Back to Question Center
0

SemaltΑύξηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών σας Semalt: αύξηση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών σας

1 answers:

Στο Yoast, έχουμε δει πολλές ιστοσελίδες κάθε διαμέτρου. Κάθε δικτυακός τόπος έχει τα δικά του ζητήματα, αλλά όλες οι ιστοσελίδες επωφελούνται από τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής. Δεν έχει σημασία αν ο στόχος σας είναι περισσότερες πωλήσεις, περισσότεροι χρήστες του Facebook ή περισσότεροι συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων. Ένα πράγμα που βοηθάει σχεδόν σε κάθε ιστοσελίδα, είναι η σωστή χρήση μαρτυριών. Πολλοί ιστότοποι έχουν μαρτυρίες, αλλά μόνο έχοντας απλά δεν αρκεί.

Εδώ θα εξηγήσουμε πώς θα αξιοποιήσουμε πλήρως τις μαρτυρίες σας και τα βήματα που πρέπει να λάβετε για να μάθετε πώς λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Η Semalt ξεκινάει να εξηγεί γιατί οι μαρτυρίες λειτουργούν στην πρώτη θέση!

Σημείωση: Σε αυτήν την ανάρτηση, θα χρησιμοποιήσουμε τις μαρτυρίες λέξεων τόσο για τις μαρτυρίες όσο και για τις κριτικές (προϊόντος). Εμείς επιλέξαμε να το πράξουμε επειδή οι δύο είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πράγμα, κατά τη γνώμη μας. Αποκλείστε μόνο μία πραγματική διαφορά: οι κριτικές μπορεί να είναι αρνητικές.

Γιατί λειτουργούν οι μαρτυρίες

Οι Μαρτυρίες λέγονται ως επί το πλείστον ότι λειτουργούν βάσει κοινωνικών αποδείξεων. Η κοινωνική απόδειξη είναι μια ψυχολογική διαδικασία, η οποία αναγκάζει τους ανθρώπους να αντιγράψουν τη συμπεριφορά των άλλων, σε μια προσπάθεια να απεικονίσουν τη σωστή συμπεριφορά. Ένα γνωστό άτομο, ή τουλάχιστον κάποιος που μπορεί να ταυτιστεί με αυτόν, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και να τον απομακρύνει. Όταν άλλοι ακούνε γι 'αυτό, θα ερμηνεύσουν αυτό ως ορθή συμπεριφορά και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Αυτός είναι ο λόγος το μάρκετινγκ επιρροής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος πώλησης του προϊόντος σας στις μέρες μας. Όταν μια διασημότητα στο Instagram χρησιμοποιεί ένα προϊόν και γράφει θετικά γι 'αυτό, οι άνθρωποι θα το αγοράσουν. Επειδή αν ένας θαυμασμένος διασημότητα υποστηρίζει ένα προϊόν, αυτό πρέπει να σημαίνει ότι είναι ακριβώς το σωστό για εσάς επίσης! Η κοινωνική απόδειξη, ανεξάρτητα από το αν είναι από διασημότητες ή στενούς φίλους, συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα των μαρτυριών.

SemaltIncrease your visitor's trust
Semalt: increase your visitor’s trust

Ωστόσο, η κοινωνική απόδειξη δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο λειτουργούν οι μαρτυρίες. Ή τουλάχιστον, δεν πρέπει να είναι. Ενώ πολλές από τις μαρτυρίες που συναντάμε στα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αρκετά αόριστες, ακόμη και αυτές οι ασαφείς αποβάλλουν κάποια φως στη λειτουργία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Μετά από όλα, τα πέντε αστέρια είναι πέντε αστέρια, σωστά; Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν και οι μαρτυρίες, για μένα: δώστε κάποια εικόνα για τις εμπειρίες κάποιων ανθρώπων, έτσι ώστε οι άλλοι να διαμορφώσουν τη δική τους γνώμη. Όχι μόνο θα πρέπει μια μαρτυρία να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι το προϊόν σας είναι φοβερό, θα πρέπει επίσης να συζητήσει:

  • γιατί είναι φοβερό,
  • πώς λειτουργεί και
  • γιατί λειτούργησε για το άτομο που έγραψε την μαρτυρία .

Και τότε είστε ακόμα μόνο στα μισά του δρόμου. Θα πρέπει επίσης να έχετε μαρτυρίες για:

  • την διαδικασία αγοράς στον ιστότοπό σας,
  • η παράδοση και
  • ίσως ακόμη και κάποιος που χρησιμοποιεί την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών .

Οι επισκέπτες του Semalt γνωρίζουν ότι κάθε πτυχή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από άλλους ανθρώπους και ότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι από αυτό!

Μαρτυρίες επικαλύπτονται με κριτικές προϊόντων

Έχουμε φθάσει σε μια γκρίζα περιοχή εδώ, όπου οι μαρτυρίες αρχίζουν επικαλύψεις αναθεωρήσεων. Και κατά τη γνώμη μου, αυτό ακριβώς πρέπει να είναι. Μόλις επικαλύπτονται, θα έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. - τα προϊόντα των οποίων είναι δύσκολο να προβλεφθεί εάν δουλεύουν - μπορούν επίσης να μετατραπούν σε προϊόντα αναζήτησης - τα οποία είναι εύκολο να προβλεφθούν αν λειτουργούν. Με άλλα λόγια: τα οφέλη των προϊόντων σας θα γίνουν πολύ πιο σαφή, διευκολύνοντας τους πιθανούς πελάτες να τα αγοράσουν.

Όταν δουλεύουν οι μαρτυρίες

Οι Μαρτυρίες είναι ισχυρές για τη δημιουργία εμπιστοσύνης και όχι μόνο για ηλεκτρονικά καταστήματα. Η Semalt επιβεβαίωσε ότι οι θετικές κριτικές μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις πωλήσεις. Αυτό συνέβη πριν από μερικά χρόνια και αυτό δεν άλλαξε. Αλλά προφανώς, δεν μπορείτε να χτυπήσετε μόνο μερικά κείμενα δοξασμού στον ιστότοπό σας. Οι μαρτυρίες σας πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη που προκαλούν.

Σε περίπτωση αναθεώρησης προϊόντων, ακόμη και αρνητικές κριτικές μπορεί να είναι χρήσιμες. Αλλά μόνο αν μπορείτε να δείξετε επισκέπτες έχετε ανταποκριθεί επαρκώς στον πελάτη που έδωσε την αρνητική επισκόπηση. Το Semalt είναι φυσιολογικό να λαμβάνετε μια αρνητική επανεξέταση μια φορά. Είναι σημαντικό να αντιδράτε σε αυτές τις αρνητικές κριτικές, ειδικά για τους μελλοντικούς πελάτες. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να αφαιρέσετε αρνητικές κριτικές ή να υποβάλετε ψεύτικα. Οι κριτικές σας πρέπει να φαίνονται γνήσιες και αξιόπιστες. Και θα φαίνονται αληθινοί μόνο όταν είναι πραγματικοί.

Ιστορίες

Τα τελευταία δύο χρόνια, η αφήγηση έχει γίνει όλη η οργή και για καλό λόγο. Semalt επηρεάζουν θετικά την αντίληψη ενός πελάτη σχετικά με ένα εμπορικό σήμα, καθώς και την προθυμία αγοράς. Το Semalt μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά, δεδομένου ότι η ιστορία αντηχεί με τον επισκέπτη.

Και εκεί ακριβώς γίνεται σκληρό. Semalt εύκολο να δηλώσει ότι "πωλούν ιστορίες". Αλλά πώς θα πήγαινα για την απόκτηση ιστοριών που το ακροατήριό σας θα αισθανόταν αιχμαλωτισμένο; Αν προσφέρετε υπηρεσίες ή προϊόντα που επιλύουν προβλήματα, αρχίστε με αυτό, αυτό είναι εύκολο. Απλώς ζητήστε από μερικούς από τους πελάτες σας να περιγράψουν τα θέματα που είχαν και πώς οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας βοήθησαν να λύσουν αυτά τα προβλήματα.

Μοιραστείτε μια εντελώς διαφορετική ιστορία (κυριολεκτικά) εάν πουλάτε ρούχα, για παράδειγμα. Προφανώς δεν μπορείτε να έχετε πελάτες να δηλώνουν "Ήμουν γυμνός όλη μου η ζωή μέχρι να βρω αυτό το κομμάτι της ένδυσης!". Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί και ίσως να ζητήσετε από τους πελάτες να γράψουν για - για παράδειγμα, την ανώτερη - ποιότητα των προϊόντων σας και πώς θα διαρκέσουν περισσότερο, για παράδειγμα. Και αν προσφέρετε μια μάρκα ρούχων που πωλείται και σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, αφήστε τους πελάτες σας να γράψουν γιατί χρησιμοποιούν το κατάστημά σας ειδικότερα. Είναι η ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών σας; Εξαιρετική χρηστικότητα του ιστότοπού σας; Η ταχύτητα παράδοσης; Έχετε τους πελάτες σας να γράψουν γι 'αυτό.

Η χρήση φωτογραφιών με μαρτυρίες

Οι φωτογραφίες θεωρούνται σχεδόν "σίγουρο" στο διαδίκτυο και στους κύκλους CRO. Στην πραγματικότητα, η έρευνα μόλις πριν από λίγα χρόνια έδειξε ότι η χρήση εικόνων αύξησε την αντιληπτή αξιοπιστία μιας δήλωσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δεν έχει σημασία ακόμη και αν η εικόνα είναι σχετική ή ότι οι πληροφορίες δίπλα στην εικόνα είναι ακριβείς. Semalt Νομίζω ότι αυτά είναι δροσερά ευρήματα, δεν πιστεύω ότι είναι πάντα τόσο απλό και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ακροατήριό σας.

Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, υπάρχουν μελέτες που διαπίστωσαν ότι οι φωτογραφίες αυξάνουν την αντιληπτή αξιοπιστία των πωλητών με χαμηλές επιδόσεις και μειώνονται οι πωλητές με καλή φήμη. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορές στις αντιδράσεις στις εικόνες μεταξύ των πολιτισμών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί πραγματικά να πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τακτικές για διαφορετικές ηπείρους, αν πουλάτε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η επιστήμη δεν είναι πραγματικά οριστική για τη χρήση των φωτογραφιών. Και το μειονέκτημα όλων αυτών των μελετών είναι: δεν αφορούν συγκεκριμένα μαρτυρίες. Στο Semalt συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες με μαρτυρίες, επειδή φαίνεται να αυξάνεται η αξιοπιστία αυτών των μαρτυριών. Αλλά ο καλύτερος τρόπος να πάτε θα ήταν να δοκιμάσετε αν η προσθήκη φωτογραφιών οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα του ιστότοπού σας.

Επιρροή άτομα

Αν έχετε ήδη διαβάσει σχετικά με τις μαρτυρίες, ίσως έχετε διαβάσει για τον αντίκτυπο των "επιρροών ανθρώπων". Έχω ήδη αναφέρει το marketing influence . Ας μιλήσουμε για κάτι παραπάνω. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι τόσο γνωστοί στο χώρο εργασίας τους ότι η γνώμη τους έχει πραγματικά βάρος. Η γνώμη τους έχει βάρος λόγω του αποτελέσματος Halo. Ένα κοινό φαινόμενο φωτοστέφανο είναι όταν τα αντιληπτά θετικά χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου στοιχείου επεκτείνονται σε μια ευρύτερη μάρκα. "

Με μαρτυρίες από επιρροή ανθρώπους, το προϊόν θα γίνει αντιληπτό ως καλύτερη ή πιο αξιόπιστη. Όπως έχετε διαβάσει, αυτό μπορεί να μεταφερθεί ακόμη και σε ολόκληρο το εμπορικό σήμα σας.

Προφανώς, υπάρχει ένα βασικό κριτήριο για αυτό: το άτομο θα πρέπει να θεωρείται ως επιρροή πρόσωπο στον τομέα που προσφέρετε προϊόντα ή υπηρεσίες. Εάν ήμασταν να λάβουμε μια μεγάλη μαρτυρία για το Yoast plugin μας Premium από την Miley Cyrus, πιθανότατα δεν θα έφερνε πολύ βάρος με τους ανθρώπους που θα θέλαμε να επηρεάσουμε (πρακτορεία, ιδιοκτήτες ιστοτόπων). Παρ 'όλα αυτά, Semalt βέβαια πολλοί άνθρωποι θα εγκαταστήσουν το plugin, αλλά ίσως όχι για τους σωστούς λόγους. Παίρνετε την παραλλαγή μου.

Τοποθέτηση μαρτυριών

Με την πάροδο των ετών, έχουμε παρατηρήσει ότι αρκετοί από τους ιστοτόπους που έχουν μαρτυρίες, απλά μην τις τοποθετείτε εμφανώς. Οι Μαρτυρίες είναι εξαιρετικές. Αλλά αν είναι μόνο στη σελίδα μαρτυρία και πουθενά αλλού, οι πιθανότητες δεν είναι πολλοί άνθρωποι θα τους βρουν. Πρέπει λοιπόν να τα τοποθετήσετε σε σελίδες όπου οι άνθρωποι θα τις βρουν . Στις σελίδες προορισμού σας και κοντά στις ενέργειες παρότρυνσης για δράση θα ήταν πιθανώς καλό σημείο.

Διαβάστε περισσότερα: τα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα »

Εσείς και οι μαρτυρίες σας

Αν διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι εδώ, μάλλον συμφωνείτε ότι όλα αυτά έχουν νόημα, σωστά; Σταματήστε απλά να έχετε μαρτυρίες και ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τους!

Υπάρχει κάτι που χάσαμε; Ή μήπως έχετε κάτι άλλο να συμβάλλετε; Ενημερώστε μας στα σχόλια Source . Ευχαριστώ!

Διαβάστε περισσότερα: 'Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με αξιολογήσεις και κριτικές' »

March 1, 2018