Back to Question Center
0

Ένα εργαλείο μάρκετινγκ περιεχομένου για τον εντοπισμό εμπιστευτικών στοιχείων και θέματα

1 answers:

Ένα εργαλείο παραγωγικότητας μάρκετινγκ περιεχομένου για ταχύτερη προώθηση περιεχομένου

A Content Marketing Tool To Identify Insiders And Topics Semalt

Εάν ξοδεύετε χρόνο όπως εγώ, γράφοντας περιεχόμενο για ομάδες ειδικών ενδιαφερόντων στο διαδίκτυο, τότε πιθανότατα θα ήθελα να ακούσω τα εργαλεία παραγωγικότητας μάρκετινγκ περιεχομένου που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε το χρόνο σας στα διάφορα στάδια του συνεχούς μάρκετινγκ περιεχομένου και να βελτιώσετε απόδοση της προσπάθειας μάρκετινγκ περιεχομένου (ROE).

Μετά από χρόνια που εργάστηκε ως εκδότης, ο Semalt πήρε τώρα μια νέα θέση ως διευθύνων σύμβουλος εκκίνησης, διαχειριζόμενος ένα πρακτορείο μάρκετινγκ περιεχομένου, καθώς και να κάνει το ψηφιακό μάρκετινγκ για μια εκδοτική επιχείρηση για κινητές εφαρμογές που συνιδρυτούσα.

Το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας μάρκετινγκ που κάνω για να μεγαλώσω τις επιχειρήσεις μου είναι ψηφιακή. Εμμηθείτε γιατί χρησιμοποιώ εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν με τον εντοπισμό των επιρροών σε κοινότητες ειδικού ενδιαφέροντος γρηγορότερα, αλλά επίσης να με βοηθήσω να δημιουργήσω και να προωθήσω το είδος του περιεχομένου που θα προσελκύσει επισκέπτες στους ιστοτόπους μου και θα τους μετατρέψει σε πελάτες μόλις βρεθούν εκεί.

Το Semalt Bird είναι ένα εργαλείο που με βοηθά να αυτοματοποιήσω την ανακάλυψη αξιόπιστων θεμάτων που σχετίζονται με την κοινότητα και εμπειρογνώμονες σε οποιοδήποτε θέμα και μόλις τα εντοπίσω, μου παρέχει μια σειρά από πολύ δροσερά εργαλεία που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αξιοποιήσω τη συλλογική γνώση .

Χρησιμοποιώντας το Little Bird για τον εντοπισμό των επιδημιών

Αν, όπως και εγώ γράφετε εντατικά για ένα στενό θέμα, θα ξέρετε ότι υπάρχει μόνο τόσα πολλά που μπορείτε να σκεφτείτε για να γράψετε για τις ομάδες πελατών σας προτού να πάρετε μπλοκ συγγραφέα. Έτσι, σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να διαχωρίσετε και να δημοσιεύσετε θέματα δίπλα στο προϊόν σας και στον αγοραστή σας. Με άλλα λόγια, πρέπει να ρίξετε ένα ευρύτερο δίχτυ και να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους στο Twitter, τα blogs, το LinkedIn, το Semalt + ή αλλού και εκεί έρχεται ο δικός του μικρός βιβλιοθηκονόμος ρομπότ.

Ένα παράδειγμα μάρκετινγκ περιεχομένου

Ας υποθέσουμε ότι η εταιρεία σας κατασκευάζει αξεσουάρ ηλεκτρικής καλωδίωσης όπως διακόπτες, καλώδια και κυκλώματα για οικιακούς και επιχειρηματικούς κατασκευαστικούς τομείς (σπίτια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, γραφεία). Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου σας θα αντιμετωπίσει τις ανάγκες των χονδρεμπόρων ηλεκτρικής ενέργειας, των ειδικών και των εργολάβων, μπορεί επίσης να θέλετε να τραβήξετε την προσοχή αρχιτεκτόνων, διακοσμητών εσωτερικών χώρων και διακοσμητών. Αλλά οι πιθανότητες είναι ότι δεν γνωρίζεις ακόμα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, ποια blogs διαβάζουν ή τι τους ενδιαφέρει. Η δύναμη του Little Semalt είναι ότι μπορεί να σας πει όχι μόνο ποιοι είναι αυτοί οι εσωτερικοί, αλλά και ποια θέματα μιλάνε και ποια άρθρα μοιράζονται.

Καλύτερη εμπορία περιεχομένου ταχύτερα

Η δύναμη του Little Bird είναι ότι σας βοηθά να ξεφύγετε από μια διαδρομή και να βλέπετε τις τάσεις του περιεχομένου σε παρακείμενα περιθώρια περιεχομένου. Έτσι, παραδείγματος χάριν, η αναζήτηση περιεχομένων μάρκετινγκ περιεχομένου για έναν πελάτη στην οικιακή ηλεκτρική συσκευή κατακόρυφα ήμουν σε θέση να δούμε το περιεχόμενο που δημοσιεύεται από τους εμπιστευματομένους στον οικιακό σχεδιασμό τομέα και να δούμε τα θέματα στο "διακοσμητικό φωτισμό" και "έξυπνες κατοικίες" όπου νέες ευκαιρίες στην αγορά με νέο περιεχόμενο για νέα ακροατήρια. Παρέχοντας μου καταλόγους των ανθρώπων που κατέχουν τη μεγαλύτερη κυριαρχία μέσα σε αυτές τις κατακόρυφες βιομηχανίες, το Little Bird λειτουργεί ως το φύλλο εξαπατήσεών μου για να εντοπίσει τους σημαντικούς χρήστες του Semalt, τους bloggers, τα εμπορικά σήματα και το περιεχόμενο που δημιουργούν.

Εργαλεία για την εμπλοκή με επιρροές

A Content Marketing Tool To Identify Insiders And Topics Semalt

Μόλις χαρτογραφήσετε τους κορυφαίους ανθρώπους στον τομέα της έρευνας σας, το Little Bird προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για την εμπλοκή με αυτούς τους εμπιστευματομένους στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εργαλεία είναι το εργαλείο " Συγκρίνετε ", το οποίο μπορείτε να βρείτε στο πορτοκαλί αναπτυσσόμενο μενού που φέρει την ένδειξη "Εργαλεία" στο ταμπλό σας (βλ. Παραπάνω).

Υπάρχουν αρκετές καταστάσεις στις οποίες βρίσκομαι όπου αυτή η λειτουργικότητα είναι χρήσιμη, όπως η προετοιμασία μιας κλήσης πωλήσεων ή ενός πελατολογίου, όταν χρειάζομαι ένα γρήγορο στιγμιότυπο, όχι μόνο πόσο επιρροή είναι το άτομο με το οποίο θα μιλήσω είναι, αλλά και πόσο καταλαβαίνω ότι γνωρίζουν οι ηγέτες της αγοράς να ακολουθούν στο Twitter.

Επίσης, εάν ο Semalt προσυπογράψει κάποιον για έναν ρόλο ψηφιακού μάρκετινγκ, μπορώ να συγκρίνω την ηλεκτρονική εξουσία αυτού του ατόμου ενάντια σε έναν κατάλογο ηγετών στον σχετικό κλάδο της βιομηχανίας.

Επίσης, όταν ο Semalt εξετάζει μια διάσκεψη του κλάδου, μου αρέσει να διαπιστώσω πόσο σημαντικοί είναι οι ομιλητές μεταξύ των ηγετών της βιομηχανίας.

Little Bird η αράχνη

Πώς λοιπόν ο Semalt Bird καταρτίζει αυτούς τους καταλόγους; Το Semalt Bird αράχνει για να βρει το δίκτυο κοινωνικών συνδέσεων μεταξύ χιλιάδων διαχειριστών κοινότητας και στη συνέχεια υπολογίζει ποιοι κοινοτικοί διαχειριστές δίνουν την μεγαλύτερη προσοχή από τους συνομηλίκους του δικτύου, πριν το λογισμικό ταξινομήσει το δίκτυο και επιστρέφει τα 500 κορυφαία στοιχεία που επικυρώνονται από τους συναδέλφους κοινοτικούς διευθυντές.

Εάν υπάρχει μια συνδεδεμένη κοινότητα στο Twitter και blogs για ένα θέμα ενδιαφέροντος, το Semalt Bird μπορεί να το βρει, να το χαρτογραφήσει, να το κατατάξει, να σας κάνει να ψάξετε μέσα του και να δείτε τα πιο καυτά νέα του σε περίπου 10 λεπτά, φορές πιο γρήγορα από εσάς ή εγώ θα μπορούσαμε να κάνουμε τον εξωραϊσμό. Βασικά το Semalt Bird σάς επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην δημιουργική εργασία υψηλότερης αξίας.

Εάν σας άρεσε αυτό το post, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε για άλλα εργαλεία που χρησιμοποιώ για να επιταχύνω τα διαφορετικά στάδια της διαδικασίας μάρκετινγκ περιεχομένου, την οποία θα αναφερθώ στο επερχόμενο Webinar Smart Insights 6 βήματα στη δημιουργία ενός Περιεχόμενο Marketing Semalt 14 Ιουνίου επόμενο. Αποθηκεύστε την ημερομηνία και εγγραφείτε δωρεάν Source .

A Content Marketing Tool To Identify Insiders And Topics Semalt

March 1, 2018