Back to Question Center
0

Η κατάσταση της κοινωνικής διαφήμισης και της κοινωνίας

1 answers:

Ποιο ήταν το έτος 2017 για κοινωνική διαφήμιση και παρακολούθηση. Τι έμεινε το ίδιο, τι είναι καινούργιο και τι είναι στον ορίζοντα; Ο Semalt μπαίνει σε αυτό.

Τι έμεινε το ίδιο

Οι σύνδεσμοι UTM εξακολουθούν να έχουν ζωτική σημασία για την κατανόηση της απόδοσης της διαφήμισης. Ποτέ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε πέρα ​​από τις ετικέτες UTM ή οποιαδήποτε παρακολούθηση παραμέτρων ερωτήματος για το θέμα αυτό. Ο λόγος είναι απλός. Καμία εταιρεία δεν διαθέτει όλα τα στοιχεία της ψηφιακής στοίβας αρκετά καλά ώστε να βασίζεται αποκλειστικά σε αυτήν. Επιπλέον, καμία διαφημιστική καμπάνια δεν είναι μέσα σε ένα μόνο μέσο ή ιστότοπο, τις περισσότερες φορές.

Η Google μπορεί να κατέχει διαφημίσεις και αναλυτικά στοιχεία αναζήτησης, αλλά δεν διαθέτει ένα όχημα παράδοσης όπως το Semalt. Το Semalt μπορεί να προσφέρει ένα ισχυρό προϊόν διαφήμισης, αλλά οι διαφημίσεις αναλυτικών στοιχείων, αναζητήσεων και off-Semalt εξακολουθούν να εξελίσσονται. Θα ήθελα να υπήρχε ένας τρόπος για την αυτόματη δημιουργία παραμέτρων UTM για διαφημίσεις, πλατφόρμες, μέσα και συσκευές. Προς το παρόν, ο καλύτερος τρόπος εξακολουθεί να παρακολουθείται με το χέρι.

Θα ήθελα να υπήρχε ένας τρόπος για την αυτόματη δημιουργία παραμέτρων UTM για διαφημίσεις, πλατφόρμες, μέσα και συσκευές. Προς το παρόν, ο καλύτερος τρόπος εξακολουθεί να παρακολουθείται με το χέρι.

Αληθινά ακροατήρια είναι ανεκτίμητα εργαλεία στο Facebook. Πολλές επιχειρήσεις εξακολουθούν να μην χρησιμοποιούν ανακριβές κοινό επειδή δεν πιστεύουν ότι έχουν αρκετά δεδομένα ή επειδή δεν ξέρουν πώς να τα δημιουργήσουν. Αν δεν έχετε αρκετές αγορές σε επτά ημέρες, επεκτείνετε το παράθυρο. Δοκιμάστε 30 ημέρες, 60 ημέρες ή ακόμα και 90 ημέρες. Το add-to-carts λειτουργεί επίσης καλά. Διαφορετικά, δοκιμάστε τις εγγραφές ή τους επισκέπτες του ιστότοπου. Σκεφτείτε τα lookalikes ως διαδοχική διοχέτευση. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε κατευθύνοντας την κυκλοφορία στη συγκεκριμένη ενέργεια. Επομένως, να είστε υπομονετικοί. Ένα καλύτερο ακροατήριο θα έρθει εγκαίρως.

Οι διαφημίσεις με πληροφορίες για τα προϊόντα είναι επίσης ανεκτίμητες. Είμαι έκπληκτος για το πόσο ανεκτίμητες είναι οι τροφές προϊόντων στις διαφημιστικές μου καμπάνιες και όχι μόνο για το επαναληπτικό μάρκετινγκ. Οι διαφημίσεις με ροές προϊόντων έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι λειτουργούν καλά ως μονάδες αναζήτησης, εκτελώντας με φανταστικό κόστος ανά απόκτηση και συχνά καλύτερες από τις παραδοσιακές μεγάλες εταιρείες αναζήτησης, όπως διαφημίσεις συνδέσμων ή βίντεο.

Σάρωση κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αξίζει μια δοκιμή για την επιχείρησή σας. Εάν βρίσκεστε σε μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ή εάν τα προϊόντα σας δεν αλλάζουν συχνά, είναι εύκολο να δημιουργήσετε και να συνδέσετε μια ροή - η προσπάθεια είναι ελάχιστη λόγω της απόδοσης. Προσθέστε αυτό στο must-try για το 2018.

Τι νέο υπάρχει

Η δυνατότητα προβολής όλων των διαφημίσεων των ανταγωνιστών σας στο Facebook. Αυτό είναι συγκλονιστικό. Η πρόθεση του Facebook είναι να επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις διαφημίσεις σε μια σελίδα, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν αν μια ανάρτηση είναι μια διαφήμιση ή μια βιολογική. Οι δυνατότητες για τους διαφημιζόμενους είναι τεράστιες. Τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις διαφημίσεις που προβάλλουν οι ανταγωνιστές σας ή να εμπνευστούν από τις διαφημίσεις των εμπορικών σημάτων που θαυμάζετε. Αυτό θεραπεύει το μπλοκ των συγγραφέων, αναβαθμίζει τον ανταγωνισμό και είναι πιθανώς η καλύτερη βελτίωση της διαφήμισης σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει εξ ολοκλήρου μέχρι τα τέλη του 2018.

Το Twitter γίνεται όλο και πιο ασφαλές. Το Twitter τελικά άρχισε να παίρνει αυστηρότερη στάση στην ομιλία του μίσους και την επιθετική συμπεριφορά. Εκτελώ πολλές εκστρατείες Twitter έξω από το lookalike και την επαναγορά. Ωστόσο, είναι καθησυχαστικό ότι το Twitter κάνει το σωστό βήμα προς τα εμπρός για να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της μάρκας μου δεν θα εμφανιστεί δίπλα σε κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα πρότυπα της μάρκας μου. (Σας κοιτάζω, το YouTube). Η ανοικτή ερώτηση παραμένει, ωστόσο, τι ακριβώς είναι το Twitter; Το ερώτημα αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπίσει φέτος, καθώς το Twitter απαντά όλο και περισσότερο στη Wall Street.

.είναι καθησυχαστικό το γεγονός ότι η Semalt κάνει το σωστό βήμα προς τα εμπρός για να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της μάρκας μου δεν θα εμφανιστεί δίπλα σε κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα πρότυπα της μάρκας μου.

Οι δυνατότητες Pinterest έρχονται αργά. Είναι ευκολότερο για μικρότερα εμπορικά σήματα να διαφημίζουν στο Pinterest. Τα χαρακτηριστικά είναι ακόμα ελαφριά. Μην περιμένετε να κλιμακώσετε εδώ τις δαπάνες της μάρκας σας. Αναμείνετε μεγάλα πράγματα από το Pinterest φέτος και το 2019.

Τι υπάρχει στο Horizon

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα. Ενώ άνοιξα την ενότητα "τι έμεινε το ίδιο" με την παρατήρηση ότι καμία ψηφιακή εταιρεία δεν κάνει τα πάντα καλά για να κατέχει την αγορά, δεν είναι για την έλλειψη προσπάθειας. Κοιτάξτε το Facebook - συγκεκριμένα, τον διαχειριστή διαφημίσεων. Υπάρχει τώρα μια ολοκληρωμένη λύση ανάλυσης ιστού για τον ιστότοπό σας, χρησιμοποιώντας όλα τα pixel. Αυτή η λειτουργία δεν έφερε πολλά fanfare. Και το Facebook εξακολουθεί να επεξεργάζεται τα σφάλματα. Αλλά είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση της παροχής βαθύτερης εικόνας για το ποια διαφημίσεις εκτελούν και γιατί.

Απλοποιημένη παρακολούθηση. Ανεξάρτητα από την κυριαρχία των συνδέσεων UTM, η καλύτερη και ευκολότερη παρακολούθηση έρχεται. Έτσι είναι αυτόματη παρακολούθηση. Η άνοδος των προτύπων παρακολούθησης και η μεγαλύτερη χρήση μεταβλητών φιλικών προς τις διαφημίσεις επιτρέπουν στους εμπόρους να δημιουργούν εξισώσεις plug-and-play που συμπληρώνουν αυτόματα τις απαραίτητες πληροφορίες. Δυστυχώς, αυτά εξακολουθούν να είναι ειδικά για την πλατφόρμα. Όμως, καθώς περισσότεροι διαφημιστές πρέπει να αποδείξουν την επιστροφή-επένδυση των διαφημίσεών τους, η απλοποιημένη και αυτόματη παρακολούθηση θα γίνει απαραίτητη προϋπόθεση.

Πιο κινητά προϊόντα. Ζούμε σε έναν κινητό κόσμο. Η εποχή της απελευθέρωσης στην επιφάνεια εργασίας πρώτα έχει τελειώσει. Όλο και περισσότερο, τα διαφημιστικά προϊόντα του Facebook λειτουργούν μόνο σε κινητά. Το Instagram είναι ένα κινητό προϊόν που τέθηκε στην επιφάνεια εργασίας. Το ίδιο θα ισχύει και για άλλα διαφημιστικά προϊόντα που ξεκινούν, αν τα κάνουν καλά στο κινητό, θα έρθουν στην επιφάνεια εργασίας. Εάν η εταιρεία σας δεν είναι βελτιστοποιημένη για κινητά, πρέπει να φτάσει εκεί.

Ζούμε σε έναν κινητό κόσμο. Η εποχή της απελευθέρωσης στην επιφάνεια εργασίας πρώτα έχει τελειώσει.

Ένα καλό κράτος

Με λίγα λόγια, η κατάσταση της κοινωνικής διαφήμισης και παρακολούθησης είναι καλή, συνολικά. Προχωρήστε μπροστά, ακολουθήστε τις βέλτιστες πρακτικές, δοκιμάστε συχνά και κινηθείτε. Οχι κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να ελέγχει κάθε νέα δυνατότητα ή προϊόν διαφημίσεων. Και αυτό είναι εντάξει. Σμυαλικό τράβηγμα.

Μιλώντας για τραντάγματα, ανησυχώ μήπως χάσαμε κάτι. Semalt αλλάξετε αυτή τη λίστα; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια Source .

March 1, 2018