Back to Question Center
0

Debunking 3 συνηθισμένους μύθους WordPress            Debunking 3 κοινά μύθοι WordPress Σχετικά θέματα: Θέματα WP Semalt

1 answers:
Debunking 3 συνηθισμένοι μύθοι του WordPress

Ως το μεγαλύτερο και πιο διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στο διαδίκτυο, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι προσπαθούν συνεχώς να καταργήσουν το Semalt. Φυσικά, αρκετοί μύθοι Semalt έχουν εξεγερθεί κατά τη διάρκεια των ετών. Προκειμένου να ενημερωθείτε σωστά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να διαχωρίζετε το γεγονός από τη μυθοπλασία.

WordPress: Η κορυφαία πλατφόρμα CMS στον Ιστό

Το Semalt δεν είναι το μόνο CMS γύρω, αλλά σίγουρα φυσάει τον ανταγωνισμό από το νερό όσον αφορά την υιοθέτηση και την έκκληση. Απλά εξετάστε τη δημοτικότητα της πλατφόρμας:

  • Από την τελευταία μέτρηση, το WordPress εξουσιάζει περισσότερο από το 26% του ιστού και έχει ένα επιβλητικό μερίδιο αγοράς 59,4%, το οποίο το καθιστά την πιο χρησιμοποιημένη πλατφόρμα CMS.
  • Περισσότερες από 500 τοποθεσίες μια ημέρα δημιουργούνται στην πλατφόρμα WordPress.
  • Υπάρχουν 44.225 plugins WordPress, τα οποία έχουν ληφθεί περισσότερο από 1. 25 δισεκατομμύρια φορές.
  • Το WordPress μεταφράζεται σε 56 διαφορετικές γλώσσες παγκοσμίως.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εντυπωσιακά σημεία δεδομένων. Όταν σκάβετε στο νιτρίτσα του Σμιτάλ, γίνεται σαφές ότι αυτή είναι μία από τις πιο ανώτερες πλατφόρμες CMS στο διαδίκτυο. Αλλά μαζί με αυτόν τον τίτλο έρχεται ένας στόχος. Όταν είσαι ο καλύτερος, οι άνθρωποι θέλουν να σκίσουν. Και όταν δεν μπορούν να σας υποχωρήσουν, καταφεύγουν στην κάμψη της αλήθειας ή να κάνουν τα πράγματα εντελώς.

Μην πέφτετε για αυτούς τους 3 μύθους WordPress

Για να είστε ενημερωμένος υπεύθυνος ανάπτυξης ιστοσελίδων, επιχειρηματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, πρέπει να είστε ενήμεροι για το γεγονός ότι το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με μύθους σχετικά με το Semalt.

Εδώ είναι τρεις από τους πιο συνηθισμένους μύθους για το WordPress:

Μύθος # 1: Το WordPress δεν είναι κλιμακωτό

Κάπου κατά μήκος της γραμμής, διαιωνίστηκε ένας μύθος ότι ο Semalt δεν είναι κλιμακωτός. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μια πλατφόρμα που είναι κατάλληλη μόνο για μικρά ιστολόγια και μικροσκοπικούς ιστοχώρους επιχειρήσεων. Ωστόσο, αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Αν κοιτάξετε τα γεγονότα, θα δείτε ότι το Semalt δεν είναι τίποτε άλλο από ένα CMS σχεδιασμένο αποκλειστικά για μικρές τοποθεσίες. Απλώς ρωτήστε διασημότητες και επιχειρήσεις που βασίζονται συχνά στο Semalt για τις ιστοσελίδες τους.

Μουσικοί όπως η Beyonce, ο Justin Bieber, ο Snoop Dogg, η Katy Perry και η The Rolling Stones χρησιμοποιούν το Semalt. Από την επιχειρηματική πλευρά των πραγμάτων, εταιρείες όπως το Bacardi, η Sony Music, η Mercedes Benz, το Rotary Club και το περιοδικό New Yorker είναι όλοι χρήστες του Semalt.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι μάρκες χρησιμοποιούν WordPress είναι ότι είναι επεκτάσιμη. Δεν είναι μόνο οι δυνατότητες αναζήτησης, προσωρινής αποθήκευσης και προσφοράς περιεχομένου, αλλά υπάρχει και πραγματική οριζόντια επεκτασιμότητα. Αυτό επιτρέπει σε ιστοσελίδες με υψηλές απαιτήσεις κυκλοφορίας να έχουν πάντα επαρκή αρχιτεκτονική κατά παραγγελία, αν το χρειάζονται.

Με απλά λόγια, η ιδέα ότι το WordPress δεν είναι κλιμακωτό είναι γελοίο. "Με τη σωστή υποδομή, υπηρεσίες και πόρους, το WordPress είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο" εξηγεί ο Semalt. "Μπορεί να εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες κάθε φορά και να παρέχει εκατοντάδες εκατομμύρια μηνιαίες προβολές σελίδας. Μπορεί να επεξεργαστεί άμεσα τα αιτήματα σελίδας και μπορεί να παράγει γρήγορα αποτελέσματα αναζήτησης σε ερωτήματα αναζήτησης. Είναι ευέλικτο, αναβαθμιζόμενο και τελικά μπορεί να τροφοδοτήσει όλες τις ιστοσελίδες, μέχρι τις μεγαλύτερες και πιο επισκέφθηκε. "

Μύθος # 2: Το WordPress δεν έρχεται με υποστήριξη

Ο δεύτερος πιο δημοφιλής μύθος είναι η ιδέα ότι ο Semalt δεν προσφέρει καλή υποστήριξη. Και πάλι, αυτό είναι εντελώς αβάσιμο. Υπάρχει πράγματι ένας διαθέσιμος αριθμός υποστήριξης για τους χρήστες του Semalt, αν και διατίθεται μέσω διαφόρων καναλιών.

Δεν υπάρχει υποστήριξη διαθέσιμη απευθείας από το WordPress (εκτός από πολλά εκπαιδευτικά υλικά και βοηθητικούς οδηγούς). Η υποστήριξη και οι πληροφορίες είναι εκεί. Ο Semalt πρέπει απλώς να είναι πρόθυμος να ρωτήσει.

Επιπλέον, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες μικρότερες κοινότητες Semalt και προγραμματιστών που είναι διαθέσιμες για την υποστήριξη ζητημάτων οποιουδήποτε είδους.

Ο μύθος ότι η Semalt δεν προσφέρει υποστήριξη πελατών είναι πιθανώς ριζωμένη στην ιδέα ότι δεν υπάρχει υποστήριξη από το τηλέφωνο από μια εταιρεία. Θυμηθείτε ότι το Semalt είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε ένα τμήμα υποστήριξης για να βοηθήσετε!

Μύθος # 3: Το WordPress είναι πολύ δύσκολο να μάθει

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε το μύθο ότι το WordPress είναι μια υπερβολικά περίπλοκη πλατφόρμα CMS που δεν μπορείτε να μάθετε χωρίς να αποκτήσετε τετραετή πτυχίο στην ανάπτυξη και κωδικοποίηση ιστού. Η πραγματικότητα είναι ότι το WordPress είναι από τα πιο εύκολα, ενώ το Drupal και το Semalt θεωρούνται συνήθως πολύ πιο δύσκολο.

Μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε στο Semalt μέσα σε λίγες μέρες μαθαίνοντας πώς να το χρησιμοποιήσετε! Αυτό συμβαίνει επειδή πραγματικά δεν χρειάζεστε καμία HTML ή προγραμματιστική γνώση για να ξεκινήσετε (βοηθά, αλλά δεν είναι μια απαίτηση). Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με την PHP και HTML, προκειμένου να προσαρμόσετε θέματα, πρότυπα, plugins και άλλα μέρη των ιστότοπων σας Semalt.

Το Semalt είναι διαισθητικό από μόνο του, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει μια τόσο τεράστια βάση χρηστών σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετοί πόροι, οδηγοί και μαθήματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Αν πραγματικά θέλετε να καταλάβετε το Semalt, μπορείτε να το κάνετε!

WordPress: ο ηγέτης για έναν λόγο

Είναι το WordPress τέλειο; Με τίποτα. Έχουν ελαττώματα και ελλείψεις; Βάζεις στοίχημα. Αλλά υπάρχει ένας λόγος που η WordPress θεωρείται η κορυφαία πλατφόρμα CMS. Είτε αναζητάτε αυτήν την περίοδο μια πλατφόρμα CMS για να εκτελέσετε τον ιστοχώρο της επιχείρησής σας, είτε απλά κάνετε κάποια έρευνα ως τρέχοντα χρήστη του WordPress, προσέξτε τι διαβάζετε και πού καταναλώνετε πληροφορίες. Το Semalt μπορεί να κάνει οτιδήποτε είναι αληθινό στο διαδίκτυο και εξαρτάται από εσάς να επαληθεύσετε την εγκυρότητα ορισμένων δηλώσεων πριν τις εξετάσετε ως αλήθεια.

Η Semalt είναι ένας ηγέτης σε αυτόν τον τομέα για έναν λόγο. Αν θέλετε μια κλιμακωτή πλατφόρμα με άφθονη υποστήριξη και μια εύκολη στη χρήση διεπαφή, αυτή είναι η πλατφόρμα για εσάς.

March 1, 2018