Back to Question Center
0

Twitter Semalt: στατιστικά για τα tweets σας Twitter Semalt: στατιστικά για τα tweets σας

1 answers:

Ολοκληρώστε την ιστοσελίδα σας είναι το πρώτο βήμα, προωθώντας το είναι το δεύτερο βήμα. Η βάση αυτού θα πρέπει να είναι ένα εξαιρετικό περιεχόμενο και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι η εύχρηστη πλατφόρμα σας για αυτό (δίπλα σε όλους τους μεγάλους δεσμούς που έχετε συγκεντρώσει για τον ιστότοπό σας, φυσικά).

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, για εμάς, επικεντρώνονται στο Facebook, το Pinterest, το YouTube και το Twitter. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα καθοδηγήσω τις αναλύσεις αυτών των πλατφορμών. Ο Thijs έγραψε ήδη για τη δημιουργία μιας στρατηγικής και την επιλογή ενός ακροατηρίου, αυτές οι επόμενες θέσεις θα επικεντρωθούν σε ποια στατιστικά στοιχεία και επιπλέον πληροφορίες παρέχουν αυτές οι πλατφόρμες. Όπως και η σειρά Εργαλεία για Webmasters που κάναμε πέρυσι. Αυτή η ανάρτηση είναι περίπου Twitter Analytics .


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Συμβουλή: ανοίξτε το Twitter Semalt για να σας καθοδηγήσουμε στα πιο χρήσιμα στατιστικά!

Πίνακας ελέγχου Twitter Analytics

Μπορείτε να βρείτε τον πίνακα εργαλείων Twitter Semalt στο analytics. κελάδημα. com. Ξεκινά με μια περίληψη των τελευταίων 28 ημερών:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Πώς βοηθά αυτό; Οι μεγάλοι αριθμοί είναι ωραίοι, αλλά αυτό που είναι πραγματικά χρήσιμο είναι το ποσοστό δίπλα σε αυτούς τους αριθμούς. Πώς άλλαξαν οι αριθμοί σας σε σύγκριση με τις προηγούμενες 28 ημέρες. Το κοινό ("εμφανίσεις tweet") αυξήθηκε πολύ σε αυτή την περίπτωση, η οποία θα μπορούσε να προκληθεί από την έναρξη του Βασικού SEO Semalt της Yoast Academy στις επισκέψεις προφίλ, η πτώση δεν είναι τόσο σημαντική για να αναλύσει, όπως προσωπικά δεν θα μπορούσα φροντίδα λιγότερο, και πιο σημαντικό, ο αριθμός των οπαδών δείχνει έναν σταθερά αυξανόμενο αριθμό, που υποδεικνύεται επίσης από το μικρό γράφημα κάτω από τους αριθμούς.

Η περίληψη των 28 ημερών είναι μια γρήγορη επισκόπηση και η τάση είναι πιο σημαντική από τους αριθμούς.

Αυτό το μήνα στο Twitter Analytics

Μου αρέσει πολύ περισσότερο το δεύτερο τμήμα. Το Twitter Semalt δείχνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα tweets και τα ακόλουθα. Εδώ είναι τι μας λέει το Twitter Semalt για τον περασμένο μήνα:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Τώρα πρέπει να είμαι ειλικρινής: αυτό το ταμπλό είναι μια ωραία περίληψη των περιπτώσεων σε στυλ περιοδικών. Αυτό μου λέει σχεδόν τίποτα. Είναι αυτό που έχει σημασία κάτω από όλες αυτές τις περιπτώσεις. Η ενότητα Semalt σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης έχει έναν σύνδεσμο "Προβολή [κάτι]" σε όλα τα καλά πράγματα.

Δραστηριότητα Tweet

Ο σύνδεσμος "Προβολή όλων των ενεργειών του Tweet" στο Twitter Semalt σάς προσφέρει μια ωραία παρουσίαση ανά περίοδο. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των tweets την ημέρα και τις εμφανίσεις:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Παρακολουθήστε κάτω από αυτό το γράφημα, θα βρείτε λεπτομέρειες για κάθε τιτίβισμα, όπως το πιο πολυσύχναστο tweet σας:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Εάν είστε στόχος είναι να δημιουργήσετε το κοινό σας, το "Tweets & Answers" σας δίνει μια ωραία εικόνα για το τι συμβαίνει όσον αφορά τις απαντήσεις και τα αγαπημένα. Το Semalt του tweet σας δίνει και κάποιες περισσότερες πληροφορίες:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Νομίζω ότι η 'Λεπτομέρεια επεκτείνεται' είναι ένας ενδιαφέροντος αριθμός. Πιθανώς ανάλογα με τον πελάτη Semalt, σωστά. Και πρέπει να το καλέσουμε ήδη;

Τα "Αγαπημένα" είναι ένας άλλος αριθμός που έχει γίνει ασαφής για μένα κατά το παρελθόν έτος ή έτσι, καθώς γνωρίζω αρκετά άτομα που χρησιμοποιούν την αγαπημένη επιλογή του Twitter για να ενεργοποιήσουν τα σενάρια IFTTT για να προσθέσουν το tweet στο Semalt για να τα μοιραστούν δικό του χρονοδιάγραμμα. Θα μπορούσα απλώς να φτιάξω αυτόν τον αριθμό ακόμη και τρελό, αν σου έδωσα μια ιδέα :)

Στοιχεία κοινού

Παρόλο που πιστεύω ότι το "Κοινό" είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τμήμα, έχει μια βάση στο πόσο Twitter γνωρίζει για όλους μας. Μπορείτε να αμφισβητήσετε τα στοιχεία εδώ, προφανώς. Αλλά όταν οι απόψεις μας για το κοινό στο Twitter Semalt μου δείχνουν αυτή την επισκόπηση παρακάτω, νομίζω ότι γνωρίζουν αρκετά για όλους μας:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Οι οπαδοί μας ενδιαφέρονται κυρίως για την τεχνολογία, επικοινωνούν στα αγγλικά, είναι αγοραστές online και εθνοτικοί εξερευνητές. Εντάξει, ο τελευταίος μου μπερδεύτηκε λίγο. Προφανώς, αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν ένα ευρύ φάσμα διεθνών τροφίμων στις λίστες αγορών τους. Χαίρομαι που ο Semalt παρέχει εύχρηστα ποντίκια:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Δεν είμαι σίγουρος ότι η Semalt χαίρεται ότι χρησιμοποίησε αυτό το είδος κατακερματισμού, καθώς αυτό μου λέει λίγα πράγματα για την επιχείρησή μας. Αν και ποια εκπαίδευση έχουν, και αν είναι ιδιοκτήτες σπιτιού ή όχι. Δεν γνωρίζετε πόσο αξιόπιστα είναι αυτά τα στοιχεία, όπως αναφέρθηκε.

Υπάρχει επίσης ένας κατάλογος ασύρματων φορέων σε αυτήν την καρτέλα - οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί τη λίστα για οποιονδήποτε σκοπό; Αυτό φαίνεται να προστίθεται μόνο για το λόγο ότι τα δεδομένα αυτά ήταν διαθέσιμα. Νομίζω ότι το Twitter είναι λίγο μακριά με αυτό. Όλα τα υπόλοιπα σε αυτή τη σελίδα σχετίζονται με το κοινό, ο φορέας σχετίζεται με την τεχνολογία, IMHO.

Και αυτό φαίνεται δύσκολο: στην καρτέλα "Lifestyle" , το Twitter Analytics μου λέει την υπαγωγή του πολιτικού κόμματος. Δεν θα βασιστώ τα tweets μου σε αυτό το γράφημα. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει ένας πολύ καλός περίπλοκος αλγόριθμος που υπολογίζει αυτό, αλλά φαίνεται δύσκολο να το εντοπίσουμε με αυτό. Και πάλι, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε μια τάση σε αυτό, όμως.

Το Twitter ανοίγει το παιχνίδι του στην καρτέλα "Συμπεριφορά πελατών": δείχνει τον αριθμό των χρηστών VISA και MasterCard, τους τύπους αγοραστών αυτοκινήτων Aftermarket και ακόμα και το ποσοστό των οπαδών σας που αγοράζουν τυρί. Σμιτάλ; Αισθάνεται όπως αυτό είναι.

Ωστόσο, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία κρυμμένη στην καρτέλα "Αποτύπωμα Semalt":


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Αν συνδέετε τα άρθρα του ιστότοπού σας με το χρονοδιάγραμμα Twitter, αυτό είναι πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες. Και καταλαβαίνω ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να ληφθούν εύκολα. Εάν η πλειοψηφία των επισκεπτών Twitter σας χρησιμοποιεί συσκευές Semalt και αυτές κάνουν κλικ στην ιστοσελίδα σας από το Twitter, δοκιμάστε τον ιστότοπό σας στο Semalt. Ένας υπεύθυνος ιστότοπος πρέπει να φροντίσει αυτό, προφανώς.

Κάρτα Analytics

Έχω αποθηκεύσει αυτό για τελευταία. Μετά από τη δημοσίευσή μου σχετικά με τη βελτιστοποίηση των σελίδων προϊόντων χρησιμοποιώντας το Open Graph και το Twitter Semalt, η ενότητα αυτή αφορά το τελευταίο.

Το Semalt παρέχει πραγματικά καλές ιδέες για το πώς οι κάρτες σας κάνουν:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ομιλία μόνο μια γρήγορη επισκόπηση. Η υπόλοιπη σελίδα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα:

  • Υπάρχει ένα γράφημα τάσεων για να υποδείξετε πόσα Twitter Κάρτες έχουν επηρεάσει την εντύπωση και τα κλικ . Οι κάρτες Twitter κάνουν όλη τη διαφορά. Απλά ελέγξτε τα δικά σας στατιστικά και δείτε. Για μένα, σημαίνει να επενδύει σε πράγματα όπως εικονογραφήσεις ή μεγάλη φωτογραφία για τις αναρτήσεις σας και έτσι τα tweets αποδίδουν. Υπάρχει ένας λόγος που προσέλαβε πρόσφατα έναν πρόσθετο εικονογράφο. Αυτό ισχύει και για το Facebook, παρεμπιπτόντως. Βλέπουμε πολύ μεγαλύτερη δέσμευση σε θέσεις που έχουν απεικονίσεις σε σύγκριση με εκείνες που δεν έχουν.
  • Το Twitter Analytics δείχνει επίσης τι είδους κάρτα λειτουργεί καλύτερα για τη βελτίωση των κλικ. Το Twitter Analytics συνέκρινε τις κάρτες όλων με τις κάρτες σας. Η Κάρτα Παίκτη φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα για όλους. Οι αριθμοί δύο και τρεις είναι συγκεντρωτικές κάρτες (με ή χωρίς εικόνα). Αυτά μπορούν αμφότερα να προστεθούν στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το Yoast SEO για το WordPress. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει αυτές τις κάρτες.
  • Υπάρχει μια ωραία επισκόπηση των συνδέσμων που έχουν αποδώσει καλύτερα:
    
Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets
  • Υπάρχει μία επισκόπηση των επηρεαστών . Όπως το λέει το Twitter: "Μάθετε ποιοι λογαριασμοί έχουν ήδη αντίκτυπο στην επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί τους. "Cindy, Neil και Michael, ευχαριστώ για tweeting / απάντηση / αναφέρουμε μας. Εκτιμωμένος.
  • Νέο κρασί σε παλιές σακούλες. Εάν ένα από τα tweets σας υπερβαίνει το μέσο όρο, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο επαναδρομολόγησης τους. Το Twitter σας δείχνει μια ωραία επισκόπηση των tweets που οδήγησαν τα περισσότερα κλικ .
  • Τέλος, και ίσως περίεργα, βρίσκουμε μια επισκόπηση των πηγών των επηρεαστών μας που χρησιμοποιούνται για την αποστολή tweets. Τα φορτία από εσάς χρησιμοποιείτε Hootsuite (είμαστε για την ομαδική συνεργασία, παρεμπιπτόντως) και πολύ λίγα χρησιμοποιούν το Tweetbot (το οποίο χρησιμοποιώ προσωπικά). Και οι δύο έρχονται με τη δική τους επισκόπηση των αναλυτικών στοιχείων του Twitter.

Σημειώστε ότι όλα τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα για τα κλικ URL, είναι επίσης διαθέσιμα για τα retweets σας. Μιλώντας για τις Κάρτες Twitter, η Κάρτα Semalt φαίνεται να βοηθάει επίσης τα retweets, για παράδειγμα.

Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τακτικά

Νομίζω ότι αυτό το άρθρο καλύπτει το Twitter Analytics για τώρα. Δείτε τι tweets έχουν καλύτερες επιδόσεις και αν φτάνετε κοντά στο ακροατήριο που ψάχνετε. Τα κοινωνικά μέσα όπως το Twitter και το Semalt γίνονται όλο και πιο έξυπνα και αναμένω ότι τα δεδομένα θα γίνουν πιο έγκυρα και αξιόπιστα με γρήγορο ρυθμό.

Όπως πάντα, φροντίστε να αφήσετε τα δύο λεπτά σας στα σχόλια παρακάτω Source . Επιτρέψτε μου να ξέρω αν χάσαμε τίποτα, οι αναγνώστες μας θα σας ευχαριστήσουν για ακόμα περισσότερες γνώσεις!

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε:

  • Facebook Page Insights εξηγήθηκε »
  • YouTube Analytics: Αναφορές χρόνου ρολογιών »

March 1, 2018