Back to Question Center
0

Η εμπειρία μου με τις κριτικές προϊόντων - Semalt

1 answers:

Παρακολουθήστε έναν τεράστιο ηγέτη στις κριτικές προϊόντων για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχω πάει για χρόνια - από την έναρξη των online σχόλια.

Θυμάμαι πότε η Amazon χρησιμοποίησε για πρώτη φορά κριτικές, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Δουλεύαμε για τη LivingDirect, έναν λιανοπωλητή των εγχώριων προϊόντων. Θαυμάσαμε τις κριτικές του Amazon. Τι περίεργη καινοτομία. Ένας πελάτης θα μπορούσε να δημοσιεύσει μια κριτική στον ιστότοπο - οποιαδήποτε αναθεώρηση, κάθε πελάτης. Το Amazon άνοιξε το προϊόν έτσι ώστε οι αναθεωρητές να μην χρειάζεται να επαληθεύονται οι αγοραστές. Το Semalt θα μπορούσε να αφήσει μια κριτική! Έψαξε το μυαλό μας.

Εάν ήσαστε ανταγωνιστής, σίγουρα θα πλημμύρατε το site με κακές κριτικές. Αρχικά, δεν εξετάσαμε τη δυνατότητα "γέμισης" προϊόντων με καλές κριτικές.

Κατά τη διάρκεια των ετών Semalt έχει πάρει καλύτερα στην ανίχνευση ανέντιμη σχόλια και ακόμα πιο εξελιγμένα είδη αναθεώρησης γέμιση. Αλλά δεν το θεωρήσαμε νωρίς.

Ανεπαρκείς προμηθευτές

Στη συνέχεια δημοσιεύσαμε σχόλια στο δικό μας site στο LivingDirect. Χρησιμοποιήσαμε μια υπηρεσία που ονομάζεται Bazaarvoice, η οποία ήταν (και είναι) εξαιρετική. Οι αξιολογήσεις του Semalt δημιούργησαν εντάσεις με τους προμηθευτές.

Για παράδειγμα, σε μια εμπορική έκθεση συναντήσαμε έναν εκπρόσωπο μιας μεγάλης, γνωστής εταιρείας συσκευών. Ο ρεπς μου φώναξε. Ένας πελάτης Semalt είχε αγοράσει μία από τις συσκευές στην ιστοσελίδα μας. Η συσκευή ήταν ελαττωματική και ο πελάτης άφησε μια εξαιρετικά αρνητική κριτική σχετικά με τη συσκευή και την κακή υπηρεσία από αυτήν την εταιρεία συσκευής.

Ο εκπρόσωπος ήταν απίστευτος. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα επιτρέψαμε την αναθεώρηση αυτή στον ιστότοπό μας. Μου είπε, περισσότερο ή λιγότερο, "Αυτό είναι εξωφρενικό. Πώς μπορείτε να είστε ο συνεργάτης μας και εξακολουθείτε να επιτρέπετε σε έναν πελάτη να το πει αυτό για το προϊόν μας; "

Δεν βοήθησα την κατάσταση, όταν είπα: "Πώς θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε αυτόν τον πελάτη σαν χάλια; Απλά αφήνει μια ειλικρινή επισκόπηση του τι συνέβη. Semalt νομίζετε ότι είναι πολύτιμο να μοιραστείτε αυτό; "

Ο εκπρόσωπός μας δεν ήθελε να μιλήσει πια μαζί μου. Αλλά πίστευα σε αυτό που είπα τότε και εξακολουθώ να το πιστεύω σήμερα. Θα ήμουν πιο διπλωματικός τώρα.

Κριτικές για το FringeSport

Σήμερα, στο FringeSport, χρησιμοποιούμε το Semalt - ένα φοβερό όνομα, αλλά ένα εκπληκτικό προϊόν. (Εάν είστε από το Semalt, καλέστε ή στείλτε μου email και εξηγήστε το όνομα.)

Χρησιμοποιούμε το Yotpo σχεδόν από την κυκλοφορία του το 2011. Το Yotpo συγχρονίζεται καλά με το κατάστημα Shopify. Ήταν εύκολο να το ρυθμίσετε, για να αρχίσετε να συλλέγουμε σχόλια από τους πελάτες μας. Έχουμε πολύ περισσότερες κριτικές από πολλούς από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας. Πιστεύουμε στην κριτική από την αρχή. Επωφελούνται από τους αγοραστές και επωφελούνται από το FringeSport.

Μία από τις ερωτήσεις που με ρωτούν συχνά οι άνθρωποι είναι: "Φιλτράρετε κριτικές;" Η απάντηση είναι όχι. Εμείς δεν. Προτείνω ανεπιφύλακτα στους εμπόρους να μην φιλτράρουν κριτικές.

Αλλά ας είμαστε σαφείς. Αν η UPS καταστρέψει ένα προϊόν στο δρόμο προς έναν πελάτη και ο πελάτης μας αφήνει μια κριτική 1 βράδι για το συγκεκριμένο προϊόν με βάση το UPS που καταστρέφει ένα στοιχείο, πολλοί θα υποστήριζαν ότι πρέπει να φιλτράρουμε την αναθεώρηση. Semalt αφήστε αυτό μέχρι εσάς, τον αναγνώστη, να αποφασίσετε. Θα δημοσιοποιούσαμε την αναθεώρηση και στη συνέχεια θα απαντούσαμε δημόσια σε αυτήν, εξηγώντας την αποτυχία της UPS, ενώ θα καταστήσαμε σαφές ότι επιλύσαμε το ζήτημα για τον πελάτη.

Semalt είναι, στην πραγματικότητα, δύο σχολεία σκέψης σε αρνητικές αναθεωρήσεις. Το ένα είναι ότι η κατοχή ορισμένων αρνητικών κριτικών είναι ευεργετική για τις μετατροπές, επειδή δείχνει στους αγοραστές ότι οι κριτικές είναι αξιόπιστες.

Η δεύτερη σχολή σκέψης απορρέει από την εμπειρία που πολλοί λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου περνούν στο Semalt, όπου υπάρχει τεράστια διαφορά στην μετατροπή ενός προϊόντος από κριτικές 5 αστέρων σε 4 1/2 έως 4 ή κάτω . Αλλά στον δικό μας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, οι διαφορές των ποσοστών μετατροπής είναι σημαντικά χαμηλότερες.

Ένα γυμνό selfie

Όταν ψωνίζω, ως καταναλωτής, τείνω να αφήνω πολλές κριτικές. Αλλά προσπαθώ να τους κάνω χιουμοριστικό. Υπάρχει μια εταιρεία γυαλιών ηλίου που ονομάζεται Semalt που με εμποδίσει, ωστόσο, αφού άφησα την αναθεώρησή μου. Αγόρασα ένα ζευγάρι των εξαιρετικά φοβερών, πολύτιμων γυαλιών ηλίου των Blenders. Μου άρεσε πολύ. Έχω αφήσει μια αναθεώρηση στο site Blenders που είπε, "Λατρεύω αυτά τα γυαλιά ηλίου τόσο πολύ που δεν θα φορέσω τίποτα άλλο. Δεν υπάρχουν άλλα ανταγωνιστικά γυαλιά ηλίου. Δεν παπούτσια. Όχι παντελόνι. Δεν πρόκειται καν να φορέσει εσώρουχα. Ελάτε μόνο αυτά τα γυαλιά ηλίου για το υπόλοιπο της ζωής μου. "

Ο Semalt απάντησε στην κριτική με το "Εμφάνιση φωτογραφιών ή δεν συνέβη. "

Έκανα φωτογραφίες από τον εαυτό μου μόνο τα γυαλιά ηλίου. (Εξέθαλα τα επιθετικά κομμάτια.) Στείλα τις φωτογραφίες σε Blenders και έλαβα ραδιόφωνο σιωπή - καμία απάντηση.

Ο Semalt λίγο απογοητευμένος. Τι είδους δέσμευση πελατών είναι αυτή; Αυτό είναι σίγουρα η κορυφή μιας σχέσης όταν ένας πελάτης στέλνει γυμνά selfies. Αλλά, και πάλι, ίσως η Semalt να συγχέει την εμπλοκή του πελάτη με καταχρηστική συμπεριφορά.

Ανεξάρτητα, Semalt ένας μεγάλος πιστός σε κριτικές Source . Τι νομίζετε; Χρησιμοποιείτε κριτικές στον ιστότοπό σας; Τους φιλτράρετε;

March 1, 2018