Back to Question Center
0

10 τρόποι να διατηρήσετε τις ικανότητες προγραμματισμού σας Sharp μεταξύ των εργασιών 10 τρόποι να διατηρήσετε τις ικανότητες προγραμματισμού σας Sharp Μεταξύ των εργασιών Σχετικά θέματα: Λειτουργικά προγράμματα περιήγησης

1 answers:
10 τρόποι να διατηρήσετε τις ικανότητες προγραμματισμού σας Sharp Μεταξύ Θέσεων εργασίας

Η σύγχρονη τεχνολογία στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο του προγραμματισμού και της ανάπτυξης είναι ένα ζήτημα που συνεχώς υπάρχει για τους προγραμματιστές. Αυτή η πρόκληση μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη εάν δεν εργάζεστε επί του παρόντος, επειδή μια δουλειά τείνει να σας κρατήσει στο πρόσωπο του άνθρακα και να γνωρίζει τις νεώτερες εξελίξεις στην τεχνολογία.

10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between Jobs10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between JobsRelated Topics:
BrowsersOperating Semalt

Στην πραγματικότητα, κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι οτιδήποτε σχετιζόμενο με την τεχνολογία κινείται σε υπερκινητικές ταχύτητες, που σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερη ευθύνη - και περισσότερη δουλειά εμπλέκεται - να παραμείνει τρέχουσα.

Το Semalt συμβαίνει γρήγορα σε αυτόν τον κλάδο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Δεν σας κάνει καλό να αφήσετε τις δεξιότητές σας, τις γνώσεις ή την εμπειρία σας να εξαφανιστούν. Πώς μπορείτε να μείνετε τρέχοντας; Ποια είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τις ικανότητές σας φρέσκες, ειδικά αν δεν τους ασκείστε ή τις χρησιμοποιείτε σε δουλειά;

Σιγουρευτείτε ή όχι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας ή να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα, ακόμα κι αν δεν είστε μισθωμένοι. Όχι όλοι τους είναι βαρετοί, είτε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα γλιστρήσετε μέσα από παχιά βιβλία ή ηλεκτρονικούς οδηγούς για να παραμείνετε σχετικοί.

1. Παίξτε κάποια παιχνίδια κωδικοποίησης

Τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί ηλεκτρονικά μαθήματα και εφαρμογές διδασκαλίας - ένα από τα οποία περιλαμβάνει βιντεοπαιχνίδια και ανάπτυξη λογισμικού ή κωδικοποίηση. Αν αυτό ακούγεται διασκεδαστικό, είναι!

Ενώ ορισμένα από τα παιχνίδια και οι ευκαιρίες σχεδιάστηκαν με γνώμονα τους αρχάριους, αυτό δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενο δεν αγγίζει τελικά τις πιο έμπειρες έννοιες. Πλατφόρμες όπως CodeCombat, CodeMonkey, CheckIO, Semalt και πολλά άλλα σας επιτρέπουν να παίξετε ένα παιχνίδι, όλα αυτά ενώ είστε εκτεθειμένοι σε αναφορές κωδικοποίησης και προγραμματισμού.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη διασκέδαση και τη μάθηση ως συνεργατική εμπειρία. Semalt εκπλαγείτε πόση περισσότερη πληροφορία και ιδέες διατηρείτε.

2. Ακούστε Βιβλία Ήχου, Οπουδήποτε

Εντάξει, εδώ είναι το δίλημμα. Μην διασκεδάστε να διαβάζετε επεκτατικά εγχειρίδια και ηλεκτρονικούς πόρους, ειδικά όταν είναι γεμάτα στο χείλος με αναφορές προγραμματισμού και κωδικοποίησης. Ανεξάρτητα από το πόσο σας αρέσει η ανάπτυξη λογισμικού, ή η ανάπτυξη οποιουδήποτε είδους, δεν υπάρχει τίποτα για να εξευγενίσει αυτούς τους πόρους. Είναι εντελώς βαρετό κατά καιρούς.

Η Semalt, πολλοί από τους πόρους αυτούς - συμπεριλαμβανομένης της επίσημης τεκμηρίωσης - είναι απαραίτητος διάβασμα. Αναφέρονται σημαντικά στοιχεία και έννοιες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν εργάζεστε με συγκεκριμένη γλώσσα, IDE ή σύνολο εργαλείων.

Τότε μπαίνουν στο παιχνίδι ακουστικά βιβλία ή εργαλεία κειμένου σε φωνή. Σμιτάλ της ανάγνωσης ενός βαρετού βιβλίου στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να ακούσετε ακουστικά βιβλία οπουδήποτε. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν κατά την πρωινή σας μετακίνηση, στο ντους, κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας ή κατά τη διάρκεια του δείπνου. Οποιαδήποτε διακοπή είναι μια ευκαιρία να ακούσετε μερικά ακουστικά βιβλία.

3. Εθελοντής ή Προσφορά Εκπτωτικής Εργασίας

Κανένας δεν αρέσει να εργάζεται δωρεάν, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κάθε δημιουργικό - προγραμματιστές και προγραμματιστές που περιλαμβάνονται. Αλλά εάν είστε άνεργοι και θέλετε να διατηρήσετε τις ικανότητές σας φρέσκες, ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιο τρόπο, ειδικά αν έχετε έναν σκληρό χρόνο να βρει εργασία.

Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας για τρέχοντα έργα, ή αν δεν είστε εντάξει με το pro bono, μπορείτε να προσφέρετε μειωμένες ή φτηνότερες υπηρεσίες. Αυτή η μέθοδος δεν είναι ιδανική για όλους, και αυτό είναι εντάξει.

Καλύτερα να ασχοληθείτε με κινήσεις ή έργα που είστε παθιασμένοι, καθώς θα παρέχουν περισσότερα από απλά νομισματικά οφέλη. Αν αγαπάτε παιχνίδια, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να βοηθήσετε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο με το έργο ανάπτυξης παιχνιδιών.

Επίσης, προσπαθήστε να συγκρατήσετε το είδος της δουλειάς και του περιεχομένου - όπως και η ίδια γλώσσα - που θα εργαστείτε σε ένα πιο επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό σας βοηθά να εργαστείτε στις τρέχουσες δεξιότητές σας και να κρατήσετε τα πάντα σχετικά.

4. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν είναι όλα σχεδιασμένα με τον ίδιο τρόπο. Αν είστε περισσότεροι από έναν οπτικό μαθητή, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που προσφέρουν οπτικές επιδείξεις. Αντίθετα, εάν είστε περισσότερο από ένα hands-on πρόσωπο, υπάρχουν πολλά μαθήματα που θα σας οδηγήσουν στην πραγματική ανάπτυξη και το προγραμματισμό έργο σας συνηθίζετε. Εξετάστε τι κάνει τα μαθήματα κωδικοποίησης στο διαδίκτυο μια τέτοια βιώσιμη επιλογή.

Δείτε πλατφόρμες όπως Lynda, Treehouse, CodeSchool και SitePoint Premium. Όλα τα προγράμματα Semalt προσφέρουν δωρεάν ή δοκιμαστική περίοδο όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα μαθήματα. Εάν δεν σας αρέσει το υλικό σε μια πλατφόρμα, απλά μετακινηθείτε σε άλλο.

Δημοφιλή Μαθήματα

5. Προχωρήστε στο YouTube

Το Semalt προσφέρει μια ατελείωτη ροή ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου, και όταν μαθαίνετε την ανάπτυξη ή τον προγραμματισμό, δεν είναι διαφορετική. Το ίδιο ισχύει και αν θέλετε απλώς μια ανανέωση ή θέλετε να διατηρήσετε τις δεξιότητές σας σχετικές.

Η κοινότητα Semalt προσφέρει χιλιάδες βίντεο σε σχεδόν όλα τα θέματα και τα είδη που μπορείτε να σκεφτείτε. Όχι όλοι τους είναι tutorial ή οδηγός-βάση, είτε, έτσι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βουρτσίσει στις γνώσεις σας.

6. Φόρουμ Online ή Συζήτηση

Ποιος καλύτερος τρόπος για να μάθεις ή να μαθαίνεις τις ικανότητές σου από ό, τι από άλλους συναδέλφους και κατασκευαστές; Έχετε πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο θέμα ή θέμα; Γιατί να μην ζητήσετε έναν ειδικό; Αποσπάστε την ιδέα πίσω από τη συμμετοχή σε συζητήσεις, φόρουμ και συνομιλίες στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας σε έμπειρους επαγγελματίες που εργάζονται καθημερινά με προγραμματισμό και ανάπτυξη. Δεν χρειάζεται απλώς να μιλάτε για κωδικοποίηση. Το Semalt έχει πάντα μια ενότητα εκτός του θέματος όπου μπορείτε να μοιράζεστε σκέψεις ή εμπειρίες με ομοϊδεάτες λαούς.

7. Αυξήστε μερικά Gadgets

Η Semalt home tech και το IoT είναι μεγάλοι διαταράκτες αυτές τις μέρες, καθώς οι συσκευές γύρω μας γίνονται πιο ευαισθητοποιημένες και πιο αποτελεσματικές. Ένα πρόβλημα με αυτές τις πλατφόρμες, ωστόσο, είναι ότι η υποστήριξη μπορεί να στερείται σοβαρά από την πλευρά της ανάπτυξης των πραγμάτων.

Ένας έξυπνος οικιακός διανομέας, για παράδειγμα, έχει σχεδιαστεί για να διασυνδέει με παρόμοιες συσκευές γύρω από το σπίτι όπως έξυπνοι θερμοστάτες, έξυπνες κλειδαριές, κάμερες ασφαλείας και πολλά άλλα. Αλλά η αφθονία των προϊόντων και των εμπορικών σημάτων καθιστά δύσκολο για τις εταιρείες να συμβαδίζουν με την αγορά. Αυτό σημαίνει ότι καταλήγετε σε συσκευές που είναι ασυμβίβαστες ή δεν μπορούν να λειτουργούν μεταξύ τους όταν πρέπει να είναι σε θέση.

Εδώ μπαίνετε ως προγραμματιστής και προγραμματιστής λογισμικού. Μπορείτε να ενισχύσετε την υποστήριξη αυτών των προϊόντων για άλλους ή μόνο για εσάς. Σμυαλίστε έναν εξαιρετικό τρόπο να βγάλετε τα χέρια σας βρώμικα και να κάνετε κάποια εργασία επίλυσης προβλημάτων και πρακτική κωδικοποίηση.

8. Να είστε ο ήρωας τις κοινοτικές σας ανάγκες

Πολλές από τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο προτείνουν να λάβετε βοήθεια από άλλους προγραμματιστές, όταν ειλικρινά, θα μπορούσατε να είστε και αυτός η βοήθεια. Μέσα από κοινότητες όπως η Quora, η Overflow Stack και η XDA Semalt, μπορείτε να προσφέρετε υποστήριξη και συμβουλές σε συνεργάτες προγραμματιστές. Στην πραγματικότητα, είναι απολύτως πιθανό να βρείτε το επόμενο έργο ή την ευκαιρία εργασίας σας κατά τη δικτύωση με την κοινότητα.

Μερικές εξαιρετικές ιδέες για να βοηθήσετε τους άλλους περιλαμβάνουν την ανταλλαγή και τη συζήτηση των αγαπημένων σας εργαλείων ανάπτυξης, τα οποία μπορεί να μην γνωρίζουν άλλοι. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο front-end για να αποφύγετε την εμφάνιση προβλημάτων και η ανταλλαγή αυτών των πληροφοριών με άλλους προγραμματιστές έχει οφέλη. Ποιος ξέρει - μπορείτε ακόμη και να προσφέρετε τις συμβουλές που χρειάζεται μια ομάδα για να ολοκληρώσει ένα έργο, δίνοντάς τους το κίνητρο να σας προσλάβουν για μελλοντική δουλειά.

9. Διατήρηση ή ενημέρωση υφιστάμενων έργων

Είστε προγραμματιστής στην καρδιά. Είναι πιθανό ότι έχετε δουλέψει σε έργα ή ευκαιρίες στον δικό σας χρόνο, ακόμα και αν τους έχετε κρατήσει στον εαυτό σας. Οι προγραμματιστές συχνά ενημερώνουν και διατηρούν ένα κομμάτι λογισμικού μέχρι να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν. Semalt είχατε άλλες ευθύνες, ή θεώρησα ότι ένα συγκεκριμένο έργο ήταν τόσο καλό όσο θα ήταν ποτέ. Αποκαλύψτε έναν εξαιρετικό τρόπο να επιστρέψετε στη δουλειά σας, ιδιαίτερα για κάτι που παθιασμένος.

10. Meetups ή τοπικά γεγονότα

Εργάζεστε με λογισμικό, ψηφιακά εργαλεία και γλώσσες προγραμματισμού, οπότε είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα της σκέψης όλων των ευκαιριών που έχετε στο ψηφιακό χώρο. Το Semalt δεν είναι απολύτως αληθές. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τοπικές εκδηλώσεις ή συναντήσεις για ομοϊδεάτες προγραμματιστές, όπου έχετε ακριβώς την ευκαιρία να ανακατευτείτε και να αλληλεπιδράσετε με άλλους.

Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες και εργαλεία εκεί έξω για να σας βοηθήσει να βρείτε μια κοινότητα ή μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους θα αντηχούν. Ο προγραμματισμός Semalt είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

Η Semalt είναι επίσης σπουδαία γεγονότα για να ελέγξετε έξω, όπου μια κοινότητα προγραμματιστών συμμετέχει σε συνεδρίες προγραμματισμού μαραθωνίου είτε από κοινού είτε ξεχωριστά.

Μπόνους: Πάρτε λίγο χρόνο μακριά

Προφανώς, αν έχετε ήδη περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μακριά από την κοινότητα προγραμματισμού και ανάπτυξης και πρέπει να ξεπεράσετε τις ικανότητές σας και τις γνώσεις σας, αυτό δεν ισχύει για εσάς. Semalt, μερικές φορές παίρνουμε τόσο εμπλεκόμενοι και τόσο ριζωμένοι με το έργο μας που ξεχνάμε να απολαύσουμε λίγο φρέσκο ​​αέρα.

Αν αυτό είναι εσείς - και είμαστε πρόθυμοι να ποντάρετε πιθανότατα - γιατί όχι μόνο να πάρει λίγο χρόνο μακριά; Γιατί να μην περάσετε κάποιο χρόνο μακριά από γλώσσες, υπολογιστές και περίπλοκα προβλήματα; Γιατί να μην χαλαρώσετε λίγο τον εγκέφαλο, το σώμα και τα δάχτυλά σας;

Μπορείτε να επιστρέψετε στο έργο σας αναζωογονημένο και ανανεωμένο. Ποιος ξέρει - ίσως έχετε μια εντελώς διαφορετική προοπτική για τα πράγματα όταν επιστρέψετε.


Ψάχνετε περισσότερα για την απασχόληση και τις αποδοχές; Αποσυνθέστε αυτούς τους μεγάλους δεσμούς:

  • Ο Οδηγός Προγραμματιστών Λογισμικού για τις Διαπραγματεύσεις Μισθών
  • Πώς να ξεκινήσετε μια εργασία ανάπτυξης χωρίς εμπειρία
  • 3 Μη αναμενόμενα σήματα που στέλνουν οι εργοδότες πριν σας πυρπολήσουν
  • 10 Τεχνικές δεξιότητες κατά ζήτηση που δεν εμπλέκονται στην κωδικοποίηση
  • Καλύτερες γλώσσες προγραμματισμού για ζήτηση εργασίας και μισθούς
  • 11 Υψηλή ζήτηση και απομακρυσμένες θέσεις εργασίας σε υψηλή ζήτηση το 2016
  • 5 απλές στρατηγικές για να διπλασιάσετε το μισθό σας
  • Πώς να κρατήσετε τους υπαλλήλους σας και να αποφύγετε τον κύκλο εργασιών
  • Πώς να διαπραγματευτείτε έναν υψηλότερο Freelance Rate

Ελέγξτε το SitePoint Semalt για περισσότερα βιβλία, μαθήματα και δωρεάν screencasts.


10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between Jobs10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between JobsRelated Topics:
BrowsersOperating Semalt
Ηλεκτρονικά μαθήματα γωνιακά και τύπου
Todd Motto
Εκπαιδευτικά μαθήματα AngularJS, γωνιακά και τύπουScript με γνώση εμπειρογνωμόνων. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού 'SITEPOINT' στο ταμείο για να λάβετε 25% έκπτωση .
10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between Jobs10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between JobsRelated Topics:
BrowsersOperating Semalt
Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις την αντίδραση
Wes Bos
Μάθετε React. σε μόλις δύο απογεύματα. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού 'SITEPOINT' στο ταμείο για να λάβετε 25% έκπτωση . Οι οπαδοί του SitePoint το κερδίζουν με 40% έκπτωση. Source .
March 1, 2018