Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου πείτε πώς backlinks λειτουργούν για να ενισχύσει την κυκλοφορία Ιστού μου;

1 answers:

Σήμερα, πάρα πολλοί webmasters αρχάριος και σε απευθείας σύνδεση ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συχνά εστιάζουν περισσότερο στην on-σελίδα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (για παράδειγμα, λέξεις-κλειδιά, αρχιτεκτονική ιστοσελίδων, κ.λπ.),. Και πολύ συχνά δεν δίνουν αρκετή προσοχή στον τρόπο με τον οποίο τα backlinks λειτουργούν για τη συνολική απόδοση του ιστοτόπου τους. Με αυτόν τον τρόπο, παραβλέπουν ακριβώς τη σημασία των backlinks - καθώς οι περισσότεροι από τους ειδικούς της βιομηχανίας πιστεύουν ότι η ποιότητα backlinks παίρνει συνήθως περίπου το 80% της συνολικής αξίας της ιστοσελίδας από την άποψη του μεγάλου αλγορίθμου μηχανών αναζήτησης από την Google. Έτσι, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι σύνδεσμοι backlinks για τον ιστότοπό σας, μπορούμε απλά να παραδεχτούμε ότι η καλλιέργειά τους από τις άλλες πηγές ιστού που δείχνουν στον ιστότοπό σας βελτιώνει άμεσα την ορατότητα σε απευθείας σύνδεση για αναζήτηση - günstige wohnungsreinigung zürich. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν πρόκειται να συνδεθεί κτίριο, είναι συχνά θεωρείται ως πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία μόνο για να το περάσει επάνω.

how backlinks work

Παρ 'όλα αυτά, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να μένουν μακριά από την οικοδόμηση backlinks ενεργά. Σε περίπτωση που συμβεί και σε σας, εδώ είναι μερικά βασικά πώς οι backlinks λειτουργούν για να ενισχύσουν την κυκλοφορία Ιστού σας. Κάνοντας το σε απλό αγγλικό, ένα backlink είναι ένας σύνδεσμος που συνδέει δύο διαφορετικές ιστοσελίδες. Φυσικά, μπορείτε να έχετε εσωτερικούς συνδέσμους που συνδέουν διαφορετικές ιστοσελίδες στο δικό σας δικτυακό τόπο (για καλύτερη πλοήγηση και σκοπούς ευρετηρίασης). Μετά από όλα, γιατί θα πρέπει όλοι να ενδιαφέρουμε τόσο πολύ για την ποιότητα backlinks; Επειδή από την άποψη των μεγάλων μηχανών αναζήτησης (όπως το ίδιο το Google, καθώς και το Bing και το Yahoo), τα backlinks δείχνουν την αξία και τη χρησιμότητα της ιστοσελίδας για τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα καλό προφίλ backlink θα χρησιμεύσει ως ένα ισχυρό σήμα κατάταξης για τις μηχανές αναζήτησης για να πάρει την ιστοσελίδα σας "συνιστάται" σε ένα ευρύτερο κοινό, θεωρώντας ότι πρέπει να είναι πολύτιμη και χρήσιμη για τους ανθρώπους. Και θυμηθείτε - υπάρχουν πολλά βασικά χαρακτηριστικά backlink που καθορίζουν την ποιότητά τους. Για παράδειγμα, ένα backlink που προέρχεται από έναν πόρο που σχετίζεται πλήρως με τη βιομηχανία της κύριας ιστοσελίδας σας θα έχει μεγαλύτερο βάρος. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πιο πολύτιμες και αυτές από τις ιστοσελίδες τρίτων με υψηλή PR (σελίδα rank), DA (εξουσιοδότηση τομέα) και PA (αρχή σελίδας).

seo backlinks

Λοιπόν, ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να έχετε ποιότητα backlinks που δείχνουν στον ιστότοπό σας για υψηλότερη θέση κατάταξης στη λίστα αναζήτησης; Φυσικά, η εμπλοκή του περιεχομένου σελίδας σημαίνει συνήθως ότι έχετε ήδη βρει κάποιους συνδέσμους που δείχνουν πίσω στον ιστοτόπο ή το ιστολόγιό σας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα ήταν ποτέ αρκετό για να ταξινομήσει καλά λαμβάνοντας υπόψη ένα πολύ απότομο επίπεδο ανταγωνισμού αναζήτησης. Θέλω να πω ότι θα έπρεπε καλύτερα να ενεργήσετε προληπτικά και να δημιουργήσετε περισσότερες backlinks ποιότητας από τον εαυτό σας. Εδώ είναι πώς:

  • κατασκοπεύει το προφίλ backlink του ανταγωνιστή σας χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά εργαλεία έρευνας όπως Majestic SEO, Semalt Analyzer ή Open Site Explorer για να αναπαραγάγει τους καλύτερους στον δικό σας ιστότοπο.
  • δοκιμάστε την ανάρτηση επισκεπτών - μην διστάσετε να επενδύσετε κάποιο χρόνο στη συγγραφή περιεχομένου για άλλους δικτυακούς τόπους τρίτων για να πάρετε μια backlink στον δικό σας δικτυακό τόπο σε αντάλλαγμα.
  • κρατήστε τα μάτια σας σε όλα τα νέα που αξίζει να κάνετε ένα δελτίο τύπου για να μοιραστείτε και να ενισχύσετε τον αριθμό backlink σας.
  • να δραστηριοποιηθούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να βελτιώσουν την εξουσία της κύριας ιστοσελίδας σας, να δείξουν την επαγγελματική σας εμπειρία και να πάρουν κάποιους backlinks ταυτόχρονα.
December 22, 2017