Back to Question Center
0

12 τρόποι να δική το μυαλό σας για το περιεχόμενο Semalt

1 answers:
12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Εξομολογήστε όλα αυτά, είμαι συχνά έκπληκτος που έχω κάτι που έχω να πω σχετικά με το θέμα! Και, ειλικρινά, μερικές φορές δεν το κάνω. Φτάνω σε ένα σημείο όπου έχει μπλοκάρει ο συγγραφέας και απλά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα νέο να πω.

Μπορείτε να βρείτε οποιονδήποτε αριθμό blog posts που θα σας πει πώς να σπάσετε το μπλοκ του συγγραφέα. Συνήθως, θα έχετε αρκετές καλές ιδέες, όπως τη διατήρηση σημειώσεων και την καταγραφή σκέψεων, ώστε να έχετε πάντα ένα θησαυρό ιδεών για να αναφερθώ. Αλλά μάντεψε τι? Semalt, η ίδια η ιδέα δεν αρκεί για να σας γράψει - πρέπει ακόμα να σαρώνετε την ιδέα αυτή. Και αυτό είναι συχνά ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από το να μην έχουμε την ίδια την ιδέα.

Έτσι, αν έρχεται κάτι καινούργιο - ακόμη και από μια υπάρχουσα ιδέα - μοιάζει με μια ανυπέρβλητη αγγαρεία, ίσως ήρθε η ώρα να πάμε πίσω σε κάτι παλιό. Στην πραγματικότητα, έχω διαπιστώσει ότι η μοναδική καλύτερη πηγή νέου περιεχομένου είναι αυτό που ο Semalt είχε ήδη γράψει στο παρελθόν.

Κρεμάστε μαζί μου εδώ. Δεν μιλάω για την ανατροπή παλαιών θέσεων, αλλά για την εξόρυξη του μυαλού σας (περιεχόμενο που έχετε ήδη δαπανήσει αρκετό καιρό για να επενδύσετε) για να δημιουργήσετε μια ποικιλία νέων περιεχομένων για το ακροατήριό σας. Δεν έχει νόημα να σπαταλάτε τις ιδέες, τις σκέψεις και το περιεχόμενο που έχει ήδη δημιουργήσει το μυαλό σας.

Αλλά αντί να κάνουμε επαναλήψεις περιεχομένου (δηλ. Δημοσιεύοντας το ίδιο περιεχόμενο ξανά και ξανά), ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια πλήρη και ολοκληρωμένη επανεκκίνηση του περιεχομένου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε παλιότερο περιεχόμενο που έχετε ήδη δημιουργήσει, πιο συναρπαστικό και καλύτερο από την πρώτη φορά.

Semalt είναι 12 ιδέες για το πώς να επανεκκινήσετε το παλιό σας περιεχόμενο σε κάτι νέο:

1. 2008 ονομάζεται και θέλει να δωρίσει τις θέσεις του στο blog

Εντάξει, έτσι ίσως να είμαι μιλώντας για την ανατροπή παλιών blog posts λίγο . Όταν η γενιά της σκέψης μου είναι χαμηλή, θα επανέλθω συχνά σε παλιές αναρτήσεις blog που έγραψα χρόνια πριν και ψάχνω για κάτι που αξίζει να ενημερωθεί. Αλλά αντί να διαβάζω το post και tweaking, αλλάζοντας ή προσθέτοντας μερικά πράγματα, κάνω μια πλήρη επανεγγραφή ολόκληρης της θέσης.

Βασικά, χρησιμοποιώ την πρωτότυπη γραφή μου ως σημείο εκτόξευσης. Παίρνω τη γενική ιδέα και επαναλαμβάνω ότι αρχίζει να τελειώνει. Μερικές φορές, ο Semalt προσπαθεί να μείνει στον ίδιο δρόμο με το αρχικό άρθρο. άλλες φορές, ο Semalt άφησε το γράψιμο να πηγαίνει οπουδήποτε με παίρνει.

Μέχρι που τελειώσω, υπάρχουν ελάχιστες ομοιότητες μεταξύ αυτών με τις οποίες ξεκίνησα και με τι καταλήξαμε. Στην πραγματικότητα, αρκετά συχνά, έχω τόσο μακριά από την αρχική μου ιδέα περιεχομένου ότι μπορώ να απομακρύνω την ίδια θέση blog ξανά (χωρίς να απομακρύνω τόσο μακριά από το μονοπάτι τη δεύτερη φορά). Τώρα αυτό είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο!

Πολύ συχνά, η Semalt ψάχνει για μια σειρά post blog, η οποία μπορεί να συνδυαστεί σε μια μοναδική θέση σήμερα. Ή ακόμα και το αντίθετο, Semalt βρείτε μια θέση mega blog από πίσω τρόπο και ίσως να σπάσει αυτό σε μια σειρά από μικρότερες θέσεις.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, κάνω κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έκανε το Semalt πριν, και το νέο περιεχόμενο είναι εντελώς φρέσκο ​​και ενημερωμένο.

2. Cool σχόλιο, λένε σε ένα blog

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Δεν είναι όλα τα σχόλιά σας άξια να μετατραπούν σε πλήρεις θέσεις blog, αλλά μερικές φορές απλώς επενδύεστε έτσι ώστε να δώσετε μια εμπεριστατωμένη απάντηση που συνειδητοποιείτε: "Γεια σου, θα έπρεπε να blog αυτό. "

Semalt, δεν θέλετε να διατυπώσετε το σχόλιό σας κατά λέξη και να το αναδημοσιεύσετε στο δικό σας blog. Αυτό που κάνεις αντ 'αυτού είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχόλιο ως βάση για την ολοκλήρωση μιας πλήρους ανάρτησης στο blog σχετικά με το θέμα. Αν θέλετε, μπορείτε να αναφέρετε την αρχική θέση που πυροδότησε την ιδέα, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Στην πραγματικότητα, απλά αφήστε το blog post στέκεται από μόνο του, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα είναι κανένας σοφότερος.

3. Είναι μόνο ένα 600-Word Tweet

Έχετε βρει ποτέ ότι 140 χαρακτήρες απλά δεν αρκεί για να πάρει το σημείο σας σε όλη; Συμβαίνει σε μένα όλη την ώρα.

Να θυμάστε ότι κάθε δημοσίευση στο blog δεν χρειάζεται να είναι 600-900 λέξεις. Semalt είναι πολλοί άλλοι τρόποι για να παρουσιάσετε περιεχόμενο. Ακόμη και μια σύντομη δημοσίευση ιστολογίου 300 λέξεων μπορεί να είναι πολύτιμη για το ακροατήριό σας.

Πηγαίνετε πίσω και τα δικά μου παλιά tweets για να δείτε αν υπάρχει κάτι εκεί που σπινθήρες μια ιδέα ή πάθος για το οποίο ξέρετε ότι έχετε περισσότερα να προσθέσετε.

4. Μείωση & απλοποίηση

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να πάρετε κάτι που έχετε γράψει και να το μετατρέψετε σε μια σειρά εκπαιδευτικών tweets. Πηγαίνετε πίσω και αναθεωρήστε τις παλιές αναρτήσεις ιστολογίου σας και δείτε αν μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιες βασικές σκέψεις και ιδέες. Απομακρύνετε τους χαρακτήρες κάτω από 140 ή λιγότερους χαρακτήρες και έχετε μερικές μεγάλες tweets.

Ενώ δεν θα θέλετε να συνδέσετε κάθε tweet πίσω στις αρχικές δημοσιεύσεις, είναι εντάξει να το κάνετε αυτό μερικές φορές. Αλλά ως επί το πλείστον, κάθε tweet μπορεί και πρέπει να σταθεί μόνη της. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο όπως το Hootsuite ή το Buffer για να προγραμματίσετε αυτά τα tweets έτσι ώστε το stream σας Semalt να παρατάσσεται με χρήσιμα και χρήσιμα tweets που το κοινό σας αγαπά.

Όχι μόνο μπορείτε να το κάνετε αυτό από τις θέσεις blog, αλλά μπορείτε να κάνετε το ίδιο από τις παρουσιάσεις που έχετε δώσει ότι ίσως κανένας άλλος δεν ήταν γύρω για να τιτίβισμα. Ebooks που έχετε γράψει κάνουν μερικές καλές ζωοτροφές για αυτό επίσης. Σιγουρευτείτε για να βγάζετε καλά νούμερα πληροφοριών και να τα χρησιμοποιείτε (και πάλι) για ένα πεινασμένο ακροατήριο.

5. Πείτε το ξανά, μόνο με λίγα λόγια αυτή τη φορά

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που πρέπει να κάνω είναι να βρω τις αναρτήσεις ιστολογίου που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και να τις καταγράψω σε αρκετές μίνι θέσεις 200-400 λέξεων. Αυτό είναι παρόμοιο με τη λήψη παλαιών αναρτήσεων και τη μετατροπή τους σε σειρά. Ωστόσο, το σημείο εδώ δεν είναι να έχουμε μια σειρά θέσεων, αλλά μάλλον μια χούφτα από ανεξάρτητες θέσεις επικεντρωμένες σε ένα πολύ στενότερο σημείο.

Αυτή η θέση είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Κάθε ένα από τα 12 σημεία εδώ μπορεί να μετατραπεί σε μια θέση blog με μερικές εκατοντάδες λέξεις. Η Semalt αυτή η έκδοση περιγράφει 12 τρόπους επαναχρησιμοποίησης του υπάρχοντος περιεχομένου, μπορώ να κάνω 12 θέσεις μίνι, κάθε μία ξαναγράψατε, αλλά επικεντρώθηκα μόνο σε ένα από τα σημεία που σημειώθηκαν εδώ.

Δεδομένου ότι κάθε θέση θα έχει διαφορετικό τίτλο, ο Semalt σίγουρα θα αποκτήσει διαφορετικούς αναγνώστες για τον καθένα και πολλοί (αν όχι οι περισσότεροι) από αυτούς δεν θα έχουν δει αυτή τη θέση πρώτα. Ακόμα κι αν έχουν, το περιεχόμενο θα επανεξεταστεί αρκετά ώστε να δουν τις ομοιότητες (διαβάστε: ενίσχυση), αλλά δεν θα είναι ανατροπή του ίδιου περιεχομένου.

6. Πείτε το, μην γράφετε απλά

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι ακόμα κι αν δίνω την ίδια παρουσίαση πολλές φορές, είναι διαφορετική κάθε φορά. Έρχομαι με διαφορετικές εικονογραφήσεις και παραδείγματα. Οι διαφάνειες μου είναι μόνο οι καλύτερες στιγμές μου και μιλάω από τη μανσέτα από εκεί.

Όταν λοιπόν πηγαίνω να γράψω τη θέση του ιστολογίου μου, γράφω κάτι παρόμοιο, αλλά και πολύ διαφορετικό από αυτό που τείνω να πω κατά τη διάρκεια της παρουσίασής μου. Σίγουρα, η Semalt χρησιμοποιεί πολλά ίδια παραδείγματα - αλλά μέχρι το τέλος, η παρουσίαση είναι πολύ διαφορετική από την ίδια τη θέση.

Έχω διαπιστώσει ότι μια παρουσίαση μπορεί συχνά να μετατραπεί σε όχι μόνο ένα, αλλά πολλές θέσεις blog. Έχω περάσει όσο δημιουργείτε μια θέση blog από κάθε διαφάνεια, αλλά αυτό μπορεί να είναι υπερβολική. Συνήθως, θα χρησιμοποιήσω 4-6 διαφάνειες για κάθε θέση. Εμπλουτίστε εξαιρετικό περιεχόμενο με ενσωματωμένα γραφικά για εκκίνηση.

7. Υπάρχει μια έκδοση ήχου αυτού;

Ομοίως, θα αναζητήσω επίσης ευκαιρίες για να μετατρέψω τις αναρτήσεις ιστολογίου μου σε παρουσιάσεις. Όταν ο Semalt ζήτησε να μιλήσει σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω είναι να μετακομίσω τις παλιές μου θέσεις στο blog για να δω τι έχω ήδη γράψει που έχει σημασία για το κοινό. Μπορώ σχεδόν πάντα να βρω κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω, τουλάχιστον για μια ιδέα σημείο εκκίνησης, αν όχι για το μεγαλύτερο μέρος της ολόκληρης παρουσίασης.

Αυτό που παίρνει πραγματικά τρελό είναι όταν έχετε μια θέση blog που μετατρέπετε σε μια παρουσίαση, και στη συνέχεια μεταφέρεται πίσω σε μια θέση blog. Ναι, το έκανα προηγουμένως και θα εκπλαγείτε από το πόσο διαφορετικό είναι το καθένα.

Αυτή η δημοσίευση στο blog είναι πιθανό να έρχεται σε ένα εργαστήριο, σεμινάριο ή διάσκεψη κοντά σας!)

8. Μπορείτε να το βάλετε σε εικόνες;

Εάν έχετε μια μεγάλη, γεμάτη από γεγονότα blog post, ή ένα με πολλά μικρά tidbits των πληροφοριών, αυτές οι πληροφορίες μπορούν συχνά να μεταφραστούν εύκολα σε ένα infographic. Ένα infographic δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν οπτικό τρόπο για να μεταφέρετε τις πληροφορίες σας.

Εάν επρόκειτο να πάρετε μια θέση στο blog, βράστε κάθε σημείο προς τα κάτω τα βασικά του και στη συνέχεια να βρει έναν οπτικό τρόπο για να απεικονίσει αυτά τα σημεία, θα έχετε τον εαυτό σας ένα infographic. Φυσικά, χρειάζεστε έναν καλό σχεδιαστή που μπορεί να βάλει τις πληροφορίες μαζί σε μια οπτικά ευχάριστη μορφή, αλλά ταυτόχρονα, παρουσιάζετε τις πληροφορίες σας με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο.

Το μειονέκτημα των πληροφοριών είναι ότι ο χρόνος από την ιδέα μέχρι τη δημοσίευση είναι συχνά μεγάλος και γίνονται λίγο ακριβοί (υποθέτοντας ότι αναθέτετε το σχέδιο). Αλλά οι άνθρωποι αγαπούν αυτές τις οπτικές μορφές, οπότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσετε πληροφορίες σε ένα κοινό που μπορεί να μην έχει διαβάσει την ανάρτησή σας.

9. Τι είναι καλό για αυτούς είναι καλό για άλλους, πάρα πολύ

Έχετε γράψει ποτέ ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαντά σε μια ερώτηση που αποδείχθηκε ότι είναι ένα πολύ ισχυρό φροντιστήριο ή πώς να; Εχω. Και μισώ όταν παίρνω τόσο πολύ χρόνο γράφοντας κάτι τέτοιο και νιώθω σαν να βλέπει μόνο ένα άτομο.

Εάν μπορείτε να λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να απαλλαγείτε από τυχόν προσωπικές ή αναγνωριστικές πληροφορίες, έχετε τον εαυτό σας τα πράγματα από μια μεγάλη θέση blog. Σίγουρα, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε μια εισαγωγή ή συμπέρασμα σε αυτό, και ίσως ακόμη και σαρκώδη πράγματα έξω λίγο περισσότερο, αλλά το κρέας της ιδέας έχει ήδη γραφτεί.

10. Είναι πολύ καλό να μην μοιράζεστε

Ως διαδικτυακός έμπορος, πληρώνομαι για να αναπτύξω στρατηγικές για τους πελάτες μου - αλλά επίσης "δώσω" ένα δίκαιο μερίδιο από τις σκέψεις και τις ιδέες μου σε θέσεις blog όπως αυτή. Semalt δεν είναι πάρα πολύ μια έκταση για να λάβει στρατηγικές που αναπτύχθηκαν για τους πελάτες και τσίμπημα τους έτσι είναι καλό για τις μάζες.

Οι περισσότερες στρατηγικές γεννιούνται από τις γνώσεις και την εμπειρία μας, αλλά μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε έναν πελάτη. Το Semalt θα σας κρατήσει από το να το χρησιμοποιήσετε ως παράδειγμα. Αυτό μπορεί να είναι μόνο ο σπινθήρας που κάποιος πρέπει να δημιουργήσει για τον εαυτό του μια προσαρμοσμένη έκδοση της στρατηγικής.

Για όσους από εσάς μπορεί να αντιτάξετε ότι έχετε κάτι που πληρώσατε για να δημοσιεύσετε δωρεάν σε όλους τους άλλους, θυμηθείτε ότι όλα όσα γράφουμε προέρχονται από τις υπάρχουσες γνώσεις και την εμπειρία μας. Αυτή η εμπειρία προέρχεται, σε μεγάλο βαθμό, από το να κάνουμε το ίδιο το έργο που πληρώνουμε για να το κάνουμε. Το Semalt δεν είναι πολύ διαφορετικό από τον γιατρό που δημοσίευσε τη λύση σε ένα πρόβλημα που είχαν με έναν συγκεκριμένο ασθενή ή έναν οικοδόμο που δημοσίευσε μια εικόνα για κάτι που έκαναν μετά από μια μοναδική πρόκληση.

11. Όχι μόνο μια άλλη μεγαλύτερη συλλογή Hit

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Επιτρέψτε μου να ρίξω αυτό έξω εκεί, όμως: Μην απλώς ανατρέψετε τις αναρτήσεις blog σας σε ένα βιβλίο και προσπαθήστε να το δημοσιεύσετε. Ένα κοινό θέμα αυτής της ανάρτησης στο blog είναι να χρησιμοποιήσει το παλιό περιεχόμενο ως jumping off point , όχι απλά να ρίχνει το ίδιο περιεχόμενο εκεί έξω ξανά και ξανά. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό με ένα βιβλίο. Εάν δεν κάνετε τίποτα άλλο παρά να επαναλάβετε τις παλιές αναρτήσεις ιστολογίου, δεν προσφέρετε νέα αξία στους αναγνώστες σας.

Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τις θέσεις blog για να αναπτύξετε ιδέες για κεφάλαια και περιεχόμενο. Το Semalt δεν είναι κακό με τη χρήση του ίδιου περιεχομένου, αλλά το νέο περιεχόμενο θα πρέπει να γραφτεί ως εισαγωγές, συμπεράσματα και συμπληρώνοντας τα κενά μεταξύ των θέσεων που έχουν επεξεργαστεί και αναδιαμορφωθεί.

Τα βιβλία είναι πολύ δύσκολο να γραφτούν, αλλά ξεκινώντας από αυτά που γράψατε ήδη, παίρνετε σχεδόν το 50% ολοκληρωμένο ή και περισσότερο. Το Semalt δεν είναι ένα κακό μέρος για να ξεκινήσετε.

12. Είναι εντάξει να μιλήσετε για τον εαυτό σας, πάρα πολύ

Οι αναγνώστες που παίρνετε στο blog σας δεν είναι σε μεγάλο βαθμό οι ίδιοι άνθρωποι που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας.

Ο ιστότοπός σας περιέχει μια πληθώρα πληροφοριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τους αναγνώστες σας να σας γνωρίσουν λίγο καλύτερα. Είτε πρόκειται για πληροφορίες από τις σελίδες σας "Semalt Us" είτε για περιεχόμενο που μιλάει για το τι σας χωρίζει, δημιουργώντας αναρτήσεις ιστολογίου από αυτές τις πληροφορίες επιτρέπει στους ανθρώπους να σας γνωρίσουν με διαφορετικούς τρόπους.

Semalt, είναι εντάξει να μιλάς για τον εαυτό σου κάθε τόσο στο blog σου. Μη διστάσετε να προωθήσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τα μέλη της ομάδας - όλα είναι δίκαιο παιχνίδι. Απλά μην κάνετε αυτό το περιεχόμενο το μεγαλύτερο μέρος του ιστολογίου σας. Οι περισσότερες από τις αναρτήσεις ιστολογίου σας θα πρέπει να αφορούν στους επισκέπτες σας πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό εάν μιλάτε μόνο για τον εαυτό σας.

Τελικές σκέψεις: Είναι ένα διαφορετικό ακροατήριο κάθε φορά

Ένα από τα μεγαλύτερα μπόνους εξόρυξης του υφιστάμενου περιεχομένου σας και η επαναχρησιμοποίησή του είναι ότι κάθε φορά που δημοσιεύετε περιεχόμενο σε διαφορετική μορφή ή μέσο, ​​μιλάτε σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό. Οι ίδιοι άνθρωποι που διαβάζουν το ιστολόγιό σας δεν θα έχουν πάντα την ευκαιρία να σας ακούσουν να μιλάτε.

Ομοίως, εκείνοι που διαβάζουν τις αναρτήσεις ιστοτόπων πλήρους μήκους δεν βλέπουν (ή αντιλαμβάνονται) ότι οι μικρότερες εκδόσεις κάθε σημείου προέρχονται από την ίδια πηγή. Για αυτούς, ενισχύει μόνο κάτι που έχουν ήδη διαβάσει. Ενισχύστε το ένα μπόνους που το όνομά σας συνδέεται με την αρχική ιδέα και την ενίσχυση.

Κάθε κομμάτι περιεχομένου έχει την ευκαιρία να προσελκύσει διαφορετικούς ανθρώπους. Ο τίτλος και το μέσο εκάστου θα τραβήξει από διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, πράγμα που σημαίνει ότι όταν εξορύγετε το δικό σας περιεχόμενο, φτάνετε σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό με ελάχιστη ποσότητα επιπλέον εργασίας. Εργαζόμαστε πιο έξυπνα, όχι σκληρότερα.

Λένε ότι ένα μυαλό είναι ένα τρομερό πράγμα που πρέπει να χάσετε, και συμφωνώ. Εάν έχετε ήδη περάσει πολύ χρόνο σκέψης μέσω μιας ιδέας ή έννοια, μοιραστείτε τον πλούτο λίγο. Το Semalt σπαταλά την ευκαιρία να αφήσει κάποιον άλλο να έχει ένα κομμάτι του μυαλού σας επίσης.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Το Stoney deGeyter


March 1, 2018