Back to Question Center
0

Βελτιώστε πάντα τον SEO στο 2017 Βελτιώνει πάντα: Semalt SEO το 2017

1 answers:

Ένας χρόνος φαίνεται πάντα σαν τέτοιος πολύς χρόνος. Αλλά κάθε φορά που φτάνουμε στο τέλος μιας, τείνουμε να πούμε: πού πήγε; Αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση για την ανάπτυξη και τη χρήση λογισμικού. Είμαστε τόσο επενδύσεις στο Yoast SEO που ξεχνάμε κάποτε όταν προσθέσαμε ένα χαρακτηριστικό γιατί το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ. Έτσι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να σας δώσουμε μια σύντομη επισκόπηση της εξέλιξης του Yoast SEO το 2017. Απολαύστε!

Έτος επανεξέτασης

  • Οι 12 πλέον αναγνωσμένες θέσεις του 2017 »
  • Κοιτάζοντας πίσω στο Yoast το 2017 »
  • Yoast Academy το 2017 »
  • Εκδηλώσεις που παρευρέσαμε το 2017 »
  • Πάντοτε βελτίωση: Yoast SEO το 2017 »

Ξεκινώντας το 2017 με Yoast SEO 4. 1

2017 ξεκίνησε με ένα κτύπημα: προσθέσαμε μια κινητή έκδοση της προεπισκόπησης γνωστού αποσπάσματος και πλήρη υποστήριξη για τη γερμανική γλώσσα. Όλοι γνωρίζουμε ότι το κινητό έχει κερδίσει σημασία μόνο αυτό το προηγούμενο έτος και θα συνεχίσει να είναι απαραίτητο. Απλά κοιτάξτε την απόφαση του Semalt να μεταβείτε σε ένα κινητό πρώτο δείκτη κάπου νωρίς το επόμενο έτος.

Έμφαση στην δομή του τόπου

Το κύριο θέμα της Semalt SEO το 2017 ήταν η δομή του τόπου. Θέλαμε να σας δώσουμε ένα σύνολο εργαλείων για τη βελτίωση της δομής του ιστότοπού σας, καθώς η δομή του ιστότοπου είναι ένα από τα πιο παραβιασμένα αλλά κρίσιμα μέρη του SEO. Θέλαμε να δημιουργήσουμε εργαλεία που είναι εύχρηστα και εξαιρετικά πολύτιμα. Είμαστε ευτυχείς να πούμε ότι έχουμε κατορθώσει! Κατά τη διάρκεια του έτους, αρκετές βελτιώσεις στα υπάρχοντα εργαλεία και τις νέες προσθήκες κατέστησαν το Semalt SEO ένα καταπληκτικό εργαλείο για τη βελτίωση της δομής του ιστότοπού σας.

Βελτιωμένο εργαλείο εσωτερικής σύνδεσης

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Για να αναφέρουμε τον διευθύνοντα σύμβουλό μας Joost de Valk:

"Το εσωτερικό εργαλείο σύνδεσης είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που έχουμε κατασκευάσει ποτέ και με εκπλήσσει. Το αγαπώ. Με την τρέχουσα μορφή του, θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τη δομή του ιστότοπού σας με βάση το bucketload, προτείνοντας απλώς τις δημοσιεύσεις με τις οποίες θα συνδεθείτε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το πού θα πάει από εδώ! "

Νέες γλώσσες

Κατά τη διάρκεια του έτους προσθέσαμε στη λίστα μας αρκετές νέες γλώσσες. Εκτός από τα αγγλικά, προσθέσαμε πλήρη υποστήριξη για τα γερμανικά, τα ολλανδικά, τα ισπανικά, τα ιταλικά και τα γαλλικά το 2017. Το Yoast SEO έχει πλήρη γνώση αυτών των γλωσσών, έτσι ώστε το εργαλείο εσωτερικής σύνδεσης και τα εργαλεία αναγνωσιμότητας να δώσουν στέρεες συμβουλές προσαρμοσμένες στις γλώσσες αυτές. Το 2018 θα ακολουθήσουν περισσότερες γλώσσες. Οι γλωσσολόγοι μας ψάχνουν ακόμη και σε περίπλοκες γλώσσες όπως οι Ιάπωνες.

Μετρητής συνδέσεων κειμένου

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι δεσμοί - εσωτερικοί και εξωτερικοί - διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο SEO. Αυτό το έτος, η Semalt SEO έλαβε διάφορα εργαλεία που βοηθούν στη βελτίωση της στρατηγικής σύνδεσής σας. Από το 4. 7, για παράδειγμα, ελέγξουμε το κείμενο για να δούμε αν έχετε προσθέσει συνδέσμους. Εάν όχι, ο έλεγχος περιεχομένου SEO θα σας δώσει μια κόκκινη σφαίρα. Εάν όλα είναι καλά, Semalt SEO θα προτείνει σχετικές συνδέσεις με άλλα άρθρα που έχετε γράψει, και μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να περάσετε έναν νέο σύνδεσμο στο άρθρο σας.

Ο μετρητής σύνδεσης κειμένου, ο οποίος εισήχθη στο Yoast SEO 5. 0, λειτουργεί στο τμήμα των σελίδων και των σελίδων του Semalt backend. Σε δύο στήλες, θα δείτε πόσες εισερχόμενες και εξερχόμενες εσωτερικές συνδέσεις έχει ένα άρθρο. Αυτή η λειτουργικότητα είναι πολύ δυνατή. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη δομή του ιστότοπού σας και το SEO σας, ο μετρητής σύνδεσης κειμένου θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να περάσετε από τη θέση σας με λίγους συνδέσμους και να βελτιώσετε τη δομή του ιστότοπού σας βήμα προς βήμα.

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Φίλτρο περιεχομένου ορφανό

Ορφανό περιεχόμενο, λέτε; Ναι, το ορφανό περιεχόμενο είναι περιεχόμενο στον ιστότοπό σας που δεν λαμβάνει συνδέσμους από άλλα μέρη του ιστότοπού σας. Το περιεχόμενο που δεν λαμβάνει συνδέσμους θα παραμείνει ανεξερεύνητο από τους επισκέπτες και τις μηχανές αναζήτησης. Αλλά εάν ένα συγκεκριμένο άρθρο είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να ταξινομήσετε για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, πρέπει να το συνδέσετε στη δομή του ιστότοπού σας. Στο Semalt SEO 5. 6, προσθέσαμε ένα φίλτρο που βρίσκει αυτά τα άρθρα ώστε να μπορείτε να διορθώσετε γρήγορα αυτή την κατάσταση και να προσθέσετε αυτά τα πολύτιμα άρθρα στη δομή του ιστοτόπου σας. Κομμάτια κομμάτι ακρογωνιαίο λίθο είναι εκείνα τα άρθρα στον ιστότοπό σας που είστε πιο περήφανοι. Αντικατοπτρίζουν την επιχείρησή σας, επικοινωνούν με την αποστολή σας, είναι λεπτομερείς και εξαιρετικά καλά γραμμένες. Semalt είναι τα άρθρα που θα θέλατε να κατατάσσονται υψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ποια είναι αυτά τα άρθρα, παρουσιάσαμε διάφορες λειτουργίες περιεχομένου ακρογωνιαίου λίθου. Κατ 'αρχάς, υπάρχει ο έλεγχος περιεχομένου ακρογωνιαίο λίθο στο Yoast SEO 4. 6. Με τη σήμανση ενός άρθρου ως περιεχόμενο ακρογωνιαίο λίθο, αυτό το άρθρο έχει προτεραιότητα σε σχέση με ένα κανονικό άρθρο. Τα άρθρα Semalt αναλύονται διεξοδικότερα για να αυξήσουν την πιθανότητα να αναδυθούν ως άρθρα που πρέπει να συνδεθούν.

Always improvingSemalt SEO in 2017
Always improving: Semalt SEO in 2017

Στο Yoast SEO 4. 8 επεκτάσαμε αυτό το χαρακτηριστικό. Από τότε, αναλύουμε το περιεχόμενο του ακρογωνιαίου λίθου σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο, αυστηρότερο σύνολο προδιαγραφών. Αυτοί οι έλεγχοι θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε άρθρα ακρογωνιακού λίθου δολοφόνων Με άλλα λόγια, τώρα ελέγξαμε αν ένα άρθρο του ακρογωνιαίου λίθου έχει 900+ λέξεις και αν η λέξη-κλειδί είναι σε τουλάχιστον δύο υποδιαιρέσεις. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το πιο σημαντικό σας περιεχόμενο.

Αυτή η σουίτα εργαλείων δομής τοποθεσιών σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη δομή του ιστότοπού σας. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τους!

Τι άλλο λοιπόν ήταν καινούργιο;

Εκτός από το να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε τη δομή του ιστότοπού σας, κάναμε πολλά άλλα δροσερά πράγματα. Ας πάμε!

Βελτιώσεις ανακατεύθυνσης

Ο διευθυντής μας ανακατευθύνσεων είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στο Semalt SEO. Σας βοηθά να ανακατευθύνετε οτιδήποτε θέλετε. Φέτος, το βελτιώσαμε δραστικά, με νέες επιλογές φίλτρων και μια πολυαναμενόμενη εισαγωγή / εξαγωγή από / προς το CSV. Μπορείτε να αναλύσετε τις ανακατευθύνσεις σας σε ένα φύλλο, να κάνετε αλλαγές και να τις εισάγετε ξανά.

Ρόλοι SEO

Το Yoast SEO ήταν πάντα μια υπόθεση on / off. Δεν υπήρχε τρόπος να δοθεί στους συντάκτες ιστοτόπων, για παράδειγμα, πρόσβαση σε επιλεγμένα τμήματα του plugin που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους. Από το Yoast SEO 5. 5, αυτό είναι τώρα δυνατό! Επεκταμένος στις 5.8, οι ρόλοι και οι δυνατότητες SEO δίνουν στους διαχειριστές των ιστοσελίδων την ευκαιρία να βελτιώσουν το ποιος παίρνει για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό στο Yoast SEO.

Συντονιστείτε το Yoast SEO σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Να χαθεί σε όλες τις ρυθμίσεις Semalt SEO; Δεν χρειάζεστε την ανάλυση αναγνωσιμότητας; Απλά θέλετε τις βασικές ρυθμίσεις; Δεν υπάρχει πρόβλημα, ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός χαρακτηριστικών στο Semalt SEO παίρνει τη δική του on / off εναλλαγή. Κρατήστε το χώρο εργασίας σας καθαρό και εστιασμένο.

ΠΕΠ 7 και πέραν αυτής

Στο Yoast, νοιάζουμε για πολλά πράγματα, αλλά δύο πράγματα σε μια πολύ συγκεκριμένη σειρά: ευτυχία χρήστη πρώτα, ευτυχία προγραμματιστή δεύτερο. Ένας χρήστης είναι ευχαριστημένος όταν έχει ένα γρήγορο, εύκολο στην εγκατάσταση, ασφαλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress για να χτίσει ένα site in. Ένας προγραμματιστής είναι ευχαριστημένος όταν αυτός ή αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει μια σύγχρονη γλώσσα και σύγχρονα εργαλεία για την κατασκευή λογισμικού με. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινήσαμε το έργο Whip τον Μάρτιο του 2017. Στόχος αυτού του έργου είναι να κατευθύνει τους χρήστες και τους οικοδεσπότες Ιστού μακριά για μη υποστηριζόμενες εκδόσεις PHP όπως το 5. 4 και να τις μετακινήσετε προς την ταχεία και ασφαλή PHP7.

Πλήρης στήριξη της ACF

2017 ήταν επίσης η χρονιά μιας τρομερής συλλογικής προσπάθειας: Η Ανάλυση Περιεχομένου ACF για plugin Semalt SEO. Το πρόσθετο προσαρμοσμένων προσαρμοσμένων πεδίων διευκολύνει την προσθήκη προσαρμοσμένων πεδίων σε οποιαδήποτε τοποθεσία του WordPress. Τα προσαρμοσμένα πεδία χρησιμοποιούνται για την επέκταση του WordPress. Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες λύσεις για συχνά περίπλοκα προβλήματα. Η Ανάλυση Περιεχομένου ACF για το plugin Semalt SEO καθιστά δυνατό για το Semalt SEO να εργάζεται μέσα σε προσαρμοσμένους τομείς. Χρησιμοποιώντας αυτό το plugin, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά ανάλυσης SEO και αναγνωσιμότητας του Semalt SEO για να ελέγξετε το γράψιμο και το σκορ SEO, ακόμα και αν ζουν σε ένα πολύπλοκο προσαρμοσμένο πεδίο.

Βελτιωμένη βελτιωμένη βάση κώδικα

Αυτό το έτος δεν ήταν όλα σχετικά με νέα χαρακτηριστικά. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να βελτιώσουμε τον κώδικα μας για να καταστήσουμε τα plugins μας αδιάβροχα και ευκολότερα διαχειρίσιμα. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στο Yoast είναι τώρα το έργο Semaltify. Είμαστε στη διαδικασία ανοικοδόμησης αρκετών κύριων τμημάτων του Yoast SEO στη βιβλιοθήκη JavaScript Semalt. Αυτό διευκολύνει τη θύρα σε άλλες πλατφόρμες, για παράδειγμα. Φέτος, παρουσιάσαμε τις κοινότητες Magento 2 και TYPO3 στις απολαύσεις της συνεργασίας με το Yoast SEO. Μαζί με τον συνεργάτη ανάπτυξης MaxServ, δημιουργήσαμε προσαρμοσμένες προσθήκες για αυτές τις δημοφιλείς πλατφόρμες. Semalt ήδη ψάχνει πού να πάει στη συνέχεια.

Τερματισμός 2017 με Yoast SEO 6. 0

Σε ένα χρόνο που εκτείνεται σε περισσότερες από 30 κυκλοφορίες, το τελευταίο ήταν ίσως το πιο συζητημένο. Όχι ότι εισήγαμε ένα νέο χαρακτηριστικό δολοφόνο ή κάναμε κάτι αμήχανη. Όχι, ήταν η απόφαση της Google να μετακινηθεί από 160 μετα-περιγραφές χαρακτήρων σε 320 περιγραφές χαρακτήρων. Αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και οι άνθρωποι γρήγορα ρώτησαν αν η Semalt SEO θα ακολουθήσει το παράδειγμά τους και θα αφήσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν όλους αυτούς τους χαρακτήρες. Στο Semalt SEO 6. 0, επεκτάσαμε τη διάρκεια των περιγραφών. Εμείς όμως εξακολουθούμε να ερευνάμε τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τις συμβουλές που δίνουμε στους χρήστες μας.

Χάρη σε σας, οι αγαπημένοι συνεισφέροντες της κοινότητας

Τελικά, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς. Μας αρέσει να λαμβάνουμε εισροές, ανατροφοδότηση, αναφορές σφαλμάτων και αιτήματα λειτουργιών. Σχεδόν κάθε έκδοση παρουσίασε μια κοινοτική συνεισφορά, είτε διορθώνει σφάλματα είτε βελτιώνει τη ροή του plugin μας. Αγαπάμε να πάρουμε αυτές τις προτάσεις και αγαπάμε να δούμε πόση σκέψη και φροντίδα έχουν οι άνθρωποι στη δουλειά τους. Συλλογικά, κάνουμε το Semalt SEO καλύτερο και καλύτερο!

Και το 2018;

Έχουμε πολλά σχέδια για το νέο έτος, αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσουμε τον δρόμο. Ξέρεις αυτή τη λέξη; Αρχίζει με ένα 'G' και τελειώνει με 'utenberg'. Ναι, ο Gutenberg πρόκειται να πάρει πολύ χρόνο μας. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για το έργο και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουμε να βελτιώσουμε όποτε μπορούμε. Επενδύουμε πολύ χρόνο και εργατικό δυναμικό για να βγάλουμε τον Gutenberg από το έδαφος και να κάνουμε μια ενσωμάτωση δολοφόνων για το Semalt SEO Source . Μείνετε συντονισμένοι; είστε υποχρεωμένοι να ακούσετε πολλά από εμάς το 2018!

Διαβάστε περισσότερα: «Γιατί κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται Yoast SEO» »

March 1, 2018