Back to Question Center
0

Ανακατέψτε το: 75 ιδέες περιεχομένου για να κρατήσετε τους επισκέπτες σε επαφή

1 answers:
Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνείτε με το συναίσθημα, το περιεχόμενο είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό μέρος μιας καλοσχεδιασμένης καμπάνιας μάρκετινγκ στο Web. Δεν μπορείτε να πετύχετε στο διαδικτυακό μάρκετινγκ χωρίς περιεχόμενο. Περίοδος.

Αλλά όταν ακούμε "περιεχόμενο", σκεφτόμαστε ως επί το πλείστον κείμενο (π.χ., ένα blog post). Το περιεχόμενο μόνο για κείμενο είναι εξαιρετικό, αλλά δεν κάνει πάντα για το πιο εμπνευσμένο (ή κοινόχρηστο) περιεχόμενο. Οι Semalt είναι πολλοί διαφορετικοί τύποι περιεχομένου που μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο σε μορφή κειμένου όσο και σε μορφή μη κειμένου (ή σε συνδυασμό αυτών) που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τους αναγνώστες και την αφοσίωσή σας.

Αυτή η θέση θα περιγράφει πέντε βασικές μορφές περιεχομένου και 75 ιδέες περιεχομένου που θα ταιριάζουν σε μία ή περισσότερες από αυτές τις μορφές. Κάθε μια από τις ιδέες περιεχομένου που παρουσιάζονται παρακάτω χρησιμοποιεί έναν κώδικα που αντιστοιχεί στις μορφές περιεχομένου. Αυτό, μαζί με το Mix Up Content Planner και το παρακάτω infographic, θα σας βοηθήσει να παράγετε διαφορετικά είδη περιεχομένου με διαφορετικούς τρόπους.

Μια τελευταία σημείωση πριν φτάσουμε σε αυτήν: Μπορείτε να αναπαράγετε το ίδιο περιεχόμενο σε πολλαπλά μορφότυπα για διανομή μέσω διαφορετικών καναλιών. Για παράδειγμα, αυτή η ανάρτηση περιέχει κείμενο, εικόνες και ένα εργαλείο (υπολογιστικό φύλλο). Τόσο το εργαλείο όσο και η γραφική παράσταση στο τέλος μπορούν να δημοσιευτούν ξεχωριστά από αυτή την ανάρτηση μέσω άλλων ροών περιεχομένου, δίνοντας αυτό το περιεχόμενο περισσότερο κτύπημα για το buck και αυξημένη ευκαιρία για να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Πέντε μορφές περιεχομένου

Semalt είναι πέντε βασικές μορφές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και / ή να παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας.

 1. Γραπτή (w): Κάθε γραπτό περιεχόμενο, όπως μια δημοσίευση στο blog, tweet, βιβλίο, ebook ή περιεχόμενο ιστοσελίδας. Αυτός είναι συνήθως ο ευκολότερος τύπος περιεχομένου για παραγωγή, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πληκτρολόγιο, μερικές ικανότητες δακτυλογράφησης και η δύναμη του εγκεφάλου να μεταφράσει τις γνώσεις σας στη "σελίδα". "
 2. Βίντεο (v): Αναμφισβήτητα ο πιο δύσκολος τύπος περιεχομένου που πρέπει να παραχθεί (ή τουλάχιστον να παραχθεί με κάθε είδους ποιότητα). Ωστόσο, με την αναβίωση του βίντεο ερασιτεχνικής ποιότητας που έχει πάρει καλή πρόσφυση στον Ιστό, η μπάρα για βίντεο είναι σχετικά χαμηλή.
 3. Ήχος (α): Πάρτε τον εαυτό σας ένα μικρόφωνο και κάποιο λογισμικό ψηφιακής εγγραφής και έχετε ό, τι χρειάζεται για να παράγετε περιεχόμενο ήχου που μπορεί να διανεμηθεί με διάφορους τρόπους. Τα podcasts κάνουν μια επιστροφή, ή μπορείτε να κάνετε κάποια ζωντανή ροή αν θέλετε.
 4. Εικόνα (i): Με λίγη δεξιότητα του Photoshop, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κάποιες αξιοπρεπείς εικόνες για κοινή χρήση. Heck, δεν χρειάζεται καν το Photoshop. Με το PowerPoint ή με δωρεάν εργαλεία διαδικτύου, όπως το PicMonkey ή το Canva, μπορούν να γίνουν τέλειες εικόνες. Ωστόσο, μόλις μπείτε σε σύνθετα πράγματα, όπως είναι τα infographics και άλλες οπτικές μορφές εξήγησης, η δημιουργία εικόνας γίνεται όλο και πιο δύσκολη ή / και χρονοβόρα. Αλλά οι άνθρωποι αγαπούν απόλυτα infographics.
 5. Εργαλείο (t): Αυτός ο τύπος περιεχομένου γενικά απαιτεί ειδική τεχνογνωσία προγραμματισμού, ανάλογα με τον τύπο του εργαλείου που χρειάζεστε. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι, γενικά, μπορείτε να βρείτε φτηνές προγραμματιστές online για να κάνετε κάτι σχεδόν.

75 Ιδέες Περιεχομένου για να ενσωματωθεί στην εκστρατεία μάρκετινγκ στο Web

 1. Αναλογίες - w, a - Βρείτε έναν τρόπο να εξηγήσετε κάτι που οι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν, τοποθετώντας το σε ένα πιο ρεαλιστικό πλαίσιο.
 2. Κινούμενα GIF - i - Ακόμα και το πιο βασικό κινούμενο σχέδιο μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό μερίδιο. Δημιουργήστε κάτι που κάνει ένα σημείο ή απλά κάνει τους ανθρώπους χαμόγελο.
 3. Απάντηση Ερωτήσεις - w, v, a, i - Απαντήσεις σε ερωτήσεις είναι ένας σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα σας ενδιαφέρουν οι αναγνώστες.Είτε γράφετε bios της ομάδας είτε bios σημαντικών ανθρώπων στον κλάδο σας, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με το ενδιαφέρον του αναγνώστη.
 4. Βιβλίο Κριτικές - w, v, a - Μπορείτε να οικοδομήσουμε μια αρκετά ισχυρή ακολουθώντας τίποτα, αλλά γράφοντας κριτικές βιβλίων. Αυτός είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε με άλλες αρχές, ενώ θα γίνετε ο ένας με τον εαυτό σας.
 5. Κινούμενα σχέδια - i - Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είστε κύριος καλλιτέχνης για να δημιουργήσετε ένα κόμικ - απλά να έχετε μια καλή ιδέα με μια μεγάλη punchline. (Και τουλάχιστον ένα μικρό κομμάτι της ικανότητας κατάρτισης.)
 6. Μελέτες περιπτώσεων - w - Οι μελέτες περιπτώσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε μια ιδέα ή ιδέα. Γενικά, αυτά είναι γραμμένα αλλά έχουν μια υγιή δόση οπτικών, συνήθως με τη μορφή γραφημάτων και γραφημάτων, αλλά σίγουρα δεν περιορίζονται σε αυτό.
 7. Έλεγχοι - w, i - Ποιος δεν αγαπά έναν κατάλογο ελέγχου; Αυτά είναι ωραία για να περπατήσετε κάποιον μέσω μιας διαδικασίας βήμα προς βήμα, έτσι ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.
 8. - w, v, a - Οι ειδήσεις δεν είναι το πιο συναρπαστικό περιεχόμενο, αλλά μπορεί να είναι πολύτιμο, ειδικά σε όσους στο κοινό σας θέλουν να παραμείνουν ενημερωμένοι, ημερομηνία με την εταιρεία σας.
 9. Διαγωνισμός - w, v, a, i, t - Ποιος δεν αγαπά καλό διαγωνισμό; Ενώ οι οδηγίες για διαγωνισμούς είναι συνήθως σε γραπτή μορφή, ο ίδιος ο διαγωνισμός μπορεί να παράγει περιεχόμενο σε οποιαδήποτε και όλες τις μορφές (π.χ. διαγωνισμός για το καλύτερο εργαλείο, καλύτερο βίντεο).
 10. Αντίστροφη - w, v, a - Είναι ο υπόλοιπος κόσμος σε αγκαλιά με μια συγκεκριμένη άποψη; Ίσως πρέπει να το αντιμετωπίσετε από την αντίθετη πλευρά.
 11. Βασικές αξίες - w, v, a, i - Οι βασικές σας αξίες είναι σημαντικές για την εταιρεία σας; Οι πιθανότητες είναι ότι θα είναι σημαντικές για τους επισκέπτες που αναζητούν λόγους να σας εμπιστεύονται.
 12. - w, v, a, i, t - Γράφοντας ή έχοντας διαγωνισμό για δημιουργικούς τρόπους χρήσης των προϊόντων σας (ή οποιουδήποτε) παράγουν κάποιο πραγματικά μεγάλο περιεχόμενο και ιδέες.
 13. - w, v, a, i, t - Η περιποίηση του περιεχομένου από άλλες πηγές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημοσιεύσετε φοβερό περιεχόμενο με ελάχιστη προσπάθεια. Απλά αναζητήστε κάτι που έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος που αξίζει να επισημανθεί. Ενώ οι περισσότεροι επιμελητές επιμένουν σε γραπτό περιεχόμενο, μπορείτε να καθαρίσετε περιεχόμενο σε όλες τις διαφορετικές μορφές.
 14. Ebook - w - Μετατρέψτε την τεχνογνωσία σας σε ένα μικρό ebook. Μια σειρά από αναρτήσεις ιστολογίου ή ένα σε βάθος οδηγό είναι συχνά πρωταρχικοί υποψήφιοι για περιεχόμενο σε αυτή τη μορφή.
 15. Εκπαιδευτικά - w, v, a, i - Το περιεχόμενο μπορεί να έχει πολλούς διαφορετικούς σκοπούς, αλλά το εκπαιδευτικό περιεχόμενο παρέχει γενικά την πιο μόνιμη αξία.
 16. Embedded Tweets - w, i - Μερικές φορές μια σειρά ενσωματωμένων tweets μπορεί να πει μια ιστορία ή να προσφέρει μεγάλη εκπαιδευτική αξία. Απλά πρέπει να καταλήξουμε στο θέμα και να βρούμε και / ή να ζητήσουμε τα tweets να ενσωματωθούν.
 17. - w, v, a, i - Οι αναγνώστες συχνά ενδιαφέρονται για γεγονότα που σχετίζονται με την περιοχή ενδιαφέροντός τους. Δεν χρειάζεται να φιλοξενείτε το συμβάν, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτό.
 18. Explainer Images - i - Να μην συγχέεται με τα infographics (παρακάτω), αυτές είναι εικόνες σχεδιασμένες ειδικά για να εξηγήσουν κάτι. Είναι συνήθως με τη μορφή εικόνων κινούμενων σχεδίων, παρέχοντας μια οπτική εξήγηση για μια πολύπλοκη ιδέα.
 19. Βίντεο ερμηνευτών - v - Ακριβώς οι ίδιες με τις εικόνες εξήγησης, μόνο με κινούμενα μέρη.
 20. Συχνές ερωτήσεις - w, v, i - Συχνές ερωτήσεις, απαντώνται σε ένα κομμάτι ή σε πολλά κομμάτια,.
 21. Γραφικά - i - Τα γραφικά οποιουδήποτε είδους προσθέτουν υπέροχη οπτική γοητεία. Είτε πρόκειται για μια εικόνα, μια εικόνα με ένα μικρό ποσό κειμένου ή μια γραφική απεικόνιση, μπορούν όλοι να είναι χρυσά για τους επισκέπτες.
 22. - - w, i - Ενώ είναι πάντα καλό να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, μερικές φορές είναι ωραίο να ακούσετε από κάποιον άλλο. Αφήστε τους να κάνουν το βρώμικο έργο για μια αλλαγή.
 23. Οδηγοί - w, v, i - Οι αναγνώστες αγαπούν έναν καλό οδηγό που εξηγεί τι πρέπει να γνωρίζουν. Αυτά μπορεί να είναι σε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή (ebook, ταχυδρομείο, εικόνα, κλπ.). Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να έχει αξία.
 24. - w, v, a, i - Η φιλοξενία μιας εκδήλωσης μπορεί να παράγει όλα τα είδη εξαιρετικού περιεχομένου. Όχι μόνο έχετε την αξία της προώθησης του γεγονότος, αλλά μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει περιεχόμενο σχετικά με το συμβάν καθώς ξετυλίγεται ή μετά.
 25. - Κάθε φορά που μπορείτε να εξηγήσετε ή να δείξετε στους ανθρώπους πώς να κάνουν κάτι σωστό ή να παράσχουν το εργαλείο για το σκοπό αυτό, είστε θα έχετε μια μεγάλη νίκη στα χέρια σας.
 26. - w, v, a, i - Οι ιστορίες ανθρώπινων συμφερόντων μπορούν να παρουσιαστούν με διάφορους τρόπους. Τα οπτικά και τα βίντεο τείνουν να έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο, αλλά μικρότερα από αυτά, το κείμενο και ο ήχος λειτουργούν καλά.
 27. - Υποθέτοντας υποθετικές καταστάσεις και εξηγώντας πώς θα τους χειρίζεστε είναι ένας απίστευτος τρόπος να βοηθήσετε τους ανθρώπους να μάθουν πώς να προσαρμόζουν και να βρίσκουν λύσεις σε μια σειρά από απρόβλεπτα προβλήματα.
 28. Ιδέες - w, a, i - Έχετε ιδέα για ένα εργαλείο, λύση ή διαδικασία; Πείτε το στον κόσμο και δείτε τι σκέφτονται. Ποιος ξέρει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει ήδη ή να λάβετε πολύτιμη ανατροφοδότηση σχετικά με το πώς να μετατρέψετε την ιδέα σε πραγματικότητα.
 29. Infographics - i - Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συγκεντρωθεί μια οπτική αναπαράσταση των δεδομένων. Τα Infographics μπορούν να εισαχθούν σε μια ανάρτηση ιστολογίου και / ή να μοιραστούν ξεχωριστά για έκθεση σε διαφορετικά είδη κοινού.
 30. Οδηγίες - w, v, a, i - Οι οδηγίες διαφέρουν από τις λίστες ελέγχου. Όπου οι λίστες ελέγχου συνήθως σας λένε τι πρέπει να κάνετε , οι οδηγίες θα σας πουν πώς να το κάνετε. Οι καλές οδηγίες καθιστούν πολύπλοκες εκτελέσεις εύκολη.
 31. Συνεντεύξεις - w, v, a - Οι άνθρωποι αγαπούν να πάρουν συνέντευξη. Απλά πρέπει να το ορίσετε, να γράψετε τις ερωτήσεις και να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα. Δεν είναι μόνο καλό περιεχόμενο, αλλά ο συνεντευξιαζόμενος είναι συχνά πρόθυμος να το βοηθήσει να το προωθήσει.
 32. Kudos - w, v, a, i - Όλοι αγαπούν να επαινούν για τη σκληρή δουλειά τους. Ψάξτε για ευκαιρίες για να ρίξετε λίγο φως σε κάτι που αξίζει κάποιος άλλος, και θα έχετε μεγάλο, κοινόχρηστο περιεχόμενο.
 33. Λίστες - w, i - Να μην συγχέεται με τους καταλόγους ελέγχου, γράφοντας μια καλή λίστα (όπως αυτή η δημοσίευση) δημιουργεί ένα πλούσιο περιεχόμενο και ιδέες για τους αναγνώστες σας.
 34. Ζωντανά Tweets - w, i - Οποιαδήποτε εκδήλωση στην οποία συμμετέχετε μπορεί να είναι ζωντανή μέσω tweeted, προσφέροντας πρόσθετη έκθεση για την εκδήλωση και αξία στους αναγνώστες σας.
 35. Live Stream - v, a - Παρόμοια με το tweeting, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανά μια εκπομπή με βίντεο ή ήχο. Ή απλώς ζωντανά ρέξτε ένα σύνολο οδηγιών ή εκτελείτε μια λίστα ελέγχου για αξία διαφορετικού είδους.
 36. Χάρτες - i, t - Οι χάρτες παρέχουν περιεχόμενο (ή εργαλείο) που δίνει στους θεατές σας μια ενδιαφέρουσα οπτική παρουσίαση που δείχνει πώς να βρει ό, τι αναζητά. Είτε μια επιχειρηματική τοποθεσία, είδη εκδηλώσεων ή ένας θησαυρός, οι χάρτες είναι μεγάλοι πόροι.
 37. Meme - w, i - Οι μνήμες συνήθως γίνονται σε μορφή κειμένου ή εικόνας και είναι ένας καλός τρόπος για να έχετε λίγη διασκέδαση παρέχοντας κάτι πολύτιμο. Ω περιμένετε, δεν είναι όλα τα μιμίδια cheesy;
 38. Βίντεο μουσικής - v - Τα βίντεο κάνουν αρκετά δουλειά, αλλά μπορούν να είναι ένας τρόπος να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και αξιοπρόσεχτο ταυτόχρονα. Εάν πρόκειται να κάνετε ένα, ωστόσο, προσπαθήστε να παράγετε κάτι από την ποιότητα. Διαφορετικά, αντί να παράγετε αξία, θα παράγετε ακούσια γέλια.
 39. - - - Ενώ αυτά δεν είναι τα πιο συναρπαστικά πράγματα που παράγουν, έχουν τη θέση και την αξία τους. Ειδικά αν τα χρησιμοποιείτε για να επισημάνετε ένα σημαντικό επίτευγμα ή προϊόν. Καμία είδηση ​​δεν είναι κακά νέα. (Αν δεν είναι κακά νέα.)
 40. Newsjacking - w, v, a, i - Υπάρχει κάτι σημαντικό για τα δίκτυα ειδήσεων; Αναζητήστε έναν τρόπο για να συνδέσετε αυτό στο προϊόν ή την υπηρεσία σας και να επωφεληθείτε από αυτό ενώ είναι ζεστό. Απλά προσέξτε να μην κεφαλαιοποιήσετε τις καταστροφές. #notcool
 41. Ενημερωτικά δελτία - w - Τα ενημερωτικά δελτία δεν χρειάζεται καν να είναι πρωτότυπο. Μπορούν απλώς να κατευθύνουν τους συνδρομητές σας σε περιεχόμενο που έχει ήδη δημιουργηθεί και μπορεί να έχουν χάσει. Είναι ένας μόνο τρόπος να προσεγγίσετε το κοινό σας μέσω διαφόρων καναλιών.
 42. Γνωμοδοτήσεις Θέσεις - w, v, a - Γνωρίζετε κάτι; Ποιος δεν το κάνει; Αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην αφήσετε να είναι γνωστό και εσείς. Πάρτε τις σκέψεις σας εκεί έξω για τον κόσμο να αφομοιώσει, ώστε να μπορούν να σχηματίσουν μια δική τους γνώμη.
 43. - w, v, a, i, t - Κάθε φορά που έχετε κάνει τη δική σας έρευνα, υπάρχουν πολλοί τρόποι δημοσίευσης των ευρημάτων σας βρήκες. Επιλέξτε ένα ή όλα από αυτά και αποσυνδέστε το μήνυμά σας.
 44. - - - Οποιαδήποτε εκδήλωση μπορεί να καταγραφεί σε φωτογραφίες, και αυτές οι φωτογραφίες κάνουν μια μεγάλη κοινόχρηστη γκαλερί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια φωτογραφική μηχανή.
 45. Φωτογραφίες - i - Δεν χρειάζεστε μια ολόκληρη συλλογή για να μοιραστείτε μια μεγάλη φωτογραφία. Ακόμα και μόνο μια φωτογραφία μιας δράσης ή ενός γεγονότος μπορεί να είναι απίστευτο περιεχόμενο για ένα ενδιαφερόμενο κοινό.
 46. Πρόσθετα - w, v, a, i, t - Υπάρχουν πολλοί τρόποι χρήσης των plugins για περιεχόμενο. Γράψτε, ελέγξτε ή καταδείξτε τη χρήση του πρόσθετου κάποιου άλλου, ή ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε το δικό σας και μοιραστείτε τον με τον κόσμο που θα χρησιμοποιήσει.
 47. Podcast - a - Το Podcasting είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος διάδοσης ιδεών και πληροφοριών και είναι αρκετά εύκολο να εφαρμοστεί. Τα podcasts είναι ιδανικά για όσους αγαπούν να μάθουν κατά την οδήγηση ή διαφορετικά δεν μπορούν να μπροστά σε έναν υπολογιστή.
 48. Δημοσκοπήσεις - t - Όλοι αγαπούν να μοιράζονται τη γνώμη τους και να δουν αν συμφωνούν και άλλοι. Οι δημοσκοπήσεις μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείτε τι σκέφτονται οι άνθρωποι για κάτι. Και όποιος ψηφίζει θα ενδιαφέρεται να δει τα αποτελέσματα στο τέλος.
 49. Προβλέψεις - w, v, a, i - Δεν υπάρχει έλλειψη προβλέψεων στην αρχή κάθε νέου έτους, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε να κάνουν προβλέψεις τα δικά. Κάθε νέα είδηση ​​σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε αυτό που νομίζετε ότι θα προκύψει ως αποτέλεσμα.
 50. Αξιολογήσεις προϊόντων - w, v, a, i - Κάθε εμπειρία που έχετε σε ένα συγκεκριμένο προϊόν αξίζει να γράψετε περιεχόμενο. Οι αγοραστές χρησιμοποιούν συχνά κριτικές ως βάση για τη λήψη αποφάσεων αγοράς.
 51. Quizzes - w, t - Όπως οι δημοσκοπήσεις, τα κουίζ μπορούν να είναι ένα συμπαθητικό διαδραστικό εργαλείο που προσθέτει διασκέδαση και αξία στο ακροατήριό σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα θέμα. Δημιουργήστε μερικές ερωτήσεις και απαντήσεις και αφήστε τους αναγνώστες σας να βγάλουν ένα πλάνο για να δουν πόσο καλά βαθμολογούν.
 52. Τιμές - w, i - Το πιο απλό απόσπασμα από έναν τρίτο μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο. Χρησιμοποιήστε τα αποσπάσματα που συνδέονται με αυτό που κάνετε για να κάνετε περιεχόμενο σύντομης μορφής που οι αναγνώστες σας θεωρούν πολύτιμους. Αλλά την επόμενη φορά, δείτε αν μπορείτε να το παρουσιάσετε διαφορετικά από τον τρόπο που κάνατε πριν. Μεγάλο περιεχόμενο σε μία μορφή μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο περιεχόμενο σε άλλο. Μην αφήνετε το καλό περιεχόμενο να σπαταλάει χρησιμοποιώντας μόνο μία φορά.
 53. Περιεχόμενο που καταχωρήθηκε - a - Έχετε γράψει μια μεγάλη θέση στο blog; Γιατί να μην το μετατρέψετε σε αρχείο ήχου που μπορεί να ακουστεί αντί για ανάγνωση;
 54. Κριτικές - w, v, a - Οι κριτικές δεν αφορούν μόνο τα προϊόντα. Μπορείτε να αναθεωρήσετε μια υπηρεσία, ένα γεγονός ή ακόμα και κάποιο άλλο περιεχόμενο, δημιουργώντας νέο περιεχόμενο για το δικό σας κοινό.
 55. Screencasts - v - Έχεις κάτι που δείχνει καλύτερα από ότι εξηγείται; Καταγράψτε μια τηλεοπτική εκπομπή από αυτό που θέλετε να αποδείξετε, ώστε το κοινό σας να το βλέπει σε πραγματική μορφή, αντί να χρειάζεται να το οραματίζεται στο μυαλό τους.
 56. Σειρά - w, v, a, i - Ψάξτε για ευκαιρίες δημιουργίας μιας σειράς αναρτήσεων, βίντεο, podcasts ή εικόνων. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να κρατήσετε το ακροατήριό σας ξανά για μελλοντικές εκδόσεις.
 57. - w, v, a, i - Οι παρουσιάσεις μπορούν να κάνουν απίστευτο οπτικό περιεχόμενο ή περίγραμμα για άλλο πολύτιμο περιεχόμενο. Είτε μοιράζεστε την ίδια την παρουσίαση είτε την κόβετε σε μια σειρά από μικρές θέσεις ή γραφικά, έχετε μια τέλεια πηγή για την παραγωγή φοβερού περιεχομένου.
 58. - w, i, t - Η κοινή χρήση υπολογιστικών φύλλων δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να παίξει με τα δεδομένα, να δημιουργήσει τα δικά του γραφήματα και γραφήματα και τελικά να συνάψει τα συμπεράσματά του.
 59. Ιστορίες - w, v, a, i - Όλοι έχουν μια ιστορία που μοιράζονται, Οι άνθρωποι αγαπούν να ακούν ιστορίες που τους βοηθούν να σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα.
 60. Έρευνες - w - Ενώ οι δημοσκοπήσεις αφορούν περισσότερο τις απόψεις, οι έρευνες αφορούν περισσότερο την προσωπική εμπειρία των άλλων. Αυτό δεν μπορεί να παράγει μικρό μέρος του περιεχομένου που παράγει ο χρήστης.
 61. Αποτελέσματα δοκιμών - w, i - Οποιεσδήποτε δοκιμές σε πραγματικό κόσμο εκτελείτε δημιουργούν συναρπαστικό περιεχόμενο που θα σας αρέσουν οι επισκέπτες. Είτε δοκιμάζετε ένα νέο εργαλείο είτε πραγματοποιείτε μια συγκεκριμένη ενέργεια, τα αποτελέσματα αυτά μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες.
 62. Μαρτυρίες - w, v - Μαρτυρίες από ικανοποιημένους πελάτες ή πελάτες ικανοποιούν το περιεχόμενο για όλα τα είδη διαδικτυακών καναλιών. Παρόλο που οι γραπτές μαρτυρίες είναι οι πιο εύκολες, τα βίντεο μαρτυρούν συχνά τα καλύτερα.
 63. Θεωρίες - w, v, a - Ενώ οι προβλέψεις εξετάζουν το αποτέλεσμα του κάτι που συμβαίνει, οι θεωρίες είναι συχνά ιδέες που μπορούν να δοκιμαστούν για να δουν αν είναι, . Δημοσιεύστε τις θεωρίες σας και δείτε αν κάποιος το αγοράζει ή έχει μια ανταγωνιστική θεωρία για να μοιραστείτε.
 64. Χρονοδιαγράμματα - w, v, i - Οτιδήποτε κάνετε εσείς που εκτελείται κατά μήκος συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος μπορεί να δημοσιευθεί ως ένας τρόπος για να εκπαιδεύσει τους αναγνώστες. Αυτό τους βοηθά να διατηρούν τις προσδοκίες τους σύμφωνα με την πραγματικότητα.
 65. - w, v, a - Αναφέρθηκα παραπάνω και περιείχαν εργαλεία, αλλά αυτό αξίζει να είναι μια ιδέα από μόνη της. Οι άνθρωποι είναι συχνά επιφυλακτικοί στην προσπάθεια να δοκιμάσουν νέα εργαλεία και κάθε κριτική που μπορείτε να τους βοηθήσετε να προσδιορίσουν εάν το εργαλείο θα είναι κατάλληλο για τις ανάγκες τους.
 66. Εργαλεία - t - Έχετε μια ιδέα για ένα δικό σας εργαλείο; Γιατί να μην το δημιουργήσετε μόνοι σας;
 67. Top posts - w - Παρόμοια με τη διατύπωση περιεχομένου που αναφέρεται παραπάνω, η δημοσίευση μιας λίστας κορυφαίων θέσεων είναι μια μορφή διορθώσεως, αλλά με πιο συγκεκριμένη ονομασία. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις δικές σας κορυφαίες αναρτήσεις, κορυφαίες δημοσιεύσεις του κλάδου ή ακόμα κάτι λίγο πιο επίκαιρο. Οι μεταγραφές είναι τέλειες για εκείνους που προτιμούν να απομακρύνουν και δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν.
 68. Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες - w, v, a, i, t - Το περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη διασχίζει το φάσμα όλων των τύπων περιεχομένου και είναι συχνά το ευκολότερο περιεχόμενο που δημιουργείται. Πρέπει μόνο να υπολογίσετε πώς να φέρετε το ακροατήριό σας για να το παραγάγει για εσάς.
 69. Webinars - v - Τα σεμινάρια Webinars παρέχουν έναν εξαιρετικό τρόπο σύνδεσης με το κοινό σας σε μια μορφή τύπου αίθουσας διδασκαλίας χωρίς την ταλαιπωρία της οργάνωσης του χώρου. Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να είναι μέρος, ανεξάρτητα από τη φυσική του θέση.
 70. - w, v, a, i - Εξίσου σημαντικό με το να δείχνεις στους ανθρώπους τι να κάνεις συχνά δείχνει τι δεν πρέπει να κάνουν. Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να αποφύγουν τις καταστροφές στο δρόμο.
 71. Λευκή ετικέτα - w - Οι λευκές ετικέτες είναι απίστευτοι πόροι για ένα πιο τεχνικό κοινό. Ενώ το κοινό για αυτούς είναι πιο περιορισμένο, η αξία που φέρνουν συχνά αξίζει τον κόπο.

Όσο πιο ποικίλες είναι στη δημιουργία του περιεχομένου σας, τόσο πιο αφοσιωμένοι και ενδιαφέρονται οι αναγνώστες σας θα είναι. Το Semalt τους έφερε με μετά το κείμενο μετά από μετά το κείμενο μετά το post. Βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο για να μεταφέρετε τις ίδιες πληροφορίες. Όχι μόνο θα σας προκαλέσει, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να παράγετε περιεχόμενο πολύ ανώτερο από αυτό που θα δημιουργούσε διαφορετικά.

Η διατήρηση του περιεχομένου σας δεν είναι εύκολη. Αλλά αν καθίσετε, σχεδιάστε το περιεχόμενο και οργανώστε το ώστε εσείς (ή η ομάδα σας) μπορείτε να εργαστείτε σε αυτό με ένα καθορισμένο πρόγραμμα, θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο θα είστε σε θέση να παράγετε καλύτερο περιεχόμενο, θα είστε σε θέση για να παράγει πιο αξιόπιστα το περιεχόμενο .

Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Stoney deGeyter

March 1, 2018