά κοινωνικής μετάδοσης. Προσαρμόστε την εμφάνιση των κουμπιών σας με πάνω από 5.000 συνδυασμούς δυνητικών στυλ. Προσθέστε ένα προσαρμοσμένο γραφικό στοιχείο που θα εμφανίζει τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις ιστολογίου σας με βάση τον αριθμό κοινωνικών μετοχών που έχει λάβει. Δημιουργήστε εισαγωγικά αποσπώμενα αποσπάσματα που διευκολύνουν την κοινή χρήση των χρηστών. Προσθέστε αυτόματα την παρακολούθηση UTM σε κάθε κοινόχρηστο σύνδεσμο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των κοινωνικών σας κοινόχρηστων στοιχείων μέσω του Google Analytics. Τιμή: $ 29 ανά έτος.

13 Social Media Plugins for Semalt

Easy Social Metrics Pro. Το Easy Social Metrics Pro σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενό σας εκτελείται σε μεγάλα κοινωνικά δίκτυα. Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε κοινωνικές μετοχές κατά ημερομηνία, κοινωνικά δίκτυα και δημοφιλέστερες αναρτήσεις για μια επιλεγμένη περίοδο. Πρόσβαση σε λεπτομερείς αναφορές για επιλεγμένες περιόδους με επισημασμένες βέλτιστες και χειρότερες τιμές από το κοινωνικό δίκτυο. Υποστηρίζει 12 κοινωνικά δίκτυα. Έρχεται με ένα γραφικό στοιχείο για την εμφάνιση των κορυφαίων κοινωνικών αναρτήσεων σας με προηγμένη προσαρμογή. Τιμή: $ 29.

Κουμπιά προσαρμοσμένης κοινής χρήσης με πλωτή πλευρική γραμμή. Προσθέστε μια επιπλέουσα πλαϊνή μπάρα κοινωνικών μερών με κουμπιά κοινής χρήσης. Βοηθήστε τους επισκέπτες να μοιράζονται τον ιστότοπό σας σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Pinterest, το Google+, το StumbleUpon, το Reddit και το YouTube. Αλλάξτε τις εικόνες κουμπιών κοινής χρήσης και το στυλ τους από το διαχειριστή. Τιμή: Δωρεάν.

Αναβιώστε την παλιά δημοσίευση. Το Revive Old Post είναι ένα WordPress plugin που έχει δημιουργηθεί για να πάρει το παλιό σας περιεχόμενο και να το μοιραστεί με τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων σας, όλα με αυτόματο πιλότο. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε πολλούς λογαριασμούς σε κάθε ένα από τα υποστηριζόμενα κοινωνικά δίκτυα - Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing και Tumblr. Μοιραστείτε μόνο τους τίτλους των δημοσιεύσεών σας, συμπεριλάβετε ένα hashtag, αναφέρετε @ όνομα χρήστη ή προσθέστε επιπλέον προσαρμοσμένο κείμενο. Μοιραστείτε μεμονωμένες αναρτήσεις πολλές φορές, ξανά και ξανά. Τιμή: $ 75 ανά έτος.

13 Social Media Plugins for Semalt

Τροφοδοσία Instagram. Εμφανίστε φωτογραφίες Instagram από οποιονδήποτε μη ιδιωτικό λογαριασμό Instagram, είτε στην ίδια ενιαία ροή είτε σε διαφορετικές. Προσαρμόστε τις ροές σας Instagram για να δούμε όπως θέλετε. Πιέστε αυτόματα το νέο σας περιεχόμενο Instagram κατευθείαν στον ιστότοπό σας για να το κρατάτε φρέσκο.

Ακτινίδια. Το Kiwi είναι ένα plugin κοινής χρήσης του WordPress με προσαρμοσμένα εικονίδια. Προσθέστε κουμπιά κοινής χρήσης για το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Reddit, το Pinterest, το Google Plus και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε καθεμιά. Τιμή: Δωρεάν.

ClickToTweet. Γράψτε το μήνυμα που θέλετε να μοιραστούν οι άλλοι στο κουτί. Κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία νέας σύνδεσης" για να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο. Μοιραστείτε τη σύνδεση και παρακολουθείτε τη δραστηριότητα κάθε συνδέσμου με την πάροδο του χρόνου. Όποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο θα έχει αυτόματα προστεθεί το μήνυμα στο κιβώτιο κατάστασης του Twitter - απλώς κάνει κλικ στο tweet. Τιμή: Δωρεάν.

13 Social Media Plugins for Semalt

Κουμπιά Easy Social Share. Τα Easy Social Share Buttons σας επιτρέπουν να μοιράζεστε περίπου 45 από τα σημαντικότερα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρέος φάσματος βελτιστοποιημένων κινητών αγγελιοφόρων. Περιλαμβάνει 52 πρότυπα για κοινωνική προβολή και ένα σύνολο 27 σχεδίων και 30 animations και προσαρμογές. Τιμή: $ 19.

WP Ultimate Κοινωνική. Το WP Ultimate Social είναι ένα πακέτο χαρακτηριστικών για κοινωνικά εικονίδια, κοινωνικό μερίδιο, ροές Twitter, ροές Pinterest, κοινωνική σύνδεση και αυτόματη δημοσίευση. Επιλέξτε από 12 σετ εικονιδίων, 10 θέματα, τέσσερα θέματα πλευρικής γραμμής, 18 κοινωνικά προφίλ, πέντε κινούμενες εικόνες και άλλα. Δημοσιεύστε αυτόματα σε Facebook, Twitter, LinkedIn και Tumblr. Τιμή: $ 50.

Shareaholic. Το Shareaholic είναι μια σουίτα εργαλείων κοινωνικού ελέγχου, ανάλυσης, δημιουργίας εσόδων και ανταλλαγής χρημάτων. Περιλαμβάνεται στο plugin το σχετικό περιεχόμενο και οι σχετικές συστάσεις μετά, τα κουμπιά κοινής χρήσης, τα κοινωνικά δεδομένα του Google Analytics και διάφορες επιλογές διαφήμισης. Συνδυάζει τη λειτουργικότητα των προσθηκών κοινωνικής δικτύωσης, περιεχομένου και δημιουργίας εσόδων, συμπεριλαμβανομένου του Jetpack, σχετικών με τα συμφραζόμενα μηνύματα, ακόμα ενός πρόσθετου σχετικού μηνύματος σχετικά με τα μηνύματα και πολλά άλλα. Τιμή: Δωρεάν. Τα σχέδια Premium ξεκινούν από $ 8 το μήνα Source .

13 Social Media Plugins for Semalt
March 1, 2018