Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου συστήσετε μερικές καλές θέσεις για να διαφοροποιήσω το υψηλό προφίλ PR των backlinks μου;

1 answers:

Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να παραμεληθούν οι συνδέσεις από την υψηλή εξουσία και τις ισχυρές πηγές PageRank όπως οι εθνικές εφημερίδες ή ακόμη και οι παγκόσμιες υπηρεσίες μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το υψηλό προφίλ του ιστοτόπου ή του ιστολογίου του ιστοτόπου σας, αλλά το καθήκον είναι γνωστό ως μια σίγουρα χρονοβόρα και έντονη εργασία. Παρ 'όλα αυτά, με λίγη δημιουργικότητα κατά νου, μπορείτε εύκολα να αρπάξετε μερικές επιπλέον backlinks για να βελτιώσετε το ήδη υπάρχον υψηλό προφίλ PR των backlinks - codigo de rastreamento sedex pac. Επιπλέον - πιθανότατα έχετε ήδη πάρει κάποια κομμάτια ποιοτικού περιεχομένου ή ήδη υπάρχουσες επαφές που χρειάζονται για αυτό. Παρακάτω θα σας δείξω μερικά καλά μέρη και σφαίρες που αξίζει να εξετάσετε για να συνδεθείτε. Μετά από όλα, αυτή θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να συνδεθείτε με πιθανότατα τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες εκπαιδευτικές / κυβερνητικές ιστοσελίδες. Εν πάση περιπτώσει, και οι δύο σφαίρες δεν θα χρειαστούν ούτε δαπανηρές δαπάνες ούτε υπερβολικό χρόνο. Φυσικά, αν χειριστείς σωστά.

Τοπικές κυβερνητικές τοποθεσίες

Μεταξύ των άλλων, τοπικές και εθνικές ιστοσελίδες ή υποστηρικτικά blogs με dot επεκτάσεις τομέα GOV είναι ακριβώς αυτές οι μειονοτικές πηγές με την τελική υψηλή βαθμολογία DA (εξουσιοδότηση τομέα) χτυπώντας πλήρες σκορ 100 βαθμών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δύσκολα μπορεί κανείς να βελτιώσει το υψηλό προφίλ PR των backlinks με αυτό που προέρχεται από τον κύριο κυβερνητικό τομέα, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες ακόμα διαθέσιμες σε τοπικό επίπεδο. Εννοώ ότι πολλοί ιστότοποι τοπικής αυτοδιοίκησης χρησιμοποιούν επιχειρηματικούς καταλόγους για τη διεξαγωγή διαδικτυακής προώθησης για τις περιφερειακές εταιρείες στην περιοχή τους. Οι τοπικοί κυβερνητικοί κατάλογοι είναι ίσως ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος να αρπάξετε μερικές πολύ ισχυρές backlinks που δείχνουν στον ιστοχώρο ή το blog σας.

Εκπαιδευτικά (University / College) Σελίδες

για την πρόσφατη μελέτη). Αλλά το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρούμε τον σωστό τρόπο προσέγγισης. Πρώτα απ 'όλα, προσπαθήστε να τους κάνετε μια χάρη - βρείτε τους σωστούς ανθρώπους που γνωρίζετε ως πρώην σπουδαστές ή μέλη του προσωπικού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πανεπιστήμια και τα κολλέγια είναι πάντα πρόθυμα να επιδείξουν, να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας - απλά να τους προσφέρετε πραγματικές ιστορίες επιτυχίας, σπουδαίες διαδρομές σταδιοδρομίας ή ζεστές συνεντεύξεις που θέλουν να δουν, ταυτόχρονα ενημερώνοντας το υψηλό προφίλ PR των backlinks δύο ζεύγη νεοδημιουργημένων συνδέσεων σε αντάλλαγμα. Επιπλέον, κερδίζοντας αυτά τα πολύτιμα backlinks μέσω πανεπιστημιακών σελίδων ή σελίδων αποφοίτων γυμνασίου, χρησιμοποιείτε αυτόματα μια άλλη ευκαιρία για να μιλήσετε για το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας ή για να πάρετε μια ευρύτερη έκθεση στο χώρο της βιομηχανίας και της αγοράς της εταιρείας σας.

Αν δεν βοηθήσουμε τίποτα, εδώ είναι ένας άλλος εναλλακτικός τρόπος να αντιμετωπιστεί η σωστή προσέγγιση με πανεπιστήμια ή άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα - πράγμα που πραγματικά λειτουργεί για να κερδίσετε μερικούς από αυτούς τους πολύτιμους δεσμούς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σχετική είτε με τους τοπικούς φοιτητές είτε με τα μέλη του προσωπικού. Δοκιμάστε να προσφέρετε, για παράδειγμα, αποκλειστικό κωδικό έκπτωσης. Ταυτόχρονα, αυτό θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για την παραγωγή περισσότερων μετοχών, οδηγών, συνδρομών και αναφορών σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης - εκτός από τους κύριους σκοπούς απόκτησης συνδέσμων. Σημειώστε, ωστόσο, ότι για να επιτύχετε σε αυτό το σχέδιο η επιχείρησή σας ή το επιχειρηματικό σας έργο θα χρειαστεί για να προσφέρει κάτι που μπορεί να αγοραστεί ή να παραγγελθεί σε απευθείας σύνδεση.

December 22, 2017