Back to Question Center
0

Πού να βρείτε υψηλή λίστα PR backu εκδόσεων;

1 answers:

Οι τομείς Edu θεωρούνται ως οι πιο ισχυροί στον ιστό. Τα backlinks που προέρχονται από αυτές τις τοποθεσίες διαθέτουν πολλή εξουσία και αξία στις συνδεδεμένες πηγές ιστού.

Τα backlinks Edu είναι σύνδεσμοι που προέρχονται από εκπαιδευτικές πηγές ιστού υψηλής εξουσίας. Η Google προσελκύει τέτοιους δεσμούς ως αξιόπιστες και πιο έγκυρες και δίνει πίστωση στον συνδεδεμένο τομέα. Με άλλα λόγια, αρκετές backlinks ποιότητας edu μπορούν να φέρουν περισσότερη αξία στον ιστότοπό σας από χιλιάδες συνδέσμους χαμηλής ή μεσαίας ποιότητας - configurar antispam cpanel. Μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τις βαθμολογίες σας και να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Κατά κανόνα οι τομείς edu δεν είναι εύκολα προσβάσιμοι και μόνο εκείνοι που έχουν πιστοποιημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα μπορούν να δημιουργήσουν τις πηγές τους στο web σε τομείς edu. Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος των τομέων edu υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Οι πηγές Web που υπάρχουν στον ιστό για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν πολλές εισερχόμενες συνδέσεις και στη συνέχεια υψηλή PageRank. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει νόημα να δημιουργήσετε τον κατάλογο backlinks edu. Όσο για μένα, η Google κάνει μια εύνοια στους τομείς edu. Ωστόσο, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά κάτω από το περιεχόμενό σας, τη βελτιστοποίηση τοποθεσίας και τη φήμη του εμπορικού σήματος για να αποκτήσετε backlinks edu. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έρευνα βασίζεται σε εκπαιδευτικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και πιστεύει ότι η εστίαση στην απόκτηση κάποιων σεβαστών edu backlinks για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μπορεί να σας βοηθήσει να κατατάξετε καλύτερα.

Ένας τρόπος για να αποκτήσετε μια λίστα με backlinks edu

Μερικοί webmasters πιστεύουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πάρετε δωρεάν backlinks edu δωρεάν. Πολλά εμπόδια δεν επιτρέπουν στους webmasters να δημιουργούν εισερχόμενους συνδέσμους σχετικά με τα backlinks του edu. Είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε περιεχόμενο, είναι οδυνηρό να ακολουθήσουμε όλες τις απαιτήσεις και άλλους γελοιοποιημένους λόγους που κρατούν τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων μακριά από τις ευκαιρίες οικοδόμησης συνδέσμων edu.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, όλα είναι πολύ πιο εύκολα. Εάν γνωρίζετε τι κάνετε, να πάρει EDU backlinks δεν θα είναι περίπλοκη. Ωστόσο, πρώτα απ 'όλα πρέπει να βρείτε αποτελεσματικές τακτικές οικοδόμησης συνδέσμων και να τις ακολουθήσετε. Ας συζητήσουμε μερικά από αυτά.

Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε συνδέσμους από οποιονδήποτε τομέα, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών πόρων. Οι ιστοσελίδες Edu είναι μεγάλες στις σελίδες πόρων. Μπορεί να είναι επωφελής για τους webmasters που γνωρίζουν τι κάνουν. Σίγουρα πρέπει να είστε σε συγκεκριμένες θέσεις για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική οικοδόμησης συνδέσμων. Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας είναι τοποθετημένη στη βιομηχανία γυμναστικής, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν. Παρέχετε μια αναζήτηση Google χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα ερωτήματα: "site:. edu fitness + inurl: πόροι, "" site:. edu λεπτή δίαιτα + inurl: συνδέσεις, "κλπ. Κάνοντας αυτή την έρευνα, θα αποκτήσετε μια λίστα με πηγές web edu. Πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτούς τους ιδιοκτήτες ιστότοπων ή τους διαχειριστές ιστότοπων και να τους ενημερώσετε σχετικά με τη σχετική πηγή ιστού σας με τεράστιο όγκο πληροφοριών σχετικά με το θέμα.

Αυτή η σύνδεση κτίριο είναι καλή, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μακριά από όλους τους ανθρώπους θα συνδεθεί με τη σελίδα σας ή κομμάτι περιεχομένου. Υπάρχει ο κίνδυνος ένα σημαντικό ποσοστό των webmasters απλά να παραλείψετε την πρότασή σας. Ωστόσο, πρέπει να το πάρετε επαρκώς, καθώς αυτή η μέθοδος είναι απλή και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε σύνδεσμος που καταφέρνετε να καταγράψετε με αυτόν τον τρόπο είναι μια νίκη για σας.

December 22, 2017