Back to Question Center
0

Πού να πάρετε backlinks από infographics;

1 answers:

Σήμερα, τα ιστορικά στοιχεία συνεχίζουν να κερδίζουν όλο και περισσότερο τη δημοτικότητα. Στην πραγματικότητα, αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες που μεταφέρουν χρήσιμες πληροφορίες εκτιμώνται ότι είναι 30 φορές πιο πιθανό να «αφομοιωθούν» από τον αναγνώστη αντί για καθημερινά γραπτά κείμενα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ερώτημα - πού να πάρετε backlinks από infographics - έχει νόημα. Ναι, αυτό είναι αλήθεια, τα infographics μπορούν να αποδώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις online επιχειρήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να δούμε πιο πειστικά είναι να κάνουμε έναν λογικό συνδυασμό πολύτιμων δεδομένων και οπτικού περιεχομένου - τόσο οπτικά ελκυστικό, όσο και να παρέχουμε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές πληροφορίες για το σωστό θέμα στο σωστό κοινό - talk to computer experts online. Τι περισσότερο - έχοντας ένα σύνολο από καλά και συναρπαστικά infographics καθιστά το περιεχόμενό σας καλωσόρισμα να πάει ιογενή. Με αυτόν τον τρόπο, τα καλά ενημερωτικά στοιχεία έχουν μια πολύ ωραία δυνατότητα δημιουργίας backlink-generating, βελτιώνοντας παράλληλα την πρόοδο του ιστοτόπου σας ή του blog στο SEO σε κλίμακα. Έτσι, πού να πάρετε backlinks από infographics; Προτού να σας παρουσιάσω μια λίστα των χαρακτηρισμένων πηγών για αυτό, ας ξεκινήσουμε με ορισμένους βασικούς ορισμούς. Ποια είναι τα ιδανικά infographics; Εδώ είναι τα τρία βασικά στοιχεία που κάνουν κάθε καλό - εκπληκτικό σχεδιασμό, προώθηση και εμβάθυνση, καθώς και καλά στατιστικά στοιχεία για την έρευνα.

  1. Ο σχεδιασμός είναι προφανώς το πρώτο πράγμα που απαιτείται από κάθε infographic να αρχίσει να εργάζεται. Το μόνο που χρειάζεστε για να πάτε ιογενές με infographics είναι να τους οπτικά ελκυστικό και άγγιξε με ένα επαγγελματικό σχέδιο.
  1. Η προαγωγή και η προβολή είναι εξίσου σημαντικές για την εφημεριδα με το εκπληκτικό σχεδιασμό και την πραγματική τους αξία που παρέχεται από καλά ελεγμένα στατιστικά στοιχεία. Δεδομένου ότι δεν έχει προωθηθεί ένα infographic με τον σωστό τρόπο (i. μι. , με κατάλληλη προβολή μέσων και για παράδειγμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), η υπόλοιπη προσπάθεια θα είναι σχεδόν άχρηστη, σίγουρα.
  1. Στα καλά ερευνημένα στατιστικά στοιχεία, κάθε καλός infographic πρέπει να φέρει μερικά πολύτιμα δεδομένα, όπως ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, σπάνια γεγονότα για ένα δεδομένο θέμα, ωραία οπτικοποιημένη γνώση ή οτιδήποτε άλλο όπως επιτακτικά υπολογιστικά φύλλα ή διαγράμματα.

Και εδώ μπορείτε να πάρετε backlinks από infographics - παρακάτω είναι ένας κατάλογος των τεσσάρων πιο συνιστώμενων online πλαισίων που θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό του πρώτου σας:

  • Το Piktochart είναι ένα εύκολο -το εργαλείο για τη δημιουργία ενημερωτικών στοιχείων HQ για υψηλής ποιότητας backlinks. Κάντε το κάθε infographic σας να πάει ιογενώς με ευκολία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επενδύσετε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό infographic που θα έλεγε «ευπρόσδεκτη» στην κοινή χρήση. Το δωρεάν σχέδιο για το Piktochart δίνει μια σύντομη σειρά από αξιοπρεπείς λύσεις σχεδιασμού, γι 'αυτό αν είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να εργαστείτε περισσότερο σε ποιοτικές infographics - θα πρέπει να εξετάσετε καλύτερα την πληρωμή συνδρομής έξω εκεί.
  • Το Canva είναι μια άλλη καλή πηγή που μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν πρότυπα σχεδίασης για φεστιβάλ. Και είναι υπέροχα! Επωφεληθείτε από επαγγελματικά συντονισμένες ενημερωτικές εκδόσεις για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερες αναφορές, οδηγεί, μετοχές και ακολουθεί.

  • Το Infngics Venngage είναι το πιο εύκολο εργαλείο δημιουργίας πληροφοριών που μπορείτε να φανταστείτε. Έχετε ένα εξαιρετικό σχέδιο που επιλέγει μία από τις πάνω από 500 επαγγελματικά σχεδιασμένες λύσεις σχεδιασμού - σε μερικά μόνο κλικ.
  • Το Fiverr είναι η τελευταία χαρακτηριστική επιλογή για όσους ψάχνουν από πού να πάρουν backlinks από infographics. Fiverr πρόκειται να γίνει καλύτερη λύση σας, αν θέλετε να πάρετε infographic σχέδιό σας αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες - ξεκινώντας από 5 δολάρια για ένα υψηλής ποιότητας infographic που έγιναν ειδικά για την ιστοσελίδα ή το blog σας.
December 22, 2017