Back to Question Center
0

38 Απαιτούμενα στατιστικά στοιχεία για την ενημέρωση για τη στρατηγική πωλήσεων πολλαπλών καναλιών του 2017

1 answers:

Ένα Smorgasbord από τα κορυφαία στατιστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου για τη συγκριτική αξιολόγηση της επιχείρησής σας εναντίον

» Είναι το σήμα ενός πραγματικά ευφυούς προσώπου που πρέπει να μετακινηθεί από στατιστικά στοιχεία » - George Bernard Shaw.

Δεν νομίζω ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία μπορούν να δημιουργήσουν αξίωση για μετακίνηση. Τουλάχιστον όχι με την έννοια της παλιάς Georgie Β που προορίζεται. Ωστόσο, κάθε καλό σχέδιο για τη μετακίνηση της βελόνας Semalt στη σωστή κατεύθυνση πρέπει να βασίζεται σε ένα σταθερό υπόβαθρο ακριβών δεδομένων σχετικά με τις προβλέψεις της αγοράς για τον τομέα σας. Εάν ζείτε σε ευτυχισμένη άγνοια βασικών στατιστικών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κινητές συσκευές ή ποια κοινωνικά δίκτυα οδηγούν τα περισσότερα έσοδα σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε θα είναι πολύ εύκολο να καταλογίσουμε εσφαλμένα τους προϋπολογισμούς και τους πόρους και να καταλήξουμε σε ένα υποσύνολο -par σχέδιο που δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλετε. Έτσι, ρίξτε μια ματιά ότι αυτές οι 37 κρίσιμες στατιστικές Semalt διαρθρώνονται γύρω από όλα τα σημεία επαφής του κύκλου ζωής του πελάτη χρησιμοποιώντας το σύστημα σχεδιασμού RACE για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει καμία βασική τάση που έχει χάσει το σχέδιό σας.

38 Indispensable Semalt stats to inform your 2017 multichannel sales strategy

Σχέδιο - δημιουργία μακροπρόθεσμου χάρτη πορείας για την ανάπτυξη με βάση την ευκαιρία

1. Δυναμικό αγοράς . Οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αντιπροσωπεύουν μόνο το 8% των συνολικών λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ και το 14% στο Ηνωμένο Βασίλειο - κι έτσι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης! (Πηγή: Απογραφή και Γραφείο Εθνικών Στατιστικών).

2. Δυναμικό αγοράς . Το 53% των παγκόσμιων χρηστών του διαδικτύου πραγματοποίησαν ηλεκτρονική αγορά το 2016 - περίπου το ένα δισεκατομμύριο . (Πηγή: κυβέρνηση των ΗΠΑ)

3. Δυναμικό αγοράς . Οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου B2B αναμένεται να ξεπεράσουν τις πωλήσεις B2C φτάνοντας τα 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2020. (Πηγή: συνδεδεμένο με το CMS)

4. Δυναμικό αγοράς . Η συνολική μέση δαπάνη ηλεκτρονικού εμπορίου ανά πελάτη κατά τη διάρκεια του έτους υπολογίζεται ότι είναι 1.800 δολάρια στις ΗΠΑ και 1.600 στο Ηνωμένο Βασίλειο. (Πηγή: Statista)

5. Τεχνολογία μάρκετινγκ . Η διάθεση εργαλείων μάρκετινγκ για το ηλεκτρονικό εμπόριο εξερράγη - περισσότεροι από 3.500 διαφορετικοί τύποι MarTech στην αγορά το 2016 . (Πηγή: Scott Brinker)

6. Ενημέρωση των καταναλωτών. Το 40% των αμερικανικών ανδρών ηλικίας 18-34 ετών λένε ότι «θα αγοράσουν ιδανικά τα πάντα στο διαδίκτυο , σε σύγκριση με το 33% των γυναικών της ίδιας ηλικίας. (Πηγή: DDB Worldwide)

Φτάστε στο κοινό σας - αυξήστε τις επισκέψεις στον ιστότοπο, δημιουργήστε ευαισθησία

7. Πηγές κυκλοφορίας . Οι πρώτες 3 πηγές επισκεψιμότητας που οδηγούν τις πωλήσεις για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου (τελευταίο κλικ) είναι Οργανικό (22%), Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (20%) και CPC (19%). Η εμφάνιση και ο κοινωνικός λογαριασμός για μόλις 1 και 2% δείχνοντας τη σημασία της μέτρησης αυτών χρησιμοποιώντας την απόδοση. Πηγή: Custora.

8. Πηγές κυκλοφορίας . Το 43% της κυκλοφορίας ηλεκτρονικού εμπορίου προέρχεται από την αναζήτηση Google (οργανικά) και το 26% προέρχεται από το Google Adwords . (Πηγή: Wolfgang digital)

9. SEO . 1 στις 5 αναζητήσεις σε κινητά τηλέφωνα Android app είναι φωνητικές αναζητήσεις - Η στρατηγική SEO του ηλεκτρονικού εμπορίου σας αντικατοπτρίζει αυτό; (Πηγή: Google)

10. Κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης . Το 55% των χρηστών US Pinterest το χρησιμοποιούν για την εύρεση προϊόντων (Πηγή: KPCB Internet Trends)

Πράξη - ενθαρρύνετε την αλληλεπίδραση με τις πληροφορίες για τα προϊόντα και τα συμπληρώματα καλαθιού

11. Ηλεκτρονική συμπεριφορά . Το 39% των ανθρώπων θα σταματήσουν να ασχολούνται με έναν ιστότοπο αν χρειαστεί πολύς χρόνος για φόρτωση (Source: Adobe)

12. Ηλεκτρονική συμπεριφορά . Το 38% των ανθρώπων θα εγκαταλείψουν έναν ιστότοπο εάν διαπιστώσουν ότι η διάταξη δεν είναι ελκυστική . (Πηγή: Adobe)

13. Ηλεκτρονική συμπεριφορά . 400 εικονοστοιχεία από την αριστερή άκρη είναι η περιοχή προβολής της επιφάνειας εργασίας που λαμβάνει τον μεγαλύτερο χρόνο προβολής σύμφωνα με τις έρευνες παρακολούθησης των οφθαλμών. (Πηγή: Όμιλος Nielson Norman)

14. Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ . Το 49% των ομάδων μάρκετινγκ υψηλής απόδοσης χρησιμοποιούν προγνωστικά για να ενημερώσουν την προσέγγισή τους στο ταξίδι του πελάτη. (Πηγή: έρευνα πωλήσεων του τομέα πωλήσεων πωλήσεων)

15. Πολυκαναλική συμπεριφορά . Πολυκαναλική συμπεριφορά . Μόνο το 11% των χρηστών έχει πρόσβαση στο Internet μόνο μέσω επιφάνειας εργασίας - σχεδόν όλοι οι χρήστες χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές (Source: comScore)

17. Κατανόηση των καταναλωτών . Το 61% του μάρκετινγκ υψηλής απόδοσης χαρτογραφεί ενεργά το ταξίδι του πελάτη , σε σύγκριση με το 22% των ομάδων με μέτρια απόδοση και το 6% των ομάδων με χαμηλή απόδοση . (Πηγή: Έρευνα Salesforce)

Δείτε το σεμινάριό μας Semalt για τις καλύτερες τεχνικές χαρτογράφησης του ταξιδιού του πελάτη.

18. Κατανόηση των καταναλωτών . Οι κινητές συνεδρίες αντιπροσώπευαν το 59% όλων των συνόδων ανά συσκευή σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά αυτά κινητά προγράμματα περιήγησης αποτελούσαν μόλις το 38% των εσόδων (Source: Wolfgang digital) 19. Το 70% των χρηστών του δικτυακού τόπου ηλεκτρονικού εμπορίου κατατάσσουν την δυνατότητα μεγέθυνσης στις εικόνες προϊόντων μεταξύ των κορυφαίων προτεραιοτήτων τους για να αποφασίσουν για την αγορά . (Πηγή: UPS)

20. Ηλεκτρονική συμπεριφορά . Οι παραπομπές από το Instagram ξοδεύουν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, με μέση διάρκεια συνεδρίας 192 δευτερολέπτων - σχεδόν διπλό Facebook και Triple Pinterest (πηγή: YOTPO - πηγές επισκεψιμότητας ηλεκτρονικού εμπορίου)

21. Στρατηγική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κύκλου ζωής . Το 58% των κορυφαίων 1000 αμερικανών διαδικτυακών εμπόρων λιανικής πώλησης στέλνει ευπρόσδεκτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Γιατί όχι περισσότερο; (πηγή: διαδικτυακός πωλητής)

Μετατροπή - πραγματοποίηση πώλησης σε σύνδεση ή εκτός σύνδεσης

22. CRO . Οι μέσοι ρυθμοί μετατροπής ηλεκτρονικού εμπορίου κυμαίνονται από 3 έως 4%. (Πηγή: Monetate)

23. CRO . Τα ποσοστά μετατροπής σε smartphone (μέσος όρος 1,5%) είναι το ένα τρίτο αυτών των επιτραπέζιων υπολογιστών (4,4%). (Πηγή: Monetate)

Οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στις ΗΠΑ ανήλθαν σε 396 δισ. Δολ. Το 2016 - και προβλέπεται ότι θα αυξηθούν σε 194 δισ. Έως το 2020 . (Πηγή: Statista - πρόβλεψη πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου)

. Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας θα ξεπεράσει σημαντικά τις ΗΠΑ , με 1 τρισεκατομμύριο δολάρια στα έσοδα του ηλεκτρονικού εμπορίου το 2016 και θα αυξηθεί σε 2 τρισεκατομμύρια μέχρι το 2019. (Πηγή: Atlas)

26. Πολυκαναλική συμπεριφορά . Το 85% των πελατών αρχίζει την αγορά σε μία συσκευή και τελειώνει σε σε άλλη . (πηγή: Google - Πώς συνδέεται ψηφιακά οι αγοραστές με τοπικά καταστήματα)

27. CRO . Το 44% θα εγκαταλείψει την κάρτα αγορών εάν το κόστος αποστολής είναι υπερβολικά υψηλό ή εάν υπάρχουν απρόσμενες πρόσθετες επιβαρύνσεις . (Πηγή: Παραλαβή)

28. CRO . Η πολιτική των ενοχλητικών επιστροφών αποθαρρύνει το 80% των αγοραστών (πηγή: comScore)

29. CRO . Το 78% των χρηστών του διαδικτύου ανησυχεί για τους ιστοτόπους που εγγράφονται με την πώληση των δεδομένων τους - βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σαφές ότι δεν το κάνετε (ή το ξεκαθαρίστε γιατί αν το κάνετε). Πηγή: Ομάδα άλττερ - ηλεκτρονική αναφορά εμπιστοσύνης.

30. CRO . Οι χρήστες της Apple είναι οι πιο πολύτιμοι αγοραστές στο διαδίκτυο , με μέση τιμή παραγγελίας $ 228, σε σύγκριση με 187 δολάρια για έναν υπολογιστή με παράθυρα. (πηγή: Statista)

31. Κοινωνικό εμπόριο . Το 31% των κινεζικών χρηστών WeChat πραγματοποίησαν αγορά μέσω της WeChat το 2016 - Διπλασιασμός του ποσοστού 2015. Η Κίνα οδηγεί τον δρόμο με την επανάσταση του Chatbot (Source: McKinsey's 2016 China Digital Consumer Survey Report)

Engage - οικοδόμηση εμπιστοσύνης και πωλήσεων από πελάτες

32. Πίστωση πελατών . Είναι 7 φορές ακριβότερο να αποκτήσετε έναν νέο πελάτη από το να διατηρήσετε έναν υπάρχοντα . (Πηγή: Invesp)

33. Μέση τιμή παραγγελίας (AOV ). Η AOV για τους επαναλαμβανόμενους πελάτες είναι διπλάσια σε σχέση με τους πρώτους πελάτες (πηγή: McKinsey)

34. Πολυκαναλική συμπεριφορά . Οι αγοραστές πολλαπλών καναλιών ξοδεύουν 3 φορές περισσότερο από τους αγοραστές ενός καναλιού. (Πηγή: Euro IT Group - Τάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου)

35. CSAT . Το 89% των αγοραστών έχει σταματήσει να αγοράζει από το ηλεκτρονικό κατάστημα λόγω κακής εξυπηρέτησης πελατών (Source: RightNow)

36. Ανασκοπήσεις καταναλωτών . Το 75% των κριτικών σε τοποθεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου δίνουν τα πλήρη 5 αστέρια (Πηγή: YOTPO)

37. Το 92% των Αμερικανών πελατών θεωρούν ότι η παράδοση εντός 2 ημερών είναι «γρήγορη παράδοση», αλλά μόνο το 18% θα εξετάσει την παράδοση εντός 5-7 ημερών το ίδιο γρήγορα. (Πηγή: Criteo ecommerce outlook)

38. Παράδοση και επιστροφές Source . Το 30% των προϊόντων που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά επιστρέφονται - και οι χρήστες αναμένουν ότι η διαδικασία αυτή θα είναι εύκολη! (Πηγή: Invesp)

March 1, 2018