Back to Question Center
0

Πώς να πάρετε backlinks στην ιστοσελίδα σας που εργάζονται για SEO;

1 answers:

Εισερχόμενες (εισερχόμενες) συνδέσεις ή backlinks είναι σύνδεσμοι προέλευσης τρίτου μέρους που δείχνουν πίσω στον δικό σας ιστοτόπο ή blog. Και γιατί είναι τόσο σημαντικό να κατανοήσουμε πώς να πάρουμε backlinks στην ιστοσελίδα σας; Επειδή οι ανασυνδέσεις εμφανίζονται πλέον μεταξύ των τριών βασικών παραγόντων της Google, σύμφωνα με το επίσημο μήνυμα που έδωσαν κορυφαία στελέχη του γίγαντα της παγκόσμιας αναζήτησης νωρίτερα αυτό το έτος. Εκτός από την ευρεία έννοια της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, οι επανασχεδιασμοί μπορούν να παρατηρηθούν ως ψήφοι εμπιστοσύνης - το περιεχόμενό σας έχει μια καλά αναγνωρισμένη αξία - windows asp web hosting. Επομένως, μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη σε ολόκληρη την αρχή του ιστοτόπου ή του ιστολογίου. Με αυτόν τον τρόπο, η μηχανή αναζήτησης Google κάνει τη δική της αξιολόγηση PageRank - ζυγίζοντας κάθε backlink που βρέθηκε με κάθε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Κατανοώντας τη σημασία της φυσικής και ποιοτικής σύνδεσης κτιρίων, παρακάτω θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε backlinks στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας που πραγματικά δουλεύουν για SEO, τελικά - να βρεθείτε κάπου μέσα στα κορυφαία 10 αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Πώς να πάρετε backlinks στον ιστοχώρο σας για λόγους SEO

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία SEO-φιλικό προφίλ συνδέσεων, τα πάντα για backlinks έχει σημασία - οι επιμέρους τομείς που συνδέονται με εσάς και τον βαθμό της αρχής τους, με τη σχετικότητα κάθε συνδέσμου, καθώς και τον τρόπο τοποθέτησής του. Εδώ είναι πώς μπορείτε να πάρετε backlinks στον ιστοχώρο σας με τον σωστό τρόπο - βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στη θέση του λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

  • Αριθμός παραπομπής τομέα με συνδέσμους που δείχνουν προς εσάς είναι πιθανώς ένα από οι πιο σημαντικοί παράγοντες στα μάτια της Google, όταν πρόκειται για την αναζήτηση γενικών ευκαιριών κατάταξης του προφίλ σας σύνδεσης.
  • Αρχή δωρητή συνδέσεων - τόσο σε ατομικό επίπεδο (υπολογίζεται για κάθε ξεχωριστή ιστοσελίδα) όσο και σε κλίμακα. Σημαίνει ότι η κατοχή ενός ζεύγους υψηλής ποιότητας backlinks με μεγάλη εξουσία θα ήταν πολύ καλύτερη, αντί να στοιχηματίζετε απλώς στην ποσότητα τους και τίποτα άλλο.
  • Εξαιρετικά θεμελιωμένη αρχή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όλα σχετικά με τους παγκόσμιους δικτυακούς τόπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή τους μεγαλύτερους εκδότες στον κόσμο - ο δικτυακός τόπος μικρών επιχειρήσεων ή το εξειδικευμένο ιστολόγιό σας μπορεί να επιτύχει μια πλήρως συγκρίσιμη πρόοδο.

  • Η ηλικία του τομέα μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί ως ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, εν μέρει υπαγορεύοντας την εξουσιοδότηση του ιστοτόπου σχετικά με τους backlinks για σκοπούς SEo. Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν χρειάζεται να χτίζετε αποκλειστικά συνδέσμους με τις ηλικιακές πηγές του τομέα.
  • Οι σχετικές επανασύνδεσμοι δεν είναι μόνο πιο πολύτιμες για την Google, παρά εκείνες που προέρχονται από τα σωστά μέρη που συμμετέχουν στην ίδια συζήτηση για θέματα ή αντιστοιχούν στην επιχειρηματική βιομηχανία. Στην πραγματικότητα, η άσχετη backlink μπορεί επίσης να ερμηνευτεί από τη μηχανή αναζήτησης ως πράξεις υποτιθέμενης χειραγώγησης ή μάλιστα προαιρετικές - ως εκ τούτου μπορείτε να κερδίσετε έναν αυστηρό (μερικές φορές ακόμη και μη αναστρέψιμη) ποινή κατάταξης.
  • Η πολυμορφία του προφίλ συνδέσεων δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται επίσης. Μην διστάσετε να έχετε συνδέσμους με απολύτως ασύγκριτες ιστοσελίδες ή ιστολόγια με διαφορετική εξουσία, εμπιστοσύνη, PageRank και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές ιδιότητες. Στην πραγματικότητα, αυτή θα είναι η καλύτερη σας καλά διαμορφωμένη απόφαση - καθώς η Google δίνει μεγάλη προσοχή σε πολύχρωμους backlinks με διαφορετικές αξίες, πιθανώς αποδεχόμενο τον φυσικό τρόπο δημιουργίας τους.
December 22, 2017