Back to Question Center
0

Πώς μπορεί να ωφεληθεί η επιχείρησή σας από τον αυτόματο δημιουργό του backlink;

1 answers:

Η δημιουργία ποιότητας backlinks είναι το ουσιαστικό μέρος κάθε καμπάνιας βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που κερδίζει. Ωστόσο, εάν κάνατε τουλάχιστον μία φορά βελτιστοποίηση εκτός του χώρου, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να χτίσετε backlinks που παίρνουν ευρετήριο και εργάζονται για να αυξήσετε την κατάταξη του site σας, είναι περίπλοκη και αρκετά προβληματική. Η τελευταία ενημέρωση της Google έχει καταστήσει κρίσιμο τον έλεγχο της ποιότητας της πηγής ιστού που συνδέεται με εσάς και της συνάφειας των εξωτερικών συνδέσεων.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πιο λεπτομερώς πώς η δικηγορική εταιρεία σας μπορεί να δημιουργήσει ποιοτικά backlinks που φέρνουν ορατά αποτελέσματα στις online επιχειρήσεις χωρίς καν να χρησιμοποιούν αυτόματο δημιουργό backlink - something special ladies hats.

Όσο περισσότεροι εξωτερικοί σύνδεσμοι οδηγούν στον ιστότοπό σας, τόσο πιο αξιόπιστο Google υποθέτει ότι ο ιστότοπος είναι και, στη συνέχεια, ο υψηλότερος βαθμός την παρέχει.

Όλοι οι ιστότοποι που έχουν κάποια αξία στους χρήστες συνήθως συνδέονται με έναν σημαντικό αριθμό χρηστών και χρηστών και στη συνέχεια κατέχουν υψηλή θέση στο SERP. Όταν σε αυτές τις πηγές ιστού, όπως το Wikipedia, το Forbes ή το CNN εμφανίζονται στα πρώτα πέντε αποτελέσματα για το ερώτημά σας, δεν χρειάζεται να αφιερώνετε όσο χρόνο αναζητάτε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Τοποθετώντας αυτές τις υψηλής ποιότητας και έγκυρες ιστοσελίδες στις θέσεις TOP, η Google βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών με το σύστημα αναζήτησης.

Ο παραδοσιακός τρόπος απόκτησης χυμού σύνδεσης είναι μέσω της δημιουργίας ενημερωτικού και ποιοτικού περιεχομένου και περιμένετε να εξαπλωθεί στον ιστό. Ωστόσο, ορισμένοι ιδιοκτήτες ιστότοπων δεν μπορούν να περιμένουν έως ότου αποκτήσουν συνδέσμους οργανικά και θα αναφερθούν σε διαφορετικούς αυτόματους δημιουργούς backlink.

Πώς λειτουργεί ο δημιουργός του backlink;

Οι αυτοματοποιημένοι δημιουργοί backlink δημιουργούν backlinks με υψηλή ταχύτητα και υπόσχονται ότι αυτοί οι σύνδεσμοι προέρχονται από πηγές υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ποιότητα των εξωτερικών συνδέσεων απαιτεί χρόνο και προσπάθειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προτάσεις τους είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Σε γενικές γραμμές, δημιουργός backlink λειτουργεί έχοντας μια εκτεταμένη βάση δεδομένων των ιστοσελίδων που είναι εύκολο να δημοσιεύσετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η βάση αποτελείται από ιστότοπους που έχουν αγοραστεί πρόσφατα από δημιουργό του backlink. Επιπλέον, τα bots αυτού του αυτοματοποιημένου λογισμικού οικοδόμησης συνδέσμων δημιουργούν αυτοματοποιημένα σχόλια σε ιστολόγια και φόρουμ καθώς και δημοσίευση αναρτήσεων σε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες. Κατά κανόνα, οι δημιουργοί backlink υποβάλλουν το άρθρο σας με backlink σε μεγάλο αριθμό ιστότοπων που δεν απαιτούν υποβολές.

Το κύριο όφελος που προσφέρεται σε έναν δημιουργό backlink είναι ότι μπορεί να φέρει μια σχετικά νέα πηγή ιστού στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

automatic backlinks

Ποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας δημιουργό backlink;

Σε μια πρακτική, μια αυτόματη δημιουργία συνδέσμων διαφέρει δραστικά από τον οργανικό τρόπο σύνδεσης κτιρίου και φαίνεται υποψία για τις μηχανές αναζήτησης.

Εάν ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης νόμου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει δημιουργούς backlinks, μπορεί να του κοστίσει τη φήμη του. Καθώς αυτά τα αυτοματοποιημένα εργαλεία παράγουν μεγάλους όγκους κακής ποιότητας περιεχόμενο για την προώθηση ενός δικτυακού τόπου και να πάρει περισσότερες backlinks, οι χρήστες θα συνδέσει αυτό το περιεχόμενο απορριμμάτων με την εταιρεία νόμου σας.

Ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένους δημιουργούς backlink είναι οι κυρώσεις της Google που γίνονται ακόμα πιο αυστηρές μετά την τελευταία ενημέρωση Penguin. Αυτές οι ποινές μπορούν να καταστρέψουν όλες τις προσπάθειές σας SEO και να προκαλέσουν υποβάθμιση της πηγής ιστού.

December 22, 2017