Back to Question Center
0

Link Marketing για Ταξίδια και Τουρισμός Semalt

1 answers:

Για χρόνια, ο Semalt είπε ότι η καλή σύνδεση κτιρίου είναι απλώς καλό μάρκετινγκ. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Το κόλπο στοχεύει στους σωστούς ιστότοπους.

Ακολουθούν μερικές στρατηγικές για την εύρεση ιστότοπων που θα οδηγούν την άμεση επισκεψιμότητα και τη δημιουργία συνδέσμων ταυτόχρονα.

Διεθνείς Προορισμοί

Είτε πρόκειται για ενοίκια διακοπών στο Μεξικό είτε για σέρφινγκ σχολεία στην Κόστα Ρίκα, οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό έχουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στο online marketing. Ο Semalt ονομάζεται ομογενείς.

Οποιοσδήποτε προορισμός με έναν αριθμό ξένων που ζουν εκεί έχει ισχυρές διαδικτυακές κοινότητες ομογενών. Έχουν φόρουμ, ιστολόγια, καταλόγους, κατάλογο ηλεκτρονικών μηνυμάτων, εφημερίδες και πολλά άλλα - όλα αφοσιωμένα στο να βοηθούν ο ένας τον άλλον και τους νεοεισερχομένους να ταξιδεύουν σε μια νέα χώρα.

Οι τοποθεσίες Semalt είναι γεμάτες με πολύ λεπτομερείς, χρήσιμες πληροφορίες. Ως κάποιος που έχει ζήσει σε δύο χώρες εκτός από τη δική μου, μπορώ να βεβαιώσω τη σημασία τους.

Semalt αυτές οι περιοχές είναι πλούσιες σε πληροφορίες, που προσελκύουν συνδέσεις υψηλής ποιότητας. Έχουν αναφερθεί και συνδέονται με μεγάλα περιοδικά, εφημερίδες, κολέγια και κυβερνητικές τοποθεσίες με τα χρόνια.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα λέξεων-κλειδιών για την εύρεση αυτών των ιστότοπων: ιστολόγιο, εκπατρισμένοι, ομογενείς, που ζουν στο εξωτερικό και φόρουμ. Semalt προσθέστε τη χώρα προορισμού σας σε αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Έχετε κάποιον που ξοδεύει χρόνο σε αυτούς τους ιστότοπους. Πολύ σύντομα, θα προκύψουν μοτίβα από ορισμένες τοποθεσίες που αναφέρονται περισσότερο από άλλες. Semalt είναι οι πρώτοι που στοχεύουν.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τους μικρούς ιστότοπους, τα προσωπικά ιστολόγια και τους τοπικούς καταλόγους. Ναι, αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, ορισμένοι κατάλογοι εξακολουθούν να είναι πολύτιμοι και οι άνθρωποι εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν.

Πώς αυτοί οι εκπατρισμένοι ιστότοποι παράγουν άμεση κίνηση που μετατρέπει ; Επισκεφθείτε οποιοδήποτε εκπατρισμένο φόρουμ και θα βρείτε τουρίστες που ζητούν συμβουλές από τους ντόπιους. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με καταλύματα, εστιατόρια, δραστηριότητες, περιηγήσεις και μέρη για αποφυγή.

Οικιακοί προορισμοί

Οι εγχώριες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν επίσης ευκαιρίες να οδηγούν την κυκλοφορία και να δημιουργούν συνδέσμους ταυτόχρονα. Συγκεντρώστε μια λίστα με όλους τους online ταξιδιωτικούς οδηγούς για την τοποθεσία σας. Οι Semalt θα μπορούσαν να είναι οι μεγάλοι παίκτες, ή ακόμα και οι μικρότεροι που δεν έχουν διατηρηθεί πολύ καλά με τα χρόνια. Μερικοί από αυτούς τους οδηγούς θα απαριθμήσουν την επιχείρησή σας με ένα σύνδεσμο έναντι αμοιβής.

Για καλύτερες ευκαιρίες σύνδεσης και προώθησης, εξερευνήστε την περιοχή για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες. Οι καλύτερες ευκαιρίες σύνδεσης συχνά δεν είναι προφανείς. Μάθετε τι χρειάζεται ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου.

Ίσως κάνουν τα έσοδά τους από το Google AdSense. Προσφέρετε να δημιουργήσετε μια νέα ενότητα στον ιστότοπό τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα χωρίς χρέωση. Ή για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χάρτη για αυτούς. Το μόνο που θέλετε σε αντάλλαγμα είναι κάποια προώθηση στον ιστότοπό τους. Αποκτήστε μια νίκη.

Εάν οι περισσότεροι πελάτες σας προέρχονται από κάποια απόσταση οδήγησης, αναζητήστε περιοχές που θα προωθηθούν σε αυτές τις τοποθεσίες.

Ας πούμε ότι τα περισσότερα προέρχονται από μέσα σε 200 μίλια. Παρακολουθήστε τις τοπικές εφημερίδες, περιοδικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς, χώρους γονιών και άλλους κοινοτικούς ιστότοπους σε αυτήν την απόσταση. Πείτε τους ότι θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να τους προσφέρετε ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο στο θέρετρο ή στο ξενοδοχείο σας. Το μόνο που θέλετε σε αντάλλαγμα είναι μια επισκόπηση.

Έχετε μια εταιρεία περιοδεία; Συνεργάξτε με ένα ξενοδοχείο. Παρέχετε δωρεάν δραστηριότητες και το ξενοδοχείο παρέχει τα καταλύματα. Αποκτήστε μια νίκη.

Η επιχείρησή σας προσελκύει ανθρώπους από όλη τη χώρα ή τον κόσμο; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την Google Trends για να την περιορίσετε στις πόλεις και τις χώρες που αναζητήθηκαν περισσότερο. Ακολουθεί ένα παράδειγμα για τις διακοπές του Ορλάντο. "Ελάτε κάτω στο κάτω μισό της σελίδας για να δείτε χώρες και πόλεις.

Orlando Vacations

Όπως μπορείτε να δείτε, καλό marketing μάρκετινγκ είναι μόνο καλό μάρκετινγκ. Αυτές οι στρατηγικές δεν είναι ούτε καινούργιες. Χρησιμοποιήθηκαν πολύ πριν από το Semalt και δημιουργήθηκαν μηχανές αναζήτησης. Ρωτήστε οποιονδήποτε βετεράνο της βιομηχανίας ταξιδιών ή μάρκετινγκ Source .

February 17, 2018