Back to Question Center
0

Ποιοι είναι οι τρόποι αύξησης των πωλήσεων του Amazon UK;

1 answers:

Οι ιδιοκτήτες του Amazon ξεκίνησαν αυτήν την επιχείρηση ως ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Φέτος, η Amazon γιορτάζει την 20ή επέτειό της ως το μεγαλύτερο λιανοπωλητή στο Διαδίκτυο. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η υπομονή και η σκληρή δουλειά μπορούν να μετατρέψουν μια μικρή τοπική επιχείρηση στην πιο εξέχουσα παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα.

Η δημοτικότητα αυτής της πλατφόρμας αυξάνεται με τους πωλητές. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, $ 88.000 ξοδεύονται κάθε λεπτό παγκοσμίως σε αυτή την πλατφόρμα συναλλαγών - chauffeur license for sale. Έτσι, είναι μια τέλεια ευκαιρία για τους πωλητές να αναπτύξουν την επιχείρησή τους εκεί και να ενισχύσουν ένα συνολικό εισόδημα.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο όπως ήταν πριν, για να ενισχύσει τις πωλήσεις στο Amazon. Κάθε μέρα χιλιάδες νέοι έμποροι στο διαδίκτυο δοκιμάζουν την τύχη τους σε αυτή την πλατφόρμα και στη συνέχεια ένας ανταγωνισμός αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Αυτός είναι ο λόγος για να γίνει ορατός σε αυτήν την πλατφόρμα. θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες δύσκολες τρόπους για το πώς να αυξήσει τις πωλήσεις σας Amazon UK και να είναι σε θέση να τις μετατρέψει σε πράξη.

Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να δείχνει πώς μπορείτε να βελτιώσετε τον εταιρικό σας λογαριασμό στο Amazon για να το κάνετε ορατό στους πιθανούς πελάτες σας από όλο τον κόσμο. Ας συζητήσουμε μερικά από αυτά τα κόλπα βελτιστοποίησης του Αμαζονίου.

Πρακτικές τεχνικές για την ενίσχυση των πωλήσεων σας στο Amazon UK

 • Η δύναμη των οργανικών κριτικών δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Είναι ουσιώδεις για την προώθηση της επιχείρησής σας καθώς οι χρήστες δημιουργούν την απόφασή τους να αγοράζουν με βάση τις κριτικές των προϊόντων σας. Σε γενικές γραμμές, η απόφαση αγοραστή είναι μια διαδικασία λήψης αποφάσεων από τους υποψήφιους πελάτες σχετικά με τις προηγούμενες συναλλαγές της αγοράς κατά την αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Οι καλύτερες κριτικές προϊόντων που έχετε, τόσο υψηλότερη θα ταξινομήσετε στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Amazon. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, περισσότερο από το 88% των πελατών ελέγχουν τις ανατροφοδοτήσεις σχετικά με το προϊόν προτού το αγοράσουν.

  Ως μελλοντικός έμπορος σε απευθείας σύνδεση, πρέπει να σκέφτεστε πέρα ​​από τα προφανή και να αναζητήσετε τους εξαιρετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ανατροφοδοτήσεις. Για παράδειγμα, βρείτε τις κριτικές για τα προϊόντα σας που περιλαμβάνουν πολυμέσα. Όλες οι αναθεωρήσεις με φωτογραφίες προϊόντων ή βίντεο χωρίς κιβώτιο μπορεί να είναι επωφελείς για τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητάς σας. Μπορείτε να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να κάνουν τέτοιες δημιουργικές κριτικές για μια έκπτωση ή ένα δώρο. Εάν γνωρίζετε άτομα τοπικά που έχουν απολαύσει το προϊόν σας, τότε τους ζητήστε να αφήσουν μια κριτική στη σελίδα σας στο Αμαζόνιο.

  Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά προγράμματα ανατροφοδότησης για να αυξήσετε τον όγκο των σχολίων που υποβλήθηκαν και να μετατρέψετε τις ουδέτερες ή τις αρνητικές ανατροφοδοτήσεις σε θετικές.

  • Επωφεληθείτε από τα δώρα

  Όπως προαναφέρθηκε, οι θετικές ανατροφοδοτήσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την επαγγελματική σας σελίδα rank on Amazon. Έτσι, για να δημιουργήσετε νέες ανατροφοδοτήσεις ποιότητας, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας κωδικούς έκπτωσης σε αντάλλαγμα για αναθεώρηση. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να βελτιώσει άμεσα την κατάταξη αναζήτησης στο Amazon και να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

  Επιπλέον, είναι μια καλή ιδέα να δημιουργήσετε δώρα σε τακτική βάση. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια θετική εικόνα της μάρκας σας και να δημιουργήσετε καλή θέληση. Εάν οι χρήστες παραμείνουν για να ικανοποιήσουν την ποιότητα των προϊόντων σας, θα είναι πιο πιθανό να έρθουν σε σας την επόμενη φορά.

December 22, 2017