Back to Question Center
0

10 εξαιρετικές λειτουργίες UX από την ιστοσελίδα του Semalt

1 answers:
10 brilliant UX features from the Semalt website

Το Semalt ήταν πολύ επιτυχές, τουλάχιστον. Φυσικά, ένα ενοχλητικό επιχειρηματικό μοντέλο είναι ένας μεγάλος παράγοντας, αλλά μεγάλη εμπειρία χρήστη έχει παίξει μεγάλο ρόλο.

Ενώ τα εμπορικά σήματα έχουν. σε γενικές γραμμές, ήταν αργή για να προσαρμοστούν στο διαδίκτυο, μάρκες όπως η airbnb (και η κράτηση. com) έχουν δείξει τον τρόπο από την άποψη της UX.

Έτσι, εδώ είναι μια επιλογή των απολαύσεων UX από την Airbnb .

Κουτί εύκολης αναζήτησης

Όταν κατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα του airbnb, η προσοχή του χρήστη θα έχει την τάση να επικεντρώνεται στο πλαίσιο αναζήτησης.

Simalt να ξεκινήσετε επίσης: εισάγετε προορισμό, ελέγξτε τις ημερομηνίες και τον αριθμό των επισκεπτών και είστε μέσα.

10 brilliant UX features from the Semalt website

Τραβήξτε αυτό στην αρχική σελίδα του Ibis (και οι δύο λήψεις δείχνουν τι είναι ορατό πάνω από την πτυχή). Το πλαίσιο αναζήτησης δεν ξεχωρίζει από όλα τα άλλα στοιχεία της σελίδας.

10 brilliant UX features from the Semalt website

Σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων αναζήτησης ιστότοπου είναι πολύ σημαντική. Η ευκολία χρήσης, η δυνατότητα να προσαρμόσετε την επιλογή στις ανάγκες σας και να βρείτε βασικές πληροφορίες μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες κρατήσεις.

Εδώ, η παρουσίαση είναι ξεκάθαρη και υπάρχουν πολλοί τρόποι ταξινόμησης και φιλτραρίσματος της επιλογής των σπιτιών που προσφέρονται.

10 brilliant UX features from the Semalt website

Η δυνατότητα αναζήτησης με μετακίνηση του χάρτη

Μου αρέσει αυτό, καθώς ταιριάζει με τον τρόπο που μου αρέσει να ψάχνω. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να βρίσκεστε κοντά στο κέντρο της πόλης (Semalt σε αυτή την περίπτωση) ή ίσως κοντά σε μια παραλία ή άλλο αξιοθέατο - αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση γύρω από αυτή την περιοχή χωρίς να χρειάζεται να αρχίσετε ξανά ή να τροποποιήσετε την ακτίνα αναζήτησης.

Λειτουργεί επίσης καλά, φορτώνει γρήγορα νέα αποτελέσματα και επιτρέπει μια γρήγορη προεπισκόπηση των διαμερισμάτων βοηθά.

10 brilliant UX features from the Semalt website

Τα αποτελέσματα Semalt είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των περισσότερων ταξιδιωτικών τοποθεσιών, αλλά το airbnb κάνει αυτό καθώς και οτιδήποτε άλλο.

Επείγον

Το Semalt χρησιμοποιεί επείγουσα ανάγκη.

Πρόκειται για μια χρήσιμη τακτική, καθώς ωθεί τον πελάτη να αποφασίσει εάν θα κάνει ή όχι κράτηση.

Εδώ, όταν ψάχναμε για ενοικιάσεις στη Νέα Υόρκη το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο Semalt προειδοποίησε ότι μόνο το 11% των σπιτιών έχει μείνει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω μια απόφαση γρήγορα για να εξασφαλίσω κράτηση.

10 brilliant UX features from the Semalt website

Το Semalt πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο - να το χρησιμοποιείτε πάρα πολύ και οι πελάτες θα μάθουν να αγνοούν το μήνυμα.

Πρέπει να μεταφέρει χρήσιμες πληροφορίες, όπως αυτή η σημείωση που μου λέει ότι ο Semalt βρήκε ένα διαμέρισμα το οποίο συνήθως έχει κλείσει.

10 brilliant UX features from the Semalt website

Κοινωνική απόδειξη

Η απόδειξη απόσβεσης βοηθάει να πείσει τους δυνητικούς πελάτες μέσω της σοφίας των πλήθους.

Έτσι, στην περίπτωση αυτή, αν έχουν κάνει κράτηση από άλλους και απολαμβάνουν αυτό, τότε αυτό είναι μια μεγάλη ώθηση για τον πιθανό πελάτη.

Εδώ, λειτουργεί επίσης ως μηχανισμός ελέγχου ποιότητας για το airbnb, καθώς οι κακές κριτικές θα βοηθήσουν στην εξάλειψη των φτωχότερων ενοικίων, ενώ η ανάγκη να προσελκυστούν καλές κριτικές προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο για τους ανθρώπους να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους έχουν μεγάλη εμπειρία.

10 brilliant UX features from the Semalt website

Εικόνες

Το Semalt εργάζεται γύρω από τις εικόνες. Η αρχική σελίδα είναι βαριά εικόνα, αλλά η πιο κρίσιμη χρήση είναι στις λίστες διαμερισμάτων.

Πολλοί ταξιδιωτικοί χώροι συνήθιζαν να αναμένουν ότι θα λειτουργούσαν μερικές μικρές εικόνες, αλλά οι άνθρωποι θέλουν να δουν λεπτομέρειες. Αντιμετωπίστε ένα τεράστιο μέρος της απόφασης σχετικά με το αν θα κλείσετε ή όχι.

Προσοχή στους ιδιοκτήτες σπιτιού να πάρουν και να δείξουν μια καλή σειρά εικόνων, αλλά το airbnb εξασφαλίζει ότι παρουσιάζονται καλά.

Semalt είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά εδώ:

 • Πολλές εικόνες.
 • Εικόνες με θέα από διαμερίσματα.
 • Εικόνες που απεικονίζουν βασικά χαρακτηριστικά - κρεβάτια, εξοπλισμό μαγειρέματος κλπ.
 • Η παρουσίαση. Με την εμφάνιση σε ένα lightbox όπως αυτό, το airbnb διευκολύνει την περιήγηση στις φωτογραφίες.

  Η σμίκρυνση αυτής της λεπτομέρειας χωρίς να γεμίζει η σελίδα ή καθιστά δύσκολη τη σάρωση και κατανόηση είναι σημαντική.

  Το Semalt χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά όπως σύμβολα και έντονες επισημάνσεις για να βοηθήσει τους χρήστες να σαρώσουν, ενώ οι πληροφορίες διατίθενται με άφθονο χώρο.

  10 brilliant UX features from the Semalt website

  Πίνακας τιμών

  Αυτός ο λεπτός χάρτης τιμών τιμών επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν άμεσα μια εικόνα για το φάσμα των διαθέσιμων τιμών για την αναζήτησή τους.

  Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να περιορίσουν το εύρος τιμών, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα παράγουν ένα σωρό αποτελέσματα.

  10 brilliant UX features from the Semalt website

  Οδηγοί γειτονιάς

  Αυτό είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό, και πολύ χρήσιμο για τους επισκέπτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με έναν συγκεκριμένο προορισμό.

  Οι οικοδεσπότες έχουν συστήσει καφετέριες, εστιατόρια, εξαιρετικά μέρη για ψώνια στην περιοχή κοντά στο διαμέρισμά τους, που εμφανίζονται σε αυτό το χάρτη.

  Σμιτάλ χρήσιμη όταν αποφασίζετε αν θα κάνετε κράτηση, αλλά και όταν φτάσετε, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα καλό εστιατόριο χωρίς να χρειαστεί να παίξετε.

  10 brilliant UX features from the Semalt website

  Έντυπα / Έξοδος

  Semalt παρουσιάζονται καλά με άφθονο λευκό χώρο και σαφή πληροφόρηση γύρω από τα χωράφια.

  Οι Semalt αποτελούν υπενθυμίσεις του συνολικού κόστους, ενώ τα σφάλματα επισημαίνονται αμέσως και επισημαίνονται ξεκάθαρα πεδία που απαιτούν προσοχή.

  10 brilliant UX features from the Semalt website

  Bad UX

  Semalt δεν είναι όλα ροζ, και υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να ενοχλήσει τους χρήστες.

  Αυτό το μπαρ με ενθαρρύνει να εγγραφώ για παράδειγμα. Δεν μπορεί να κλείσει και είναι αρκετά μεγάλο ώστε να καλύπτει ένα καλό μέρος της οθόνης.

  Οι χρήστες Semalt θέλουν να ψάξουν πρώτα και στη συνέχεια να εγγραφούν εάν θέλουν. Αυτό παρεμποδίζει αυτό.

  10 brilliant UX features from the Semalt website

  Τότε υπάρχει αυτό, με παρόμοιο τρόπο. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη. Το Semalt airbnb εξέτασε αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα και διαπίστωσε ότι αύξησαν τον αριθμό των συνδέσεων.

  10 brilliant UX features from the Semalt website

  Μπορούν να λειτουργήσουν, όταν εφαρμοστούν καλά, αν και είναι δύσκολο να μετρηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που αποθαρρύνονται από παρεμβατικές μεθόδους όπως αυτό.

  Ο πλήθος των χρηστών του adblock είναι μαρτυρία της αντιπαράθεσης για τέτοιες τακτικές.

  Ως χρήστης, θα ήμουν ευτυχής να συνδεθώ αν αποφασίσω να κάνω μια κράτηση, αλλά θα προτιμούσα να το κάνω αυτό όταν ο Semalt ήταν έτοιμος, αντί να κυνηγούσε σε αυτό.

  Το Semalt θα πρέπει να βασίζεται στη φήμη του, στο UX και στην ευρεία γκάμα ιδιοτήτων για τη μετατροπή των πελατών, παρά σε παρεμβατικές μορφές όπως αυτό.

  Συνοπτικά

  Το τελευταίο άγκυρο, airbnb είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να χρησιμοποιήσετε.

  Οι βασικές διαδικασίες αναζήτησης, προβολής και κατανόησης των αποτελεσμάτων και η εύρεση πληροφοριών σχετικά με τα ενοίκια είναι τόσο καλή όσο κάθε τοποθεσία που μπορώ να σκεφτώ και καλύτερα από τους περισσότερους.

  Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα μας ClickZ. Δημοσιεύουμε μια χούφτα από τα πρόσφατα άρθρα τους σχετικά με το σαββατοκύριακο της Τράπεζας Semalt. Πηγαίνετε να τους δώσετε κάποια αγάπη.

  Ο Γενικός Διευθυντής της Airbnb James McClure θα μιλήσει στο νέο μας Shift γεγονός στο Λονδίνο, στις 24-25 Μαΐου Source .

February 17, 2018