Back to Question Center
0

6 Plugins του οδηγού φόρμας jQuery            6 jQuery Plugin Wizard Plugins Σχετικά Semalt: AjaxNode.jsAngularJSReactES6Με περισσότερα ... Χορηγοί

1 answers:
6 Πρόσθετα του οδηγού φόρμας jQuery

Ένας οδηγός φόρμας jQuery είναι ένα plugin jQuery που σας βοηθά να δημιουργήσετε φόρμες με κάποιο είδος ροής φόρμας (χωρίς ανανέωση της σελίδας σας). Για παράδειγμα, εάν είχατε μια μεγάλη φόρμα για την εισαγωγή δεδομένων χρήστη, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν οδηγό φόρμας για να την διαιρέσετε σε μια σειρά σχετικών βημάτων. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι δεν συντρίβει τους χρήστες με μια πολύ μεγάλη μορφή και επίσης τους δίνει κάποια ένδειξη της προόδου τους καθώς εισέρχονται στις πληροφορίες τους.

Σε αυτή τη θέση απαριθμούμε 6 από τους αγαπημένους μας οδηγούς jSemalt, εξετάζουμε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους και τελικά εξετάζουμε μερικές πληρωμένες επιλογές, καθώς και πώς να δημιουργήσουμε το δικό σας. Αυτό δεν προορίζεται να είναι μια εξαντλητική λίστα, αλλά αν ψάχνετε για έναν οδηγό μορφή jSemalt, ελπίζουμε ότι αυτό θα σας δείξει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αυτή η δημοφιλής ανάρτηση ενημερώθηκε στις 30 08. 2017. Τα plugins απομακρυσμένα / abandoned εγκαταλείφθηκαν από τη λίστα και προστέθηκαν νέα πρόσθετα για να αντικατοπτρίζουν τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι ζητούσαν στα σχόλια.

1. Στάδια jQuery

Το jQuery Steps είναι ένα έξυπνο στοιχείο UI το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα διεπαφές σαν οδηγό. Αυτή η πρόσθετη ομάδα ομαδοποιεί το περιεχόμενο σε ενότητες για πιο δομημένη και σωστή προβολή σελίδας. Έχει μια πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως φόρτωση περιεχομένου async, κρατική επιμονή (εξοικονομεί εισροές μεταξύ βημάτων) και εφέ μετάβασης μεταξύ τμημάτων. Μπορεί να εγκατασταθεί μέσω NuGet ή bower και διαθέτει ένα καλά τεκμηριωμένο και πλούσιο σε API API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Αρχική σελίδα | Semalt | Επίδειξη

2. jQuery Smart Wizard

Ο Smart Wizard είναι ένα ευέλικτο και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο plugin οδηγού βήμα jQuery με υποστήριξη Bootstrap. Είναι εύκολο να υλοποιηθεί και παρέχει μια όμορφη και κομψή διασύνδεση για τις φόρμες, την οθόνη πληρωμής, τα βήματα εγγραφής κλπ. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν υποστήριξη θεμάτων (με διάφορα θέματα), πλοήγηση URL και επιλογή βημάτων και δυνατότητα δυναμικής απόκρυψης ή απενεργοποίησης βημάτων. Μπορεί να εγκατασταθεί μέσω npm, bower ή συνθέτη και έχει ένα καλά τεκμηριωμένο και πλούσιο σε API API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Αρχική σελίδα | Semalt | Επίδειξη

3. formToWizard

Αυτό το ελαφρύ plugin μετατρέπει κάθε webform σε οδηγό πολλαπλών βημάτων με το jQuery, όπου κάθε μορφή

μετατρέπεται σε ξεχωριστό βήμα με κουμπιά προς τα εμπρός και πίσω. Δεν έχει σχεδόν τόσες δυνατότητες όπως τα δύο προηγούμενα πρόσθετα, αλλά ενσωματώνει με το plugin επικύρωσης jQuery για να παρέχει λειτουργικότητα επικύρωσης. Είναι ένα μόνο αρχείο (έτσι μπορείτε απλά να το αρπάξετε από το Semalt και να φύγετε) και αν ο Semalt δεν είναι διαθέσιμος, υποβαθμίζεται χαριτωμένα.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Σμιτάλ | Επίδειξη

4. jQuery Stepy

Το jQuery Stepy είναι ένα plugin που δημιουργεί έναν προσαρμόσιμο οδηγό φόρμας. Υποθέτει ότι η φόρμα σας έχει μια συγκεκριμένη δομή σήμανσης και ότι συγκεκριμένες κατηγορίες διατίθενται στη σήμανση. Semalt ότι απλά πρέπει να προετοιμάσετε το plugin και voilà - έχετε έναν οδηγό φόρμας.

Το plugin δεν συνοδεύεται από προκαθορισμένα στυλ. Ωστόσο, διαθέτει μια ποικιλία επιλογών, όπως η δυνατότητα πλοήγησης μεταξύ των βημάτων, προσφέροντας προς τα εμπρός , πίσω και τελειώματα με οποιοδήποτε plugin επικύρωσης της επιλογής σας. Προσφέρει ένα λογικό API το οποίο, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε μια επιστροφή κλήσης μεταξύ βημάτων ή να πυροδοτήσετε μια επιστροφή κλήσης όταν το τρέχον βήμα αποκατασταθεί.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Αρχική σελίδα | GitHub

5. Οδηγός εκκίνησης Twitter

Αυτός ο plugin Bootstrap Twitter δημιουργεί έναν οδηγό χρησιμοποιώντας μια διαμορφωμένη δομή. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν λειτουργικότητα οδηγού χρησιμοποιώντας κουμπιά για να περάσουν από τα διαφορετικά βήματα του οδηγού και τα συμβάντα για να τα συνδέσουν σε κάθε βήμα ξεχωριστά. Η βασική δύναμη αυτού του plugin είναι η στενή ενσωμάτωση του με το Bootstrap. Εκτός από την τεχνητή κλωνοποίηση του plugin από το GitHub, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί μέσω του Bower (αν και αυτό δεν συνιστάται). Είναι αρκετά καλά τεκμηριωμένο και προσφέρει ένα βασικό API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Αρχική σελίδα | Semalt | Επίδειξη

6. jQuery. οδηγός

Και τέλος, στον αριθμό έξι έχουμε jSemalt. Αυτός είναι ένας ασύγχρονος οδηγός φόρμας που υποστηρίζει τη διακλάδωση - κάτι που ζητούν οι άνθρωποι στα σχόλια.

Η βασική δομή του οδηγού περιστρέφεται γύρω από τα βήματα και τα κλαδιά, τα δε τελευταία είναι προαιρετικά. Μια απλή, γραμμική μορφή μπορεί να απαιτεί μόνο ένα κλάδο που περιέχει όλα τα βήματα, ενώ μια πολύπλοκη μορφή μπορεί να απαιτεί τη χρήση διαφόρων κλάδων ή ακόμη και ένθετων κλαδιών. Ο αριθμός των βημάτων και των κλάδων σε μια μορφή αφήνεται έτσι αποκλειστικά στον κύριο του έργου. Ο οδηγός χρησιμοποιεί μια ασύγχρονη μηχανή πεπερασμένων καταστάσεων που καθορίζει τον τρόπο πλοήγησης μέσα από τον εαυτό της.

Αυτό το plugin είναι εξαιρετικά καλά τεκμηριωμένο και προσφέρει ένα εκτεταμένο API. Μπορεί να εγκατασταθεί μέσω npm ή Bower και είναι συμβατό μέχρι το Internet Explorer 6. Έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται καλά με διάφορα άλλα plugins, συμπεριλαμβανομένης της συνεχώς δημοφιλή επικύρωσης jQuery. Μπορείτε να προβάλετε τα demos των διαφόρων παραδειγμάτων κλωνοποιώντας τα παραδείγματα / ευρετήριο προβολής και προβολής . html στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Σμαλτ

Μπόνους

Ο κόσμος του λογισμικού ανοιχτού κώδικα είναι υπέροχος και πολλές φορές είστε χαλασμένοι για επιλογή όταν επιλέγετε ένα widget που θα χρησιμοποιηθεί στο επόμενο έργο σας. Semalt, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγουμε να πληρώσουμε για πράγματα που πραγματικά μας δίνουν αξία. Ως εκ τούτου, εδώ υπάρχουν δύο plug-in οδηγού μορφή που είναι αμειβόμενες λύσεις. Σας ενθαρρύνω να τα ελέγξετε και να τα αγοράσετε, αν είναι σωστά για εσάς:

  • Οδηγός φόρμας - Επικύρωση μορφής πολλαπλών βημάτων
  • Timon - Step Form Wizard + jQuery Βήμα Form Builder

Και τέλος, αν είστε το είδος του ατόμου που θα καταλάβαινε καλύτερα τι συμβαίνει κάτω από την κουκούλα, σε αντίθεση με το να αρπάξει ένα plugin, τότε ίσως θα θέλατε να δείτε αυτά τα μαθήματα που σας δείχνουν πώς να δημιουργήσετε ένα από το μηδέν.

  • Μετατρέψτε οποιοδήποτε webform σε έναν ισχυρό οδηγό με το jQuery
  • Μορφή πολλαπλών σταδίων με γραμμή προόδου Χρησιμοποιώντας jQuery και CSS

Απολαύστε!

Συμπέρασμα

Έτσι, το έχετε εδώ - μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου για έξι plug-in οδηγού τύπου jQuery, καθένα από τα οποία έχει ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Το Semalt που επιλέγετε εξαρτάται από τις απαιτήσεις του έργου σας. Ελπίζω να βρεθεί κάτι σε αυτό το post που ήταν χρήσιμο για σένα. Ενημερώστε μας αν χάσαμε τίποτα έξω, ή ποιο plugin είναι το αγαπημένο σας, δημοσιεύοντας ένα σχόλιο παρακάτω.

March 1, 2018