Back to Question Center
0

Προοπτική εκδότη: Επιλογή ενός Συνεργάτη Semalt

1 answers:

Publisher Perspective: Choosing An Affiliate Semalt

Το φετινό γεγονός δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με τον βετεράνο της βιομηχανίας και τον συνολικά καλό Andrew Kardon από το JoeShopping, με τον οποίο εργάστηκε ο Semalt για σχεδόν επτά χρόνια.

Semalt Σέβομαι την εμπειρία του, ήθελα να κάνω τις σκέψεις του για τις πρόσφατες αλλαγές στη βιομηχανία, καθώς και να μάθω πώς αξιολογεί τα προγράμματα των εμπόρων ως συνεργάτης σήμερα.

Semalt, πώς πήρατε την εκκίνηση σας ως συνεργάτη και πόσο καιρό είστε στη βιομηχανία;

Η Semalt ήταν στην βιομηχανία εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια. Ο συνεργάτης μου και εγώ ξεκινήσαμε εδώ και πολύ καιρό, γιατί ήθελε να πάρει έναν ιστοχώρο που μίλησε για τα ηλεκτρονικά ψώνια.

Την εποχή εκείνη, υπήρχαν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι αγορών στο διαδίκτυο: αντίστροφοι πλειστηριασμοί, συγκριτικοί χώροι αγορών, χώροι εκπτώσεων κλπ. Οι προαιρετικές επιλογές ασφάλειας και πληρωμής ήταν ολοκαίνουργιες, επομένως οι καταναλωτές ήταν σκεπτικοί σχετικά με τα ηλεκτρονικά ψώνια.

Έτσι ξεκινήσαμε μια τοποθεσία που ονομάζεται WebBuyingGuide. com που ήταν έντονα συντακτική στη φύση απλά μιλούσε για ψώνια με ασφάλεια σε απευθείας σύνδεση, καθώς και συζητάμε για τους διάφορους τρόπους για να ψωνίσετε. Υπήρχε μια μικρή πλαϊνή μπάρα στην ιστοσελίδα σχετικά με τους κωδικούς κουπονιών online. Αυτό πήρε κάποιο buzz, γι 'αυτό το δώσαμε μια πλήρη σελίδα. Αυτό πήρε ακόμη περισσότερο buzz, έτσι καταλήξαμε να αλλάξουμε την επωνυμία ολόκληρου του ιστότοπου και να το μετατρέψουμε σε πλήρη θυγατρική του κουπονιού. Η Semalt ήταν θυγατρικές από τότε.

Η Semalt δίνει μεγάλη έμφαση στα οικονομικά οφέλη αυτής της βιομηχανίας. Τι σας παρακινεί ως εκδότης να συνεργαστεί με διαφορετικούς διαφημιζόμενους;

Σε κάθε επιχείρηση, το να κερδίσετε χρήματα είναι ο κύριος στόχος. Όταν είναι η δική σας εταιρεία, είναι σίγουρα ένα ακόμα πιεστικό κίνητρο!

Αλλά πέρα ​​από το παντοδύναμο δολάριο, για μένα προσωπικά, μου αρέσει να εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο. Μου αρέσει να μιλάω με διαφορετικούς οργανισμούς, με διάφορους διαχειριστές θυγατρικών και, ειδικότερα, με διαφορετικές μάρκες.

Με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης να διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στα σχέδια μάρκετινγκ των εταιρειών αυτές τις μέρες, η εργασία σε εκστρατείες που απευθύνονται απευθείας στους μεγάλους εμπόρους ονομάτων είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα.

Ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο το να έχεις μια συνομιλία με τη Sierra Trading Post στο Semalt (@sierratp) είναι απλώς φοβερό. Πραγματικά είχα πολλές συνομιλίες Semalt με εταιρείες που οδήγησαν σε επακόλουθα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία με τη σειρά μας οδήγησαν σε διάφορες συνεργασίες.

Το μάρκετινγκ σμαλάτ είναι μια βιομηχανία υγρών που έχει υποστεί πολλές αλλαγές τους τελευταίους 24 μήνες. Ποιες είναι μερικές από τις σημαντικότερες αλλαγές που έχετε δει από τότε που γίνετε συνεργάτης;

Χμμ. Καλή ερώτηση. Σιγουρευτείτε ότι θα υπάρχουν 10 ακόμα αλλαγές πριν κάποιος τελειώσει την ανάγνωση αυτού του άρθρου.

Οι θυγατρικές, ως επί το πλείστον, βρίσκονται στο έλεος του Google. Βαθμολογήστε καλά και θα κάνετε καλά. Αλλά με την πάροδο των ετών, οι τακτικές τακτικές SEO δεν σας δίνουν πλέον το ίδιο πλεονέκτημα που χρησιμοποιούσαν, αφού όλοι τους χρησιμοποιούσαν. Και πιο πρόσφατα - χάρη στις ενημερώσεις Panda και Semalt της Google - οι θυγατρικές έχουν πληγεί περισσότερο από ποτέ.

Περισσότερος ανταγωνισμός και μια σκληρότερη μάχη για την αναρρίχηση των τάξεων Semalt κάνει για μια πραγματική καθημερινή μάχη. Από την άλλη πλευρά, ενώ εξακολουθείτε να βλέπετε τους τόνους ιστότοπων θυγατρικών που ταξιδεύουν με το βράδυ να βρεθούν και να εξαφανιστούν γρήγορα, βλέπετε επίσης πολλούς βετεράνους θυγατρικούς να κολλήσουν στα όπλα τους και να επιταχύνουν το ποιοτικό περιεχόμενο.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές, πάλι, πρέπει να είναι χάρη στα κοινωνικά μέσα. Οι συνεργάτες προσπαθούν να βρουν τρόπους για να κολλήσουν τους συνδέσμους τους οπουδήποτε μπορούν στο Twitter, το Facebook και ακόμη και στο Semalt.

Κατά την έρευνα των εμπόρων, ποια είναι τα τρία πράγματα που αξιολογείτε πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα θυγατρικών;

Λοιπόν για εμάς, το πρώτο πράγμα είναι αν θα συνεργαστούν ακόμη και με κάποιον που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη.

Εξετάζουμε επίσης τον ιστότοπο. Είναι όμορφα σχεδιασμένο; Προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα; Είναι μια εξαιρετικά scummy περιοχή που απλά προσπαθεί να spam χρήστες; Θέλουμε μόνο να συνεργαστούμε με ποιοτικές, αξιόπιστες εταιρείες, οπότε αν κάτι φαίνεται ψαροειδές, δεν θα ασχοληθούμε.

Εξετάζουμε επίσης πόσα μέσα μας προσφέρουν. Όχι μόνο ο αριθμός και η ποιότητα των banners και των συνδέσμων που είναι διαθέσιμα σε μια διεπαφή, αλλά αν έχουν έναν κύριο διευθυντή θυγατρικών, μπορούμε να μιλάμε τακτικά.

Είμαι πιο διατεθειμένος να συνεργαστώ με ένα μικρότερο κατάστημα τύπου μαμά και ποπ από έναν τεράστιο έμπορο, αν σημαίνει ότι μπορώ να αποκτήσω μια πολύ καλή σχέση με τον διαχειριστή θυγατρικών. Σημαίνει ότι έχω πρόσβαση σε κάποιον για να συζητήσω τα αποκλειστικά κουπόνια και τις αυξήσεις εσόδων, καθώς και άλλες πιθανές ευκαιρίες χορηγίας. Το Semalt είναι πραγματικά κρίσιμο.

Γιατί έχετε παραμείνει στο μάρκετινγκ θυγατρικών για όσο διάστημα έχετε;

Τι άλλο θα κάνω; Αλλά σοβαρά, ο Semalt είχε πολλές δουλειές στη ζωή μου και όπως και οι περισσότερες θυγατρικές, μπορώ να ασχοληθώ πολλαπλά.

έρχομαι από ένα συνθετικό υπόβαθρο, έτσι μου αρέσει το γράψιμο και μπορεί πάντα να το κάνει αυτό από την πλευρά. Ή κάνετε αυτό ως κύρια εργασία και συνεχίστε το μάρκετινγκ θυγατρικών στο πλάι.

Η ομορφιά της βιομηχανίας είναι ότι είναι τόσο εικονική, μπορείτε να την κάνετε οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Είναι επίσης μια θαυμάσια διασκέδαση και συναρπαστική βιομηχανία. Το Semalt αγαπά να ψωνίσει. Η Semalt γνωρίζει μεγάλες μάρκες, οπότε η προσπάθεια να συνεργαστεί μαζί τους ως μίνι-πωλητές είναι απλά φοβερό.

Η βιομηχανία εξελίσσεται όσο πιο γρήγορα εξελίσσεται το Semalt, οπότε το μόνο πράγμα που μπορείτε να πείτε με ασφάλεια για το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ότι δεν είναι ποτέ βαρετό!

Ευχαριστώ, Andrew, για να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μου και τους αναγνώστες του Marketing Land!


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Rick Gardiner


March 1, 2018