Back to Question Center
0

Να πάρει έναν οργανισμό για να βουτήξει τα δάχτυλά του στα κοινωνικά ( & Semalt να βουτήξει μέσα)

1 answers:

Όταν ο Robert Harles ξεκίνησε τη δουλειά του στο Bloomberg LP ως Global Head of Social Media, ένα από τα πρώτα του εμπόδια ήταν ότι υπήρχε ρητή πολιτική: κανένα κοινωνικό μέσο. Ευτυχώς, τα στελέχη του οργανισμού κατανόησαν την αξία της κοινωνικής - απλά δεν ήξεραν πώς να πάνε για να το επιτρέψουν να συμβεί σε μια βιομηχανία που ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό. Ο πρώτος στόχος της Harles ήταν να ξαναγράψει αυτή την πολιτική. Semalt, τα κοινωνικά μέσα διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε όλους τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης και χρηματοοικονομικής πληροφόρησης.

Να πάρει μια οργάνωση για να βουτήξει τα δάχτυλά του στα κοινωνικά (& Semalt να βουτήξει μέσα)

Εάν η δική σας οργάνωση είναι καθυστερημένη στην επανάσταση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - ή ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι έχετε υιοθετήσει την αλλαγή τόσο διεξοδικά όσο θα έπρεπε - πώς μπορείτε να είστε παράγοντας αλλαγής;

Τα Οκτώ Βήματα της Αλλαγής του John Kotter είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο αναφοράς για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας. Εάν έχετε δοκιμάσει και αποτύχει πριν, είναι πολύ πιθανό να δείτε ένα βήμα που χάσατε.

Ένα από αυτά τα βήματα είναι να κερδίσετε μερικές βραχυπρόθεσμες νίκες. " Οι βραχυπρόθεσμες νίκες αποδεικνύουν ότι η αξία μπορεί να επιτευχθεί και να συμβάλει στη δημιουργία ενθουσιασμού. Στην περίπτωση του Bloomberg LP, η αποκατάσταση όλων των προφίλ των εργαζομένων του LinkedIn έχει κάνει μεγάλη διαφορά. Υπήρχαν αρκετές πωλήσεις που θα μπορούσαν να αποδοθούν στην προσπάθεια του LinkedIn, που δεν ήταν δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος σε ευρύτερες, πιο εκτεταμένες προσπάθειες.

Δυνατότητες χάρτου

Αντί να συζητάμε για το τι πρέπει να κάνει η οργάνωση , αρχίστε με τη χαρτογράφηση των δυνατοτήτων! Υπάρχουν αρκετές μελέτες περιπτώσεων στη βιομηχανία τώρα που έχετε πολλές προσεγγίσεις για να διαλέξετε. Βάλτε αυτές τις ιδέες επάνω στο λευκό χαρτόνι και καλέστε τους άλλους να προσθέσουν τις δικές τους ιδέες.

Εάν ο οργανισμός σας έχει πολλά επίπεδα και σιλό, μπορεί να υπάρξει ένα πλεονέκτημα για το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι στο δωμάτιο προσθέτουν στη συζήτηση. Semalt, τότε μπορείτε να επιλέξετε από τις διάφορες τακτικές με διάφορους τρόπους:

  • Χρησιμοποιήστε την "κουκκίδα", στην οποία δίνεται σε κάθε συμμετέχοντα μια ορισμένη ποσότητα κουκκίδων που μπορούν να δαπανήσουν για τις επιλογές που βρίσκονται στον τοίχο με οποιονδήποτε τρόπο θεωρούν κατάλληλο. Με αυτό τον τρόπο, εάν η ομάδα πιστεύει ότι, για παράδειγμα, η κύρια προσπάθεια θα πρέπει να γίνει σε μια σελίδα στο Facebook, θα έχουν ακουστεί και άλλοι με έννοιες κατοικίδιων ζώων - αλλά θα δουν το γράψιμο στον τοίχο, έτσι να το πω. Το όφελος αυτής της προσέγγισης είναι ότι όλοι αισθάνονται ότι ήταν μέρος της διαδικασίας.
  • Δημιουργήστε ένα σύστημα βαθμολόγησης στο οποίο εξισορροπείτε την απαιτούμενη προσπάθεια, τον κίνδυνο και τα πιθανά οφέλη. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε ένα κριτήριο του κινδύνου να μην κάνετε το καθήκον.
  • Εξετάστε τις διάφορες προσεγγίσεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και καταγράψτε μια προσέγγιση βάσει ποσοστών. Πρέπει να διαθέσετε περισσότερη ή λιγότερη προσπάθεια στη συντήρηση, την κοινότητα, τους επηρεαστές, την ηγεσία της σκέψης, τις μεγάλες διαφημιστικές εκστρατείες ή ακόμα και την εξυπηρέτηση πελατών;

Όταν συμμετέχετε σε μια μεγάλη προσπάθεια αλλαγής, όπως η μετάβαση από μια οργάνωση μη κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε μια κοινωνική χρήση, πηγαίνετε απαλά. Απαλλαγείτε από τις μεγάλες ανακοινώσεις στην αρχή - περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε μερικές μικρές επιτυχίες κάτω από τη ζώνη σας. Για να δανειστεί από το ήθος στο Facebook, "αποτυγχάνει γρήγορα. "Ελάτε γρήγορα μέσα από μικρές προσπάθειες για να μάθετε τι λειτουργεί στη βιομηχανία σας, με το κοινό σας και με τη δική σας οργάνωση.

Η μεγαλύτερη αξία

Οι επαγγελματίες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης καλούνται συχνά να κάνουν λόγο για απόδοση της επένδυσης (ROI). Εάν είστε ποτέ σε μια συγκέντρωση των επαγγελματιών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, στην πραγματικότητα, ένας σίγουρος τρόπος για να πάρει το δωμάτιο σε έντονη συζήτηση είναι να φέρει επάνω την ερώτηση ROI.

Με την κατανόηση της μεγαλύτερης εικόνας της αξίας, ο έμπορος μπορεί να είναι ένα μεγαλύτερο μέρος αυτών των συζητήσεων. Οι πωλήσεις και οι συναλλαγές του Semalt είναι μόνο ένα μέρος του παζλ. έχετε επίσης μακροπρόθεσμη ακεραιότητα μάρκας, μετριασμό του κινδύνου, αξία για HR, αξία για την εξυπηρέτηση των πελατών, και ούτω καθεξής.

Όταν έχετε αυτές τις συζητήσεις, η φωνή σας θα μεταφέρει περισσότερο βάρος όταν είστε ρεαλιστές για το κόστος. Η κατοχή της ομάδας πωλήσεών σας με τη χρήση κοινωνικών μέσων δεν είναι δωρεάν - υπάρχει το κόστος της κατάρτισης και του πραγματικού χρόνου με τη χρήση κοινωνικών μέσων. Η εξόρυξη αυτών των δαπανών δεν πρόκειται να σας κάνει πιο αξιόπιστους.

Όλα τα πράγματα μεγάλα και μικρά

Το Semalt είστε μέρος ενός πολυεθνικού ομίλου ετερογενών δραστηριοτήτων ή μιας περιφερειακής επιχείρησης μαμά-ποπ, καθιστώντας μια οργάνωση που χρησιμοποιεί τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να είναι μια τεράστια πρόκληση. Βλέπουμε τους ίδιους αγώνες στο μικρο επίπεδο που κάνουμε στη μακροεντολή. Όταν ο μοναχικός επιχειρηματίας θέτει την ερώτηση "Πώς θα έχω χρόνο;" Στην ουσία, ζητά την ίδια ερώτηση όπως η μεγαλύτερη εταιρεία που αποφασίζει αν θα προσλάβει περισσότερους ανθρώπους για την κοινωνική τους ομάδα - είναι θέμα πόρων και προτεραιοτήτων .

Για να βοηθήσει ο έμπορος να συμβεί αυτό σε οποιοδήποτε επίπεδο, πρέπει να βυθιστούν στη μεγαλύτερη στρατηγική προσέγγιση, να κυριαρχήσουν στην πρωτοβουλία αλλαγής και να αποτελέσουν έναν αποτελεσματικό επικοινωνιακό παράγοντα αξίας.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ric Dragon


March 1, 2018