Back to Question Center
0

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αξιολογήσει και να δημιουργήσει backlinks με online εργαλεία SEO;

1 answers:

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι είναι περισσότερο από σημαντικό να χειριστείτε ένα καθαρό άνοιγμα στον ιστοχώρο σας ή το blog σας από καιρό σε καιρό. Και το προφίλ του συνδέσμου σας είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να εκτελεστεί με μια πολύ ιδιαίτερη φροντίδα. Θέλω να πω ότι η εκτέλεση μιας ακριβούς παρακολούθησης κάθε φορά που δημιουργείτε backlinks με online εργαλεία checker θα πρέπει να γίνει ΠΡΕΠΕΙ για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική επιτυχίας σας. Φυσικά, αν δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο και να βλάψετε την τρέχουσα πρόοδο σας στο SEO με αρκετές ελαττωματικές backlinks που αποδείχθηκαν οι τοξικές.

Ας το παραδεχτούμε - η παρακολούθηση του προφίλ του συνδέσμου σας με το χέρι θα ήταν πάντα χρονοβόρα και δύσκολα διαχειρίσιμο καθήκον, τουλάχιστον σε μόνιμη και τακτική βάση. Εδώ θα αντιμετωπίσετε μια απόλυτη ανάγκη να γίνει αυτή η διαδικασία μερικώς αυτοματοποιημένη χρησιμοποιώντας ειδικά αναλυτικά εργαλεία λογισμικού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα σε ανοιχτή πρόσβαση, ίσως ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε το προφίλ σύνδεσής σας και να καθαρίσετε το χάος. Και υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να δημιουργήσετε backlinks με τα εργαλεία αυτοματισμού στο διαδίκτυο, αλλά να εκτελέσετε μια πλήρη ανάλυση σε βάθος για τις συνολικές επιδόσεις SEO, καθώς και την τρέχουσα πρόοδό σας στην οικοδόμηση συνδέσεων σε κλίμακα.

Ποια είναι τα κύρια οφέλη από τη διεξαγωγή μιας σε βάθος SEO ανάλυση όταν δημιουργείτε backlinks με online εργαλείο; Με απλά λόγια, θα μπορείτε να πολλαπλασιάσετε την επίδραση κάθε συνδέσμου που έχει τοποθετηθεί στον ιστότοπό σας ή το ιστολόγιό σας, καθώς και τη συνολική απόδοση τους σε SEO, η οποία μπορεί εύκολα να διπλασιαστεί ή και να τριπλασιαστεί. Σοβαρά, γιατί πρέπει να χάσετε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία; Μη διστάσετε να ρυθμίσετε τα πάντα με τον σωστό τρόπο χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία ελέγχου γραμμής - και να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Όσον αφορά εμένα, χρησιμοποίησα για να ερευνήσω τις καλύτερες πρακτικές οικοδόμησης συνδέσμων των ανταγωνιστών μου για να δημιουργήσω backlinks οδηγώντας την online προώθηση της ιστοσελίδας μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην πραγματικότητα, δούλεψα αρκετά επίμονα για να απολαύσω την εκθετική αύξηση της διαδικτυακής κίνησης, καθώς και σταθερά κέρδη στην βαθμολογία μου PageRank. Φυσικά, σήμερα υπάρχει μια τεράστια διαθεσιμότητα των διαφορετικών λογισμικό οικοδόμησης συνδέσμου για τη δημιουργία backlinks και online εργαλεία ελέγχου για να χειριστεί μια συνεχή παρακολούθηση.

Αν δεν είχα το προφίλ του συνδέσμου μου μετρημένο σε κλίμακα, με τις γενικές επιδόσεις του στο SEO και κάθε αποκοπή μετρήσεων backlink - οι ταξινομήσεις αναζήτησης του ιστότοπού μου δεν θα προχωρούσαν ποτέ τόσο καλά, πρέπει να ομολογήσω. Λαμβάνοντας υπόψη τις καλύτερες λύσεις για αυτοματοποίηση κτιριακών συνδέσεων, ανταγωνιστική έρευνα, ανάλυση και προτάσεις γρήγορης επιδιόρθωσης, προτείνω να δοκιμάσετε τα παρακάτω εργαλεία: Εργαλεία Google για Webmasters (τέλεια για νέες συνδέσεις, δωρεάν και λογικά αποτελεσματικά), Ahrefs (ολοκληρωμένη μελέτη εισερχόμενων / εξερχόμενων συνδέσεων + Έλεγχος σπασμένων συνδέσεων μπόνους), Semalt Analyzer (εκτεταμένη βάση δεδομένων, ακριβής αξιολόγηση προφίλ συνδέσμων), SemRush (δοκιμή με ανταγωνιστική γνώση, προσιτή έκδοση πλήρους λίπους). Και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλα εργαλεία όπως το Open Site Explorer (Moz) ή το Screaming Frog SEO Spider (δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω πρακτικά). Μετά από όλα, εξαρτάται μόνο από εσάς να αποφασίσετε Source .

December 22, 2017