Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δώσετε έναν οδηγό για αρχάριους πώς να χτίσετε backlinks για SEO;

1 answers:

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την συχνή ερώτηση - πώς να δημιουργήσετε backlinks για SEO - δεν υπάρχει καθολικός οδηγός για εκκινητές. Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι να είστε ανθεκτικοί και υπομονετικοί. Στην πραγματικότητα, η έλλειψη αυτών των δύο ιδιοτήτων είναι ίσως η πιο σοβαρή παγίδα που συχνά αντιμετωπίζουν πολύ φρέσκα webmasters και αρχάριοι επιχειρηματίες online - open source database designer postgresql. Ας το παραδεχτούμε - η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μια μακροπρόθεσμη και συνεχής διαδικασία. Φυσικά, μερικές φορές μπορείτε να απολαύσετε μια αρκετά καλή πρόοδο για τις θέσεις αναζήτησης του ιστοτόπου σας στα SERP της Google - πρακτικά σε ελάχιστο χρόνο - δεδομένου ότι βρίσκεστε σε μια μη ανταγωνιστική βιομηχανία. Έτσι, υπάρχουν πολύ σπάνια παραδείγματα για να γίνει ένας κανόνας ή μια γενική τάση. Παρ 'όλα αυτά, για τις περισσότερες από τις καθημερινές μου υποθέσεις σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας backlinks για SEO, χρησιμοποίησα τις ακόλουθες μεθόδους: να κάνω σωστή έρευνα ιστοτόπου, να βρω τα πάντα καλά οργανωμένα, να βρω το σωστό προσκήνιο με έναν καλαίσθητο γήπεδο, να γράψω περιεχόμενο που αποδίδει αξία και τη διατήρηση σχέσεων. Λοιπόν, παρακάτω θα επανεξετάσω εν συντομία κάθε σχέδιο.

how to build backlinks for seo

Πως να χτίσετε Backlinks για SEO

θα χρειαστεί να χειριστείτε μια σωστή ανταγωνιστική έρευνα. Εννοώ ότι χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά εργαλεία όπως το Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) ή το SEO Toolkit από τον Ahrefs θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να πάρετε μια πλήρη εικόνα για κάθε μελλοντικό βήμα στη συνολική στρατηγική σας για σύνδεση κτιρίου. Δεν γνωρίζετε πώς να δημιουργήσετε backlinks για SEO; Ή αισθανθείτε την έλλειψη βεβαιότητας από πού να ξεκινήσετε καλύτερα; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - εκτελέστε μια ολοκληρωμένη έρευνα για τις ιστοσελίδες ορισμένων στενών ανταγωνιστών στην εξειδικευμένη σας θέση και αρχίστε να κατανοείτε τα καρύδια και τα μπουλόνια από την αρχή και να λάβετε υποστήριξη με μια πολύτιμη πρακτική ιδέα.

Μόλις ολοκληρωθεί η ανταγωνιστική σας έρευνα, πρέπει να είστε έτοιμοι να διαμορφώσετε έναν κατάλογο παραπομπών και τα πραγματικά άτομα που συμμετέχουν στις πιο επιτυχημένες δημοσιεύσεις για τα ισχυρότερα backlinks (εννοώ τα άτομα με την υψηλότερη Pagerank και Domain Authority). Απλά δημιουργήστε ένα υπολογιστικό φύλλο ή οποιοδήποτε κείμενο αρχείου κειμένου για να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε τα ακόλουθα δεδομένα: όνομα δημοσιογράφου, email, εξουσιοδότηση τομέα. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρούμε το σωστό προσανατολισμό - στην πραγματικότητα, είναι το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε όταν μαθαίνετε πώς να χτίσετε backlinks για SEO.

Εύρεση κατάλληλης προσφοράς

Ξεκινήστε να ψάχνετε για το σωστό προσανατολισμό στο υποσέλιδο (i. μι. , "Επαφή" ή "περίπου" ενότητες σελίδας). Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια γενική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στον ιστότοπο, δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά συνεχίστε να ψάχνετε οπουδήποτε σε κοινωνικά μέσα, όπως το Twitter, το Facebook, το LinkedIn ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πλατφόρμα. Ναι, είναι μια πραγματικά αποθαρρυντική και χρονοβόρα εργασία, αλλά το έργο δεν είναι τόσο δύσκολο, όπως μπορεί να φανεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

backlinks for seo

Crafting a Pinch

Μην σκουπίζετε για να επενδύσετε κάποιο χρόνο στην έρευνα σχετικά με τον συγγραφέα. Αποφύγετε τη χρήση οποιουδήποτε αυτοματοποιημένου λογισμικού για να δημιουργήσετε αναρίθμητες ποσότητες τσίμπημας χωρίς έναν συναρπαστικό προσωπικό τόνο. Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι να κάνετε τα πράγματα εξατομικευμένα - είναι ένας πραγματικός αλλαγέας παιχνιδιών για να αποτρέψετε αυτές τις άθλιες και πολύ συχνές αποτυχίες της ενεργού προσέγγισης.

Αφού ακούσατε ότι το περιεχόμενό σας είναι επιθυμητό, ​​είναι ήδη μια μεγάλη νίκη. Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι πρόκειται για αμοιβαία επωφελή προσπάθεια. Απλά μην το ξεχνάτε όταν γράφετε το τέλεια προσαρμοσμένο και καθαρά πολύτιμο περιεχόμενο. Αφού δημοσιεύσετε με επιτυχία το πρώτο σας κομμάτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει μια συνεχή σχέση - μπορείτε πάντα να συμβάλλετε περισσότερα άρθρα στον ίδιο ιστότοπο! Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε, καθώς πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε για να δημιουργήσετε περισσότερες νέες σχέσεις, να μοιραστείτε την επαγγελματική σας εμπειρία και να πάρετε μια ευρύτερη έκθεση, για να λάβετε μεγαλύτερη ροή επισκεψιμότητας παραπομπών μετά από όλα.

December 22, 2017