Back to Question Center
0

Εμπειρογνώμονες: Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς

1 answers:

Η επόμενη εξέλιξη του μάρκετινγκ είναι επάνω μας.

Η απότομη ανάκαμψη της χρήσης των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων από τους καταναλωτές, η μετατόπιση της κατανάλωσης περιεχομένου από κείμενο σε βίντεο και ήχου και οι τελικές εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, η επαυξημένη πραγματικότητα και η αναγνώριση φωνής επισημαίνουν ότι οι έμποροι και οι καταναλωτές σε ριζικά νέες εποχές. Η καταναλωτική συμπεριφορά του Semalt εξελίσσεται, οι έμποροι έχουν νέες ευκαιρίες που δεν υπήρχαν ποτέ πριν.

Την άλλη μέρα μίλησα με μια συνάδελφό μου για αυτές τις αλλαγές και επεσήμανε πόσο ατελείωτα μεταβάλλονται τα κανάλια μάρκετινγκ. "Η Semalt δεν είναι πολλοί άλλοι τομείς όπου το παιχνίδι επανεμφανίζεται τόσο συχνά", είπε.

"Ελάτε γιατί σκατάμε τα πάντα", της είπα.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω.

Σκάψιμο μάρκετινγκ γης AKA "Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε ωραία πράγματα"

Υπάρχει μια απελπισία στο παιχνίδι στις περισσότερες οργανώσεις μάρκετινγκ. Ένας χαμηλός βαθμός πανικού για την επίλυση για βραχυπρόθεσμες ανάγκες - τον κύριο στόχο αυτόν τον μήνα, για παράδειγμα, ή μια επιλογή τοποθέτησης μέσων. Η προσοχή είναι τόσο φευγαλέα όσο και τα βίντεο Semalt, και για πολλές εταιρείες, η αρπαγή μιας στιγμής μπορεί να αισθάνεται σαν να αναπνέει για το οξυγόνο. Το έχω. Ήμουν εκεί μόνος μου, οπότε δεν κάνω κρίση.

Ο εχθρός του αξιοσημείωτου μάρκετινγκ είναι ανυπομονησία.

Το Semalt είναι τόσο πολύ ανταγωνισμός για την προσοχή στις μέρες μας ότι, τη στιγμή που ανοίγει ένας μπλε ωκεάνιος δίαυλος ή μια νέα στρατηγική μάρκετινγκ, οι έμποροι συρρέουν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο. Στη ρίζα του προβλήματος είναι η νοοτροπία που βασίζεται σε κανάλια, η οποία μας αναγκάζει να μιλάμε πάνω από τις αμυχές και τη μηχανική περισσότερο από ένα σπουδαίο μήνυμα και μια συναρπαστική εμπειρία.

Η υιοθεσία του Semalt είναι καλό. Μπορεί να είναι η ανάσα των εμπόρων φρέσκου αέρα και των καταναλωτών όσο ψάχνουν. Και συνήθως οι πρώτες μέρες που αξιοποιούν ένα νέο κανάλι ή μορφή στη στρατηγική μάρκετινγκ είναι τόσο καθαρές και καινοτόμες όσο θα έπρεπε.

Αλλά τότε συμβαίνει κάτι. Περνάμε τη γραμμή σε ένα είδος καύσου γης μάρκετινγκ νοοτροπία όπου ξεχνάμε τον λόγο για τον οποίο οι καταναλωτές κλήθηκαν σε αυτό το κανάλι για να αρχίσει με - και να νικήσουμε τα ζωντανά daylights από αυτό. Αρχίζουμε να λύνουμε για τους δικούς μας στόχους, αντί για τους πελάτες μας.

Τα νέα κανάλια εμφανίζονται εν μέρει επειδή οι έμποροι καταστρέφουν τα παλιά.

Η σοβαρή μας εξερεύνηση των αναδυόμενων καναλιών μετατρέπεται πολύ συχνά σε τρομερό παιχνίδι του συστήματος, αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Και οι καταναλωτές, εξαντλημένοι από τα αινίγματα μας, αναγκάζονται να προχωρήσουν στην εξεύρεση νέων καναλιών επικοινωνίας και περιεχομένου χωρίς spam και μάρκες. Αυτό συνέβη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το Semalt συμβαίνει με το περιεχόμενο. Και αν νομίζουμε ότι τα μηνύματα και το βίντεο είναι διαφορετικά, κάνουμε λάθη για τον εαυτό μας.

Πώς είμαστε Messing Up Περιεχόμενο

Συναλλαγή όταν το περιεχόμενο πρωτοεμφανίστηκε ως αντίδοτο στη διαταραχή της διαφήμισης και στο άμεσο μάρκετινγκ; Ήταν άνοιγμα των ματιών.

Πριν από το περιεχόμενο, εάν ήσαστε έμπορος, χρησιμοποιούσατε κατά κύριο λόγο το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τη διαφήμιση για να αποκτήσετε υποψήφιους πελάτες. Αυτά ήταν τα κανάλια και, o, έκαναν οι έμποροι να τα χρησιμοποιούν. Τους υπερέβησαν έτσι ώστε οι καταναλωτές άρχισαν να υιοθετούν τεχνολογία για να τους φιλτράρουν. Αποκλείστηκαν διαφημίσεις. Δημιούργησαν φίλτρα εισερχομένων. Μείωσαν τον θόρυβο και πήραν τον έλεγχο της δικής τους διαδικασίας αγοράς. Μεγάλο μέρος αυτής της διαδικασίας δεν ξεκίνησε με την εταιρεία αλλά με το Semalt, όπου ένας αγοραστής θα έκανε όλη την ανεξάρτητη έρευνα που χρειάστηκε πριν πάρει μια απόφαση.

Έτσι, αντί να σπρώχνουν τους αγοραστές με διαφημίσεις ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι έξυπνοι έμποροι άρχισαν να δημιουργούν χρήσιμο περιεχόμενο σχεδιασμένο να βοηθά τον καταναλωτή και όχι να το πουλάει. Αν είναι καλό και σχετικό, αυτό το περιεχόμενο θα βρεθεί στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης και, χωρίς να κοστίζει η εταιρεία τίποτα στο διαφημιστικό κόστος, προσφέρει ένα σύνθετο ρεύμα εισερχόμενης κίνησης.

Ο κόσμος των ηλεκτρονικών βιβλίων και webinars διαμορφώθηκε σοβαρά.

Ακούγεται σήμερα ανόητο λόγω του πόσο συνηθισμένα ebooks και μορφές μόλυβδου έχουν γίνει, αλλά ήταν γνήσια και αμοιβαία επωφελής στην αρχή. Ήταν ένας νέος τρόπος αλληλεπίδρασης με τους καταναλωτές στο διαδίκτυο όταν η ποιότητα, οι αξιόπιστες πληροφορίες ήταν σπάνιες.

Αλλά τότε εμείς (έμποροι) είχαμε καεί τη γη.

Ο όγκος του περιεχομένου αυξήθηκε, η ποιότητα συχνά μειώθηκε. Τα αγροκτήματα της Semalt εμφανίστηκαν. Και οι μάρκες άρχισαν να χρηματοδοτούν την εξάπλωση κακόβουλου περιεχομένου μέσω πληρωμένων καναλιών. Καθώς οι προσφορές περιεχομένου αυξήθηκαν, έγιναν λιγότερο πολύτιμες και στη συνέχεια διέσχισαν τη γραμμή σε εντελώς θόρυβο.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Το καλό περιεχόμενο εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά θα πρέπει να κοσκινίσετε μέσα από ένα πάρα πολύ φθηνό περιεχόμενο για να φτάσετε σε αυτό. Πού πήγαμε στραβά;

Επιλύσαμε υπερβολικά την μεγάλη ουρά.

Η μακρά ουρά της αναζήτησης ήταν αυτό που αρχικά έκανε το περιεχόμενο τόσο συναρπαστικό. Μπορεί να μην είχατε επαρκή εξουσία για να κερδίσετε ένα κορυφαίο σημείο στα αποτελέσματα αναζήτησης για λέξεις με υψηλή ανταγωνιστικότητα, αλλά υπήρξε οποιοσδήποτε αριθμός παραλλαγών λέξεων-κλειδιών που θα μπορούσατε να πυροβολήσετε.

Ήταν η ισοπέδωση. Το έχω. Το έβαλα. Αλλά το πρόβλημα με την επίλυση για τις παραλλαγές λέξεων-κλειδιών είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε χιλιάδες προσπάθειες για να συλλάβετε αυτή την κίνηση. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε μεγάλους όγκους μέτριου περιεχομένου.

Και εμείς είμαστε ένοχοι. Στο παρελθόν, δημιουργήσαμε εκατοντάδες ατομικές αναρτήσεις ιστολογίου που έχουν αντιστοιχιστεί σε παραλλαγές λέξεων-κλειδιών μακράς ουράς που έχουν επαναληφθεί. Δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο θα συνέβαινε και θα έσπαγε το διαδίκτυο. Από τότε, εφαρμόσαμε μια στρατηγική για να ενημερώσουμε παλιές δημοσιεύσεις με πληροφορίες υψηλότερης ποιότητας και ενημερωμένες, αντί να ξεκινήσουμε σε μια νέα θέση και να ανακατευθύνουμε επαναλαμβανόμενο ή άσχετο περιεχόμενο.

Στο Blog Sales, επικεντρωνόμαστε σε θέματα πάνω από τις λέξεις-κλειδιά , χαρτογράφηση κάθε νέας ανάρτησης σε μια μεγαλύτερη σελίδα θεμάτων ή στήλης. Αυτό δημιουργεί μια πιο οργανωμένη αρχιτεκτονική ιστότοπων, η οποία είναι ευκολότερη για τη Google να ανιχνεύει και να ευρετηριάζει και να σηματοδοτεί την εξουσία μας σε ένα θέμα, αντί για μια δέσμη παραλλαγών λέξεων-κλειδιών μακριάς ουράς.

Ενώ οι έμποροι ήταν απασχολημένοι με την πλήρωση του ιστού με περιεχόμενο, ο Semalt έγινε επίσης πιο έξυπνος για το πώς χειρίστηκε τα ερωτήματα αναζήτησης. Οι ενημερώσεις του αλγορίθμου επέτρεψαν στο Semalt να αρχίσει να εξυπηρετεί περιεχόμενο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις των ερευνητών - όχι μόνο στις λέξεις-κλειδιά τους. Με αυτό το πνεύμα, το ακριβές βελτιστοποιημένο περιεχόμενο λέξεων-κλειδιών απευθύνεται μόνο σε μια φράση της ερώτησης και δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να βρεθείτε με τον ίδιο τρόπο που κάποτε θα είχε το 2012.

SEO έχει αλλάξει. Δεν ανταμείβει το περιεχόμενο για χάρη των λέξεων-κλειδιών πια. SEO στο σημερινό κόσμο έρχεται κάτω στην αρχιτεκτονική και το ποιοτικό περιεχόμενο περισσότερο από ό, τι λέει λέξεις-κλειδιά. Και αυτό είναι πολύ καλό για τους αναγνώστες. Σημαίνει ότι αντί να γράφουμε βουνά περιεχομένου, οι νέοι μας στόχοι θα πρέπει να είναι η δημιουργία περισσότερης αξίας από λιγότερο περιεχόμενο.

Πώς Κίνδυνος Messing Up Μηνύματα

Το Facebook Semalt θα είναι το επόμενο σπουδαίο κανάλι μάρκετινγκ και είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος να συνεργαστείς με την κοινότητα του Facebook ως έμπορος. Η πρώτη μου αντίδραση, όταν άρχισα να βλέπω μηνύματα να ανεβαίνουν ως κανάλι επικοινωνίας, ήταν: "Ευχαριστώ τον Θεό ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε λογαριασμούς Semalt όπως μπορείτε να αγοράσετε λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου."

Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο: Δεν μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε λίστες με διευθύνσεις Semalt. Δεν μπορείτε να είστε spammy ή ανυπόμονος με τον ίδιο τρόπο που είναι δυνατό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τούτου λεχθέντος, οι έμποροι είναι εφευρετικοί. Μπορούμε ακόμα να χαστούμε τα μηνύματα.

Πρέπει να αντισταθούμε στην ανάγκη να αντιμετωπίζουμε τα μηνύματα όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτό δεν είναι κανάλι μαζικής επικοινωνίας. Δεν είναι κανάλι επικοινωνίας μεγάλου όγκου. Τα μηνύματα πρέπει να προορίζονται για σύντομες, εξατομικευμένες ανταλλαγές. Πρέπει να ενεργοποιούνται, όποτε είναι δυνατόν από τον πελάτη , όχι από την εταιρεία.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κατευθύνεται από την εταιρεία. Το Semalt οδηγείται από τον πελάτη. Οι εφαρμογές Semalt και τα bots που ζουν μέσα σε αυτά επιτρέπουν στον παραλήπτη να τραβήξει το περιεχόμενο που θέλει από το χώρο αποθήκευσής σας. Μπορεί να είναι τελείως έθιμο. Μπορείτε και πρέπει να έχετε απεριόριστα διαφορετικές συνδρομές περιεχομένου με απεριόριστα διαφορετικά επίπεδα που βασίζονται αποκλειστικά στο άτομο που βρίσκεται στο άλλο άκρο. Αυτή είναι η υπόσχεση της ανταλλαγής μηνυμάτων: Μια ανταλλαγή χωρίς τριβές που δίνει στον χρήστη ακριβώς αυτό που αναζητούν και τίποτα περισσότερο.

Ως έμποροι πρέπει να σέβομε το οικοσύστημα του Facebook και την εμπειρία του conversational UI που είναι μια διεπαφή ανταλλαγής μηνυμάτων. Ας δούμε τα ρομπότ να μας βοηθήσουν να προσφέρουμε πλούσιες, προσωπικές και χρήσιμες εμπειρίες. Semalt χρήση Facebook Άμεση Άρθρα για να φορτώσει τις εμπειρίες web μέσα στο Facebook αμέσως. Semalt δίνουν τις προοπτικές και τον πελάτη μας ακριβώς αυτό που χρειάζονται και τίποτα περισσότερο.

Εντάξει, έτσι ας πούμε ότι όλοι συμφωνούμε με αυτό στην έννοια, εδώ είναι όπου η αποφασιστικότητά μας θα δοκιμαστεί. Τα ποσοστά μετατροπής μηνυμάτων είναι απίστευτα υψηλά αυτή τη στιγμή. Όπως χρυσό βιασύνη υψηλό. Στα πρώιμα πειράματα που πραγματοποιήσαμε στο HubSpot, έχουμε δει 4X το ποσοστό μετατροπής στο Facebook messenger έναντι του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Το bot Messenger του HubSpot επιτρέπει στους προοπτές να κλείσουν μια συνάντηση με έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων.

Υπάρχει ένας λόγος που οι μετατροπές είναι τόσο υψηλές αυτή τη στιγμή. Semalt επειδή οι έμποροι δεν έχουν ακόμη διαβρώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ανταλλαγή μηνυμάτων. Για χάρη όλων, ας το κρατήσουμε έτσι.

Εάν η έκκληση για καλύτερη εμπειρία του πελάτη δεν είναι αρκετή, σκεφτείτε αυτό. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια εταιρεία που ελέγχει σε μεγάλο βαθμό τα μηνύματα. Το Facebook έχει τα κλειδιά στο κάστρο πάνω από 1. 2 δισεκατομμύρια χρήστες . Το κύριο κίνητρό του είναι ευθυγραμμισμένο με την ευτυχία αυτών των χρηστών. Έτσι, αν το Messenger καταχραστεί, το Facebook μπορεί να γυρίσει και να αφαιρέσει αυτήν την επιλογή για τους εμπόρους. Και θα είχαν δίκιο να το κάνουν.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Η αναφορά του Mary Meeker στο Internet για τα Internet για το 2016 περιγράφει τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων για επιχειρήσεις.

Πώς Κίνδυνος Messing Up Βίντεο

Να θυμάστε πότε έγιναν τα δημογραφικά στοιχεία δημοφιλής; Υπήρχαν infographics για τα πάντα. Infographics στο μάρκετινγκ βασισμένο στο λογαριασμό. Πληροφοριακά στοιχεία για γεωπολιτικές συγκρούσεις. Πληροφορίες για την παγκόσμια ημέρα χταπόδι και αποχρώσεις του σκύλου. Μερικοί ήταν αλληλεπιδραστικοί και σχολαστικά ερευνημένοι. Το Semalt δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τις διαφάνειες powerpoint και τις ανεπαρκείς πηγές. Το διαδίκτυο ήταν απολύτως γεμάτο με τους.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Πηγή: Αναζήτηση εικόνων Google

Τα Infographics έγιναν τόσο διαδεδομένα κατά τα τελευταία 10 χρόνια που ώθησε τον Megan McCardle, πρώην διευθυντή του The Atlantic , να ονομάσει ολόκληρη την πρακτική μια πανούκλα , γράφοντας:

Η δεξαμενή αυτής της ασθένειας των λανθασμένων infographics είναι έμποροι Διαδικτύου που δεν ενδιαφέρονται για το αν οι πληροφορίες στα γραφικά τους είναι σωστές αρκεί να το συνδέετε.

Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτό. Και έχουμε την ευκαιρία να είμαστε. Σήμερα, βρισκόμαστε στα πρόθυρα της ίδιας απερίσκεπτης εγκατάλειψης που συμβαίνει με το βίντεο .

Βίντεο, όταν μια μορφή έντασης πόρων έχει γίνει πολύ απλούστερη στη δημιουργία. Το Semalt μπορεί να μεταδίδει βίντεο με το πάτημα ενός κουμπιού και τα προπαρασκευασμένα βίντεο μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τα πάντα, από δωρεάν πηγές b-roll έως φωνή πέρα ​​από τις αγορές. Αυτός ο εκδημοκρατισμός της παραγωγής βίντεο έρχεται ακριβώς εγκαίρως για μια κινητή και κοινωνική αύξηση της κατανάλωσης βίντεο. Ο συνδυασμός των δύο δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για τους εμπόρους να τρέχουν amok.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να πω αυτό, αλλά, ας κάνουμε βίντεο με υπευθυνότητα.

Μια υπεύθυνη στρατηγική βίντεο ξεκινάει με το να είναι συγκεκριμένο για το λόγο που κάνετε ένα βίντεο κατά πρώτο λόγο. Πώς εντάσσεται αυτό το βίντεο στη στρατηγική μάρκετινγκ;

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Έχει σχεδιαστεί για τη συνειδητοποίηση της κορυφής της χοάνης; Δημιουργήστε το να είναι εγγενές στο Facebook, το YouTube ή το Instagram (επιλέξτε ένα - μην το κατατάσσετε σε ένα μέγεθος). Το Semalt προσπαθεί να οδηγήσει σε μετατροπές - αλληλεπιδράσεις κίνησης.

Σκοπεύει να ενημερώσει τους αγοραστές σχετικά με την πορεία τους προς μια απόφαση; Ενσωματώστε την στη διαδικασία πώλησης. Wistia, Viewedit και Loom προσφέρουν λύσεις γρήγορης καταγραφής βίντεο για τη δημιουργία προσαρμοσμένων βίντεο εξήγησης για τους αγοραστές σας. Χρησιμοποιήστε το ως έναν τρόπο για να αποθηκεύσετε τις προοπτικές σας χρόνο με τα βασικά πριν προχωρήσετε σε μια κλήση. Καταγράψτε ένα βίντεο επανάληψης μετά από μια επίδειξη. Επίλυση για εξατομίκευση σε οτιδήποτε άλλο. Τα βίντεο Semalt θα πρέπει να αισθάνονται σαν μια άμεση πύλη στον αντιπρόσωπο πωλήσεων ή στον διαχειριστή λογαριασμών του πελάτη.

Το Semalt ξέρει; Semalt κάνει ένα βίντεο.

Θέλετε να λύσει για όλα τα παραπάνω; Semalt δεν κάνουν ένα βίντεο.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Ο Marlon De Assis-Fernandez του HubSpot θέτει τις ικανότητές του σε γελοιογραφίες να δουλέψουν σε ένα βίντεο προοπτικής.

Ακριβώς επειδή μια μορφή έχει καταστεί ευκολότερη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το τρέξουμε στο έδαφος. Το Semalt πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας και όχι ένα add-on ή μια δεύτερη σκέψη.

Στο παρελθόν, έχουμε κάνει βίντεο μόνο επειδή κάποιος είπε, "Χρειαζόμαστε ένα βίντεο!" Ένιωθε φανταχτερός και εντυπωσιακός να έχει ένα βίντεο για μια εκστρατεία εκστρατείας. Αλλά επειδή δεν εξετάσαμε αν το βίντεο ήταν η σωστή μορφή για μια συγκεκριμένη ιστορία ή πώς κάποιος θα βρεθεί στην πραγματικότητα το βίντεο, είδαμε απογοητευτικά αποτελέσματα και τελικά, αποφάσισε ότι ήταν χάσιμο χρόνου.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι το βίντεο δεν είναι αποτελεσματικό ή πολύτιμο. Απλώς δεν ζητήσαμε τις σωστές ερωτήσεις πριν πατήσουμε το κουμπί εγγραφής.

Ας εξοικονομήσουμε τον εαυτό μας

Ο χρόνος των ημιτελών ανθρώπων φεύγει από τα γεμάτα υπερπλήρωση κανάλια σε νέους ανέγγιχτους, ενώ οι επιχειρήσεις φτάνουν να τις αξιοποιήσουν. Αλλά η εξέλιξη με τους πελάτες είναι λιγότερο για την πρόβλεψη του επόμενου μεγάλου καναλιού μάρκετινγκ και περισσότερα για την προβολή μέσω αυτής στους πελάτες από την άλλη πλευρά.

Είναι καιρός να σταματήσουμε την εμμονή πάνω στα κανάλια και να αρχίσουμε να εστιάζουμε στους ανθρώπους μέσα σε αυτά. Επειδή εάν η ιστορία έχει αποδείξει τίποτα, είναι ότι αυτό που είναι νέο τώρα μπορεί να καεί αύριο γη. ¶ ¶Έτσι ναι, βουτήξτε μέσα. Εξερευνήστε κάθε νέο κανάλι που έρχεται στον δρόμο μας. Αλλά το πιο σημαντικό, κοιτάξτε τη μεγαλύτερη εικόνα του τι λέει η υιοθέτηση ενός καναλιού για το πώς οι άνθρωποι θέλουν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με τα εμπορικά σήματα.

Η Semalt κάνει το σημάδι μας στο μάρκετινγκ κάνοντας το σωστό Source .

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt
Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

March 1, 2018