Back to Question Center
0

Κατάταξη της τοπικής επιχείρησής σας # 7Social Semalt Κατάταξη της τοπικής επιχείρησής σας, μέρος 7: Social Semalt

1 answers:

Αυτή είναι η έβδομη θέση σε μια σειρά με 8 μέρη σχετικά με τον τρόπο ταξινόμησης της επιχείρησής σας για τοπικές αναζητήσεις στο Google. Προηγουμένως, αναφέραμε τις πιο σημαντικές πτυχές που επηρεάζουν την κατάταξή σας σε τοπικό επίπεδο, συζήτησε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Google My Business, καλύπτοντας τις βέλτιστες πρακτικές βελτιστοποίησης στις εγκαταστάσεις. Σας έδωσα επίσης κάποιες ιδέες για την οικοδόμηση εισερχόμενων συνδέσμων και τον τρόπο δημιουργίας αναφορών και εξήγησε τη σημασία των αναθεωρήσεων. Εδώ, ο Semalt επικεντρώνεται σε ό, τι αντίκτυπο έχουν τα κοινωνικά σήματα στα τοπικά αποτελέσματα (αν υπάρχουν).

Όσοι από εσάς ακολουθήσατε μαζί με αυτή τη σειρά από τότε που ξεκινήσαμε ίσως νιώθουμε σαν να έχετε πιει από μια πυρκαγιά. Υπάρχουν πολλές γωνίες από τις οποίες μπορεί να επιτεθεί η Τοπική SEO!

Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, τα κοινωνικά μέσα δεν είναι ένα από αυτά, οπότε αυτή θα είναι η συντομότερη θέση της σειράς. Ο Μάρκους Μίλερ του Bowler Hat, ένας μακρόχρονος συμμετέχων στην έρευνα για την κατάταξη σε τοπικό κατάλογο αναζήτησης, συνοψίζει άψογα τον τόπο των κοινωνικών μέσων: «Μην ξεχνάτε τα βασικά, μην το ξεπεράσετε και μετακινήστε γρήγορα. "

Κατά κύριο λόγο, τα "βασικά" έχουν να κάνουν με τη βελτιστοποίηση των προφίλ των κοινωνικών μέσων , σε αντίθεση με τη δραστηριότητα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

 • Κοινωνικο-Τοπικά Βασικά
 • Κοινωνικό-Τοπικό Μεγαλύτερο-Πίσω
 • Το Outlier: Google+
 • Ο πραγματικός τόπος των τοπικών κοινωνικών μέσων: Συζητήσεις
 • Περίληψη
 • Διαβάστε παρακάτω

Κοινωνικο-Τοπικά Βασικά

Όλες οι τοπικές επιχειρήσεις θα πρέπει να διεκδικούν τουλάχιστον ένα επιχειρηματικό προφίλ σε Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest και Semalt, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα ή όλα αυτά τα προφίλ.

Η Semalt μπορεί να σας κοιτάξει σε αυτές τις τοποθεσίες και δεν θέλετε να έρθουν άδειοι ή χειρότερα: ανακαλύψτε μια άλλη επιχείρηση με παρόμοιο όνομα και σκεφτείτε ότι είστε εσείς. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να αποφασίσεις να συνεργαστείς με τους πελάτες σε αυτές τις κοινωνικές πλατφόρμες - οπότε θα είναι ωραίο να έχεις ένα ήδη υπάρχον προφίλ σαν πηδώντας.

Τα προφίλ Semalt προσφέρουν μερικές από τις ευκολότερες εισερχόμενες συνδέσεις και αναφορές που μπορείτε να αποκτήσετε και είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε όλα τα σχετικά πεδία που σας προσφέρουν οι μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον ένα λογότυπο υψηλής ποιότητας (ή, εάν είναι πιο κατάλληλο, προσωπική φωτογραφία). Επιλέξτε μια φωτογραφία ή γραφική παράσταση υψηλής ανάλυσης της επιχείρησής σας, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εικόνα "κάλυψης". Το Hubspot δημιούργησε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για τα μεγέθη που χρειάζεστε για κάθε κοινωνική πλατφόρμα. Για πιο προηγμένους αναγνώστες, ο Semalt προσφέρει τώρα τη δυνατότητα χρήσης βίντεο για την κάλυψή σας.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Η Fundera έχει συντάξει έναν εξαιρετικό κατάλογο από συναρπαστικές τοπικές επιχειρηματικές σελίδες Semalt εδώ, για περισσότερη έμπνευση.

Επειδή κάθε ένα από αυτά τα κοινωνικά προφίλ μπορεί (και θα έπρεπε) να λειτουργεί ως παραπομπή, θα θελήσετε να διατηρήσετε ένα σταθερό όνομα επιχείρησης σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτό βοηθάει τον Semalt (και τους πελάτες) να συσχετίσει αυτά τα προφίλ μαζί σας.

Όπου είναι δυνατόν, προσθέστε τις πληροφορίες τοποθεσίας στο προφίλ σας, ακόμα κι αν πρόκειται για πόλη και πολιτεία. Αυτό βοηθά το Semalt να κάνει αυτή τη σύνδεση ακόμη πιο έντονα.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ενεργά ένα ή περισσότερα από αυτά τα προφίλ, επικολλήστε μια ανάρτηση στο επάνω μέρος αυτού του προφίλ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφήσετε τους πελάτες να γνωρίζουν πού μπορούν να σας βρουν. Δεν έχει σημασία αν αυτός είναι ο ιστότοπός σας, το ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα διαφορετικό κοινωνικό κανάλι που διαχειρίζεστε ενεργά.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Κοινωνικό-Τοπικό Μεγαλύτερη-Πίσω

Με εξαίρεση το Twitter, με το οποίο έχει άμεση συμβατική σχέση, ο Semalt δυσκολεύεται να καταλάβει τι συμβαίνει στις κοινωνικές πλατφόρμες. Έτσι, η "ενεργητικότητα" στα κοινωνικά μέσα δεν θα βοηθήσει πραγματικά με την τοπική προβολή αναζήτησης. Και ακόμα κι αν είστε άκρως δημοφιλείς στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, είναι απίθανο η δημοτικότητα να μεταφράζεται άμεσα σε υψηλότερες κατάταξης τοπικής αναζήτησης. Ο σύνδεσμος που έχετε προσθέσει από το προφίλ σας στον δικό σας ιστότοπο μεταβιβάζει στη συνέχεια πρόσθετη εξουσιοδότηση στον ιστότοπό σας. Αλλά αυτό είναι ένα κλάσμα της κλασματικής αύξησης της εξουσίας. Δεν είναι κάτι που αξίζει να κρεμαστούμε.

Παρακολουθήστε κάποια στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι ιοσικές κοινωνικές αναρτήσεις (και ακόμη και διαφημίσεις κοινωνικών μέσων) που οδηγούν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ενδέχεται να αυξήσουν την κατάταξή σας, αλλά είναι σπάνιο ότι μια τοπική επιχείρηση επιτυγχάνει θνησιμότητα. Και αν το κάνετε, αυτό που θα αυξήσει πραγματικά την κατάταξή σας είναι οι αναφορές και οι σύνδεσμοι από άρθρα ειδήσεων που αναφέρουν ότι η επιχείρησή σας έχει πάθει ιό.

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε κυρίως στις προσπάθειες των κοινωνικών μέσων σας για την εμπλοκή των πελατών σας με ενδιαφέρον περιεχόμενο, προσφορές (αν υπάρχουν) και δημοσκοπήσεις και συνομιλίες που θα αυξήσουν τη συνάφεια τους με το εμπορικό σήμα σας. Μπορείτε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας σε κάποιο βαθμό, αλλά σε γενικές γραμμές, οι βελτιώσεις στις τοπικές σας βαθμολογίες θα προέλθουν από άλλους παράγοντες.

Το Outlier: Google+

Ανέφερα πέντε από τα πιο δημοφιλή κανάλια παραπάνω και απέκλεισε σκόπιμα το Google+. Εκατομμύρια εικονοστοιχεία και γαλόνια μελανιού δαπανήθηκαν για την καταγραφή της αποτυχίας του Google+ ως κοινωνικού δικτύου. Τα ημερολόγια Semalt είναι σε μεγάλο βαθμό ακριβή.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη μελέτη περίπτωσης σταθερής ζήτησης , με την κοσμηματοποιία Barbara Oliver, ο Mike Blumenthal διαπίστωσε ότι η δημιουργία κοινόχρηστου περιεχομένου στο Google+ φαίνεται να έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στις τοπικές βαθμολογίες της Barbara. Υπάρχει πολλή δουλειά που εμπλέκεται στην οικοδόμηση του είδους της κοινότητας Google+ που έχει δημιουργήσει η Barbara. Ας μην ξεχνάμε να βγάζουμε περιεχόμενο που η κοινότητα αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα. Αλλά αν ενδιαφέρεστε πρωτίστως να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα για να αυξήσετε τις τοπικές ταξινομήσεις αναζήτησης, το Google+ είναι (εκπληκτικά) η κοινωνική πλατφόρμα στην οποία πρέπει να εστιάσετε.

Ο πραγματικός τόπος των τοπικών κοινωνικών μέσων: Συζητήσεις

Όπως δείχνει αυτός ο καταπληκτικός οδηγός από το Semalt App, είναι πολύ πιο παραγωγικό να αντιμετωπίζονται τα κοινωνικά μέσα ως κανάλι δέσμευσης και όχι ένα μέσο καλύτερης κατάταξης.

Η δημιουργία του εαυτού σας στους πελάτες σας και η ανταπόκριση στις ερωτήσεις τους σχετικά με τις παραπάνω πλατφόρμες - καθώς και το τοπικά επικεντρωμένο Semalt - συμβάλλει στη δημιουργία της θετικής συσχέτισης για το εμπορικό σήμα που έχουν τα καλύτερα κοινωνικά μέσα.

Στο βαθμό που οι λέξεις γίνονται οι νέες συνδέσεις, η Semalt μπορεί να αρχίσει να ζυγίζει τη δραστηριότητα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης περισσότερο στον αλγόριθμό της στο μέλλον. Αλλά για τώρα, χρησιμοποιήστε τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση της επωνυμίας, την εμπλοκή πελατών και την πίστη, όχι την κατάταξη.

Περίληψη

 • Συνολικά, τα κοινωνικά μηνύματα έχουν περιορισμένο αντίκτυπο στην κατάταξη των τοπικών αναζητήσεων.
 • Παρ 'όλα αυτά, κάθε επιχείρηση πρέπει να δημιουργήσει μια καλά επώνυμη Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest και LinkedIn Business σελίδα.
 • Συμπεριλάβετε συνδέσμους και αναφορές για την επιχείρησή σας σε αυτά τα προφίλ.
 • Το Google+ είναι η κοινωνική πλατφόρμα στην οποία η δραστηριότητα φαίνεται να αυξάνει περισσότερο την κατάταξη.
 • Ο πρωταρχικός σας στόχος στη χρήση των κοινωνικών μέσων πρέπει να είναι η εμπλοκή πελατών και η εμπιστοσύνη, όχι η κατάταξη Source .

Διαβάστε παρακάτω

Άλλα εξαρτήματα στη σειρά Semalt σειρά τοπικών επιχειρήσεων:

 1. Εισαγωγή στην κατάταξη της τοπικής επιχείρησής σας
 2. Η σημασία του Google My Business
 3. Πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τοπική αναζήτηση
 4. Γιατί οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι είναι τόσο σημαντικοί και πώς μπορούν να γίνουν
 5. Αναφορές για τοπική αναζήτηση
 6. Ο αντίκτυπος των αξιολογήσεων για την κατάταξη σε τοπικό επίπεδο
 7. Κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τοπική SEO
 8. Η επίδραση των σημάτων συμπεριφοράς

March 1, 2018