Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου πείτε πώς να πάρετε backlinks EDU;

1 answers:

Έχω ήδη στη βιομηχανία της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για περίπου πέντε χρόνια ήδη. Και καταλαβαίνω τη σημασία της καλής κατανόησης του τρόπου με τον οποίο θα μπορούσατε να πάρετε backlinks EDU. Γι 'αυτό σε αυτή τη συζήτηση θα σας δείξω μια κλιμακωτή στρατηγική για να επιτύχετε αρκετά σημαντική πρόοδο στην ιστοσελίδα ή στο blog σας. Αυτή η στρατηγική στοιχηματίζει κυρίως τις υποτροφίες και, στην πραγματικότητα, θα επιτρέψει σε όλους να κερδίσουν εκείνους τους τόσο ακριβείς εκπαιδευτικούς δεσμούς χωρίς να πληρώσουν μια δεκάρα, τουλάχιστον άμεσα. Έτσι, παρακάτω θα σας δείξω πώς να πάρετε backlinks EDU με έναν οδηγό βήμα-βήμα που έχω δοκιμάσει πρόσφατα εσωτερικά για να φτιάξω το δικό μου σύνολο 15 συνδέσεων με εκπαιδευτικούς ιστότοπους μέσα στην περίοδο περίπου δύο ή τριών μηνών - linea 24 fotografia de bodas. Ναι, Ήταν μάλλον χρονοβόρο έργο, αλλά πάντα θα εξοφληθεί.

Βαθμίδα 1: Επιλογή του σωστού στόχου

Πριν ξεκινήσουμε, ας το παραδεχτούμε - η επιλογή του σωστού κοινού στόχου και της σχετικής εξειδικευμένης θέσης είναι εξίσου σημαντική όχι μόνο για τις φυσικές συνδέσεις, αλλά και για τη σωστή κατανόηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πάρετε backlinks EDU και να αρχίσετε να κινούνται στο σωστό δρόμο από την αρχή. Εννοώ ακόμη και στην περίπτωση των φαινομενικά κατανοητών προτύπων της οικοδόμησης εκπαιδευτικών συνδέσεων, θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμα το κοινό-στόχο σας, το οποίο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συναφές με το θέμα του ιστοτόπου σας ή του ιστολογίου σας. Κάνοντας το σε απλό αγγλικό, το μόνο που χρειάζεται να ξεκινήσετε είναι να αναγνωρίσετε το κοινό των μαθητών. Ενώ πρόκειται να κερδίσετε κάποια πολύτιμα εκπαιδευτικά backlinks, βεβαιωθείτε ότι θα ενδιαφερθούν ιδιαίτερα για το μελλοντικό σας πρόγραμμα υποτροφιών.

Βαθμίδα 2: Δημιουργία σελίδας υποτροφιών

Στη συνέχεια, θα εργαστείτε στη σελίδα υποτροφιών σας. Αν και είναι απλά μια απλή εργασία για να δημιουργήσετε αυτό το είδος περιεχομένου, εδώ είναι μερικά σημεία σφαιρών για να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στη διάθεσή σας για τα εξής:

  • Περιγραφή της εταιρείας - καθιστούν σύντομη αλλά ακόμα πλήρη, όπως "υποτροφίες εσωτερικών συνδέσεων. "Στη συνέχεια, συνδέστε την εσωτερικά με την αρχική σας σελίδα, καθώς και άλλα σημαντικά τμήματα για να περάσετε χυμό σύνδεσης.
  • Επιλεξιμότητα - θα πρέπει να κάνετε τα πάντα όσο το δυνατόν πιο προσωπικά για τους σπουδαστές-στόχους σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει εάν έχουν προγραμματισμό πλήρους ή μερικής απασχόλησης, συγκεκριμένα μαθήματα σχετικά με το κύριο θέμα σας, ποια χώρα (πόλη ή τοπική) είναι πιο πιθανό να προέρχονται, κ.λπ.
  • Ποσό αξίας - φυσικά, το ποσό της υποτροφίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον προϋπολογισμό σύνδεσής σας κτίριο. Όσο για μένα, σας προτείνω να το ρυθμίσετε σε περίπου χίλια δολάρια. Διαφορετικά, θα μπορούσε να αποτύχει να προσελκύσει οποιαδήποτε αξιόπιστα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα μέλη τους.
  • Λεπτομέρειες εφαρμογής - το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι να διαμορφώσετε ένα σαφές και κατανοητό τμήμα. Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η κύρια αίτηση υποψηφιότητάς σας από κάθε υποψήφιο για υποβολή στο πρόγραμμα υποτροφιών. Με αυτό τον τρόπο, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει την προθεσμία και τις ημερομηνίες ανταμοιβής.


Βαθμίδα 3: Ευκαιρίες αναζήτησης

Οφείλω να διερευνήσω το κύριο σύνολο ευκαιριών για εκπαιδευτικό κτίριο συνδέσεων Χρησιμοποιούσα το υπολογιστικό φύλλο Excel. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να χειριστώ την ακριβή παρακολούθηση όλων των καθηκόντων μου από τη σελίδα καταχώρισης υποτροφιών, την κατάσταση της σχέσης, το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους τομείς, τις παρατηρήσεις κ.λπ.Αυτό θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα!

Βαθμίδα 4: Ολοκλήρωση της προσέγγισης

Επιτέλους, για να έχετε πλήρη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να πάρετε backlinks EDU, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την προβολή. Και εδώ θα πρέπει να ενεργήσετε δημιουργικά και να εργαστείτε σκληρά για να βρείτε τελικά το σωστό πρόσωπο επικοινωνίας. Θυμηθείτε, όλα τα πανεπιστήμια και τα κολέγια πήραν μερικά υπεύθυνα μέλη του προσωπικού για να απευθυνθούν. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι να δημιουργήσετε ένα στέρεο πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να στείλετε θέσεις σε αυτούς που ελπίζουν για μια θετική απάντηση. Αφού ολοκληρωθεί, θα πρέπει να στείλετε μόνο τα στοιχεία του υποτροφείου σας ή να συμπληρώσετε ένα συγκεκριμένο έντυπο που παρέχεται από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

December 22, 2017