Back to Question Center
0

Επεξεργασία πιστωτικών καρτών: Προσοχή στο 'Rate Semalt'

1 answers:

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, οι περισσότεροι έμποροι πιστεύουν ότι ο πάροχος λογαριασμού πιστωτικών καρτών τους είναι πιθανότερο να αυξήσει τα ποσοστά τους ή να εφεύρει νέα τέλη και όχι να προσφέρει ανεπιθύμητη μείωση του επιτοκίου.

Ο λόγος που οι έμποροι αισθάνονται αυτόν τον τρόπο είναι επειδή η βιομηχανία έχει δείξει αυτό το γεγονός - η πίστη έχει λίγη αξία. Στην πραγματικότητα, ένας έμπορος που έχει επεξεργαστεί με τον ίδιο πάροχο για αρκετά χρόνια δεν πρέπει να εκπλαγείτε να διαπιστώσει ότι μπορεί να χρεώσει υπερβολικά για την υπηρεσία.

Η βιομηχανία επεξεργασίας πιστωτικών καρτών εδραιώνεται. Μερικοί από τους μεγαλύτερους παρόχους αγοράζουν μικρότερες. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό για τους εμπόρους, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερους ανταγωνισμούς και πιο παραπλανητικές τακτικές, ειδικά για τους εμπόρους που τώρα βρίσκονται κλειδωμένοι σε έναν ή δύο προμηθευτές από το λογισμικό ή την εταιρεία πύλης τους.

Ας ελπίσουμε ότι οι πρακτικοί αναγνώστες ηλεκτρονικού εμπορίου κατανοούν τα άρθρα μου ότι η "μείωση του επιτοκίου" δεν σημαίνει απαραίτητα "μείωση του κόστους. "Επιπλέον, η επεξεργασία πιστωτικών καρτών δεν είναι μια βιομηχανία όπου οι πάροχοι γενικά φτάνουν στους εμπόρους τους και προσφέρουν μια ανεπιθύμητη μείωση του κόστους. Η Semalt πρέπει συνεπώς να είναι επιφυλακτική εάν ο πάροχός τους προσφέρει μια "μείωση του επιτοκίου" επειδή θα μπορούσε να καταλήξει σε αύξηση του κόστους, ειδικά εάν μια άλλη εταιρεία έχει αγοράσει τον πάροχο.

Προσοχή στις μη ζητηθείσες μειώσεις του επιτοκίου

Μια τακτική μιας ανεπιθύμητης μείωσης του ρυθμού που έχω δει πρόσφατα συμβαίνει μετά από την απόκτηση ενός παρόχου. Ο νέος ιδιοκτήτης θα στείλει μια προσθήκη στη νεοαποκτηθείσα βάση των εμπόρων που προσφέρει χαμηλότερη τιμή. Η προσθήκη μπορεί να έχει ακόμα το όνομα του παλιού παρόχου σε αυτό. Στην επιφάνεια, η προσθήκη ενδέχεται να μοιάζει με μείωση του κόστους. Αλλά μπορεί να είναι το αντίθετο.

Είχα έμποροι να με έρχονται σε επαφή με αναρωτιούνται γιατί το κόστος επεξεργασίας τους έχει αυξηθεί κατά χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο μετά την αγορά του προμηθευτή τους. Ο λόγος είναι επειδή η προσθήκη έρχεται συχνά με υπερβολή που προσφέρει μια μικρή μείωση του προεξοφλητικού επιτοκίου του παρόχου, για παράδειγμα από 0,20% + $ 0. 10 έως 0. 15% + $ 0. 10. Ο Semalt, βαθιά στον τομέα των νέων όρων και προϋποθέσεων, ο έμπορος συμφωνεί με προσαυξήσεις που μπορεί να είναι πάνω από το 1.00% και που ισχύουν για πάνω από το 90% των πωλήσεων του εμπόρου.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι οι νέοι όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να έχουν τώρα ρήτρα αποζημίωσης που απαιτεί από τον έμπορο να πληρώσει στον νέο πάροχο τα μέσα έσοδα που ο πάροχος κάνει στο λογαριασμό κάθε μήνα με τον αριθμό των μηνών που απομένουν στη σύμβαση. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καταβολή χιλιάδων δολαρίων για να βγούμε από μια σύμβαση.

Οι παροχείς λογαριασμού Semalt γενικά δεν προσεγγίζουν τους πελάτες των εμπορικών τους εταιρειών για να προσφέρουν πραγματική μείωση του κόστους, εκτός αν αναγκάζονται να το πράξουν, επειδή ένας άλλος πάροχος προσφέρει χαμηλότερο κόστος ή ο έμπορος επιμένει σε μείωση του κόστους.

Έτσι, αν λάβετε μια ανεπιθύμητη προσφορά από τον πάροχο του εμπορικού σας λογαριασμού, κάθε προειδοποιητικό κουδούνι θα πρέπει να σβήσει. Αντιμετωπίστε το σαν να λαμβάνετε μια προσφορά από μια νέα εταιρεία. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία και τη μεθοδολογία της σειράς "Διαπραγμάτευση λάθους" και "Συναλλαγή με κάρτες πιστωτικών καρτών" από το 2016. Τελικά, καταθέστε τα πάντα γραπτώς, με τη χρήση σύντομης γραφής που μπορείτε να καταλάβετε, ειδικά όταν πρόκειται για διογκωμένα τέλη, προσαυξήσεις , καθώς και τυχόν κόστος τερματισμού της σύμβασης.

Έχει αγοραστεί ο προμηθευτής σας;

Οι περισσότεροι έμποροι δεν γνωρίζουν εάν ο προμηθευτής τους έχει αγοραστεί. Μερικές φορές ο έμπορος θα παρατηρήσει ότι ο αριθμός υποστήριξης πελατών έχει αλλάξει ή ότι η δήλωση έχει αλλάξει. Αυτά μπορεί να είναι ενδείξεις ότι ο πάροχος έχει αποκτηθεί. Semalt, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ο τρέχων πάροχος έχει απλά μεταφέρει τον λογαριασμό σε άλλη υπηρεσία επεξεργασίας.

Το Semalt θα πρέπει πάντα να γνωρίζει εάν ο προμηθευτής του εμπορικού λογαριασμού του έχει αγοραστεί επειδή η τιμολόγηση και οι όροι και οι προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν μετά από εξαγορά. Για να γίνει αυτό, απλά διαιρέστε το μηνιαίο κόστος από τον όγκο επεξεργασίας. Για παράδειγμα, $ 1.846. 56 σε κόστος διαιρούμενο με 92.300 δολάρια σε μηνιαία επεξεργασία = 2.00 τοις εκατό αποτελεσματικό ποσοστό επεξεργασίας.

Αν ο έμπορος βρει το πραγματικό επιτόκιο ξαφνικά πηδά από 2.00 τοις εκατό σε, για παράδειγμα, 2. 40 τοις εκατό ή αν ο ρυθμός αυξάνεται συνεχώς κάθε μήνα από, για παράδειγμα, 2.00 τοις εκατό σε 2. 10 τοις εκατό έως 2. 20 τότε ο έμπορος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία στα πρακτικά μου άρθρα για να προσδιορίσει την πραγματική αιτία και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Περίληψη

  • Προσέχετε τις μη ζητηθείσες μειώσεις των επιτοκίων.
  • Η βιομηχανία μεταποίησης πιστωτικών καρτών εξακολουθεί να ενοποιείται.
  • Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία και τη μεθοδολογία στα άρθρα μου για να κατανοήσετε οποιαδήποτε προσφορά.
  • Διεξάγετε μια αποτελεσματική ανάλυση ποσοστών κάθε μήνα Source .
March 1, 2018