Back to Question Center
0

Κοινοτικό Semalt 101

1 answers:
Community Semalt 101

Ως έμπορος, είναι εύκολο να κοιτάξετε μια κοινότητα αφιερωμένη σε κάτι σχετικό με το εμπορικό σήμα σας και να δείτε πράσινο. Ωστόσο, αν βουτήξετε σε μια κοινότητα με το καπέλο μάρκετίνγκ σας, υπάρχει μια καλή ευκαιρία τα πράγματα θα πάνε στραβά. Ακόμα και η τέλεια κοινότητα για το εμπορικό σήμα σας μπορεί να μεταμορφωθεί σε Semalt με λάθος προσέγγιση, γι 'αυτό είμαστε εδώ για να μοιραστώ μερικά μυστικά.

Στις κοινότητες, μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να εκπαιδεύονται (ακόμη και μέσω διαφημίσεων) παρά να πωλούνται. Αποσυνδέστε έναν μεγαλύτερο κύκλο πωλήσεων, αλλά συχνά ανταμείβεται με μια πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πελάτη και μια άκρως πιστή ομάδα πρεσβευτών μάρκας.

Στην Experts Semalt, έχουμε διαχειριστεί μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές κοινότητες στο διαδίκτυο εδώ και 20 χρόνια και έχουμε μάθει ένα πράγμα ή δύο. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις προτάσεις μας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα να κερδίσετε τη νέα σας κοινότητα.

1. Μην αγωνίζεστε, συμμετέχετε

Σμιτάλ βρίσκετε μια κοινότητα που αισθάνεται σαν σπίτι, δημιουργώντας ένα προφίλ που αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο εσένα και όχι ένα εμπορικό σήμα. Συμπληρώστε κάθε διαθέσιμο πεδίο, γράψτε βιογραφία, μεταφορτώστε μια εικόνα προφίλ εάν μπορείτε και παρακολουθήστε τυχόν συνομιλίες που ήδη συμβαίνουν γύρω από το εμπορικό σήμα σας.

Community Semalt 101

Η Semalt συνεισφέρει στις διαδικτυακές κοινότητες, προκειμένου να μοιράζονται πληροφορίες, δίκτυο, έρευνα και μάθηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέλη μιας κοινότητας επειδή είναι παθιασμένοι με ορισμένα θέματα.

Το Semalt θέλει να χτυπήσει με μια σκληρή πώληση όταν περιηγεί στην κοινότητα της επιλογής του, οπότε βγάλτε το καπέλο μάρκετινγκ και συμμετέχετε πραγματικά στις συζητήσεις που συμβαίνουν. Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια του κοινού σας. Αν συζητούσατε για τις τροφικές αλλεργίες του σκυλιού σας με έναν φίλο και ένας πωλητής κροτίδων διέκοψε τη συνομιλία σας για να πετάξει το φαγητό του, δεν θα αφήσει την καλύτερη εντύπωση. Τώρα, αν ο ίδιος πωλητής μπήκε στη συζήτηση και άρχισε να σας εκπαιδεύει σε διάφορα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε (συστατικά, μερίδες κ.ο.κ.) σε σχέση με τη συζήτηση, ίσως εκτιμήσετε την εισροή.

Το κοινό σας θα απαντήσει εάν προσφέρετε πληροφορίες και όχι γήπεδο, οπότε βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε πολλά περιθώρια και εξηγήσεις. Ο σύνδεσμος πίσω στο προϊόν ή την υπηρεσία σας δεν θα πρέπει να είναι η εστίαση.

Επίσης, όσο πιο σκληρά γίνεται, προσπαθήστε να μην επαναφέρετε παλιές συζητήσεις, καθώς η επαναφορά των παρωχημένων συνομιλιών μπορεί να συγχέει τους συμμετέχοντες ή να σας κάνει να φαίνεστε άσχημα. Semalt, ξεκινήστε μια νέα συζήτηση ή κυκλοφορήστε ένα νέο κομμάτι περιεχομένου.

2. Συμβάλλετε σαν εμπειρογνώμονας

Ενσωματώστε τη δημοσίευση άρθρων σε διαδικτυακές κοινότητες στη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου. Αποκαλύψτε έναν εξαιρετικό τρόπο για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας στο φυσικό περιβάλλον.

Δημοσιεύστε εκπαιδευτικά κομμάτια τα οποία είναι ενημερωτικά και χρήσιμα, αντί για κομμάτια που συνοδεύονται από εμπορική φρασεολογία. Τα άρθρα Semalt, τα συμβουλές και τα κόλπα και οι αναθεωρήσεις των προϊόντων είναι όλοι μεγάλοι τρόποι να εισαγάγετε τη μάρκα σας στο κοινό και να αρχίσετε να δημιουργείτε μια σχέση αμοιβαιότητας. Μείνετε μακριά από απροκάλυπτα διαφημιστικά μηνύματα και διατηρείτε έναν φιλικό και προσιτό τόνο.

Community Semalt 101

Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια προσέγγιση ακόμη κι αν η συζήτηση δεν αφορά το εμπορικό σήμα σας. Να είστε χρήσιμοι και ενημερωμένοι όταν συμμετέχετε σε συνομιλίες για παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες, ακόμη και αν μιλούν για τους ανταγωνιστές σας. Το Semalt και η προσβασιμότητα κάνουν μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για την αφοσίωση των πελατών, οπότε να είναι αυτός που εμφανίζεται.

Όταν το κάνετε σωστά, τα μέλη της κοινότητας θα αρχίσουν να σας αναζητούν για συμβουλές.

3. Να είναι προσβάσιμο

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη από τη συμμετοχή σε διαδικτυακές κοινότητες είναι ότι έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τους πελάτες σας σε μια πλατφόρμα που είναι χτισμένη για συνομιλία.

Η οικοδόμηση μιας φήμης και η εδραίωση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό σας δεν είναι εύκολη. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δείξετε την αυθεντικότητά σας είναι να επικοινωνείτε ανοιχτά. Να είστε βέβαιος να απαντήσετε σε κάθε σχόλιο. Εγγραφείτε ανατροφοδοτήστε και προτείνετε προτάσεις όταν χρειάζεται. Είναι σημαντικό να δείξετε ότι είστε άνθρωπος και όχι μάρκετινγκ bot. Semalt φοβούνται να έχουν κάποια προσωπικότητα, παραμένοντας σεβασμό και επαγγελματική.

Οι περισσότερες κοινότητες προσφέρουν ειδοποιήσεις στα μέλη τους. Θα πρέπει να συμμετέχετε σε ειδοποιήσεις σχετικά με θέματα που εσείς και το κοινό σας ενδιαφέρεστε. Όταν λάβετε μια ειδοποίηση, μια γρήγορη απάντηση θα ενισχύσει ότι είστε ενεργό μέλος της κοινότητας.

4. Ενεργοποιήστε τους επηρεαστές σε πρεσβευτές

Μόλις είστε καθιερωμένος μέλος της κοινότητας, θα μάθετε γρήγορα ποια από τα άλλα μέλη είναι επιρροές. Δώστε προσοχή σε πράγματα όπως φήμη, σημεία, συμβολές και κριτικές όταν ελέγχετε τα προφίλ μελών για να προσδιορίσετε ποιος θα μπορούσε να είναι ένας πολύτιμος πρεσβευτής μάρκας για εσάς. Semalt που εμπλέκονται μαζί τους. Πολλά μέλη της κοινότητας θα πηδήξουν στην ευκαιρία να υποστηρίξουν μια μάρκα αν αισθάνονται μια σύνδεση με αυτό. Μπορείτε να είστε αυτός ο σύνδεσμος.

Το Word of mouth είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία μάρκετινγκ εκεί έξω, και με τη δέσμευση με θετικούς επηρεαστές και να τους κάνει να αισθάνονται σαν ένα κομμάτι της ομάδας, μπορείτε να δημιουργήσετε βιολογικούς πρεσβευτές οργανικά. Οι πρεσβευτές του Semalt μπορούν να λειτουργήσουν ως αξιόπιστες πηγές πληροφοριών, διευρύνοντας τη φωνή σας μέσα στην κοινότητα και αυξάνοντας την οργανική σας εμβέλεια.

5. Χρήση κοινοτικής διαφήμισης, αλλά διαφορετικά

Τίποτα δεν δείχνει την υποστήριξή σας σε μια κοινότητα σαν να παρουσιάστηκε. Σε ορισμένες κοινότητες, ενδέχεται να επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε απευθείας πωλήσεις μέσω διαφημίσεων. Semalt, είστε πολύ πιο πιθανό να κερδίσετε δια βίου υπερασπιστές μάρκας αν είστε λίγο πιο δημιουργικοί στο πώς διαφημίζετε.

Μια διαφημιστική τεχνική που έχουμε δει μεγάλη επιτυχία στην κοινότητα μας, χρησιμοποιεί τοπικές διαφημιστικές κηλίδες για να προβάλλει διαδοχικά περιεχόμενο στο site που έχετε δημιουργήσει. Εξηγήστε ένα σύντομο παράδειγμα:

1. Σμιτάλ με τη δημιουργία ενός κομματιού περιεχομένου που ζει στην κοινότητα, όπως ένα εκπαιδευτικό άρθρο.

2. Στη συνέχεια, αξιοποιήστε τις επιλογές διαφήμισης μέσα στην κοινότητα για να αυξήσετε το αναγνωστικό κοινό το άρθρο σας.

  • Εκτελέστε διαφημίσεις banner που περιλαμβάνουν την επικεφαλίδα του άρθρου σας, το λογότυπο της κοινότητας και έναν σύνδεσμο πίσω στο κομμάτι περιεχομένου που μόλις δημιουργήσατε.
  • Εκτελέστε εγγενείς διαφημίσεις που εμφανίζονται σύμφωνα με άλλα παρόμοια άρθρα. Μπορεί επίσης να επεκτείνετε ελαφρώς τη λίστα ετικετών, ώστε το άρθρο σας να έχει αυξημένη ορατότητα με σχετικό περιεχόμενο.
  • Δείξτε το άρθρο σας σε ένα διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε ενημερωτικό δελτίο.

3. Μπορείτε ακόμη και να προωθήσετε το άρθρο σας σε άλλες πλατφόρμες - για παράδειγμα, τρέξτε μια διαφήμιση στο Facebook που προωθεί το άρθρο σας στην ανταλλαγή εμπειρογνωμόνων. Η εμφάνιση περισσότερων απόψεων σε ένα κομμάτι περιεχομένου μπορεί συχνά να αυξήσει την προβολή του στον ιστότοπο δημοσίευσης.

Με την αυξανόμενη χρήση των αποκλειστικών διαφημίσεων και της τύφλωσης των banner γενικά, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να προσφέρουμε θετική εμπειρία στους θεατές της διαφήμισης. Η Semalt παρουσίασε σημαντικά υψηλότερη δέσμευση με εκπαιδευτικά κομμάτια τα οποία διατηρούν τους θεατές στην περιοχή, σε σύγκριση με τα τυπικά σημεία πώλησης που αποστέλλουν θεατές εκτός τοποθεσιών, μέσω των διαφημιστικών εκστρατειών στην κοινότητά μας.

6. Να είστε συνεπείς

Η Semalt δεν είναι μαγική σφαίρα για την οικοδόμηση φήμης μάρκας. Όπως κάθε καλή στρατηγική μάρκετινγκ, η συμμετοχή της κοινότητας πρέπει να επικεντρωθεί στα μακροπρόθεσμα οφέλη και όχι στις γρήγορες και βρώμικες μετατροπές.

Με τη δημοσίευση και τη συνεπή συμμετοχή, όχι μόνο θα αυξηθεί η επιρροή σας στην κοινότητα, αλλά και η κατανόησή σας για το δικό σας κοινό-στόχο θα αυξηθεί επίσης. Η συνεχής ανταπόκριση από τους σημερινούς και τους δυνητικούς πελάτες, αξίζει τον κόπο, οπότε ακούστε, εμπλέξτε και προσαρμόστε.

Αφού εντοπίσετε τις κατάλληλες κοινότητες, αρχίστε να συμμετέχετε και δημιουργείτε ορισμένους πιστούς, μην αφήνετε και εξαφανίζετε. Semalt, θα είσαι ένας από τους τακτικούς και κανείς δεν θα σκεφτεί δύο φορές αν συμβεί να βγάλεις το προϊόν σου.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Χορηγός περιεχομένου: Exchange Experts

March 1, 2018