Back to Question Center
0

Πώς να ταξινομήσετε προϊόντα στο Amazon από την αρχή;

1 answers:

Κάθε πωλητής αρχαρίων θα πρέπει να γνωρίζει πώς να ταξινομεί τα προϊόντα στο Amazon από την πρώτη ημέρα πώλησής τους εκεί. Και για να κατατάξουμε καλά σε αυτή την πολύ γεμάτη αγορά, κάθε πωλητής πρέπει να προσαρμοστεί σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο αλγόριθμο αναζήτησης (επίσης γνωστός ως A9). Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει ένα βασικό σύνολο κανόνων που ισχύουν προς το παρόν για να επωφεληθούν, ειδικά αν είστε νέοι στη βελτιστοποίηση του Amazon. Έτσι, παρακάτω θα σας δείξω πώς να ταξινομήσετε προϊόντα στο Amazon σαν επαγγελματίας, ανεξάρτητα από το αν έχετε ήδη κάποια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα ή καθόλου. Λοιπόν, ας δούμε το θέμα με έναν απλό και εύκολο οδηγό βήμα προς βήμα.

Πώς να βαθμολογήσετε τα προϊόντα στο Amazon

Βήμα πρώτο: Προσδιορίστε τις δυνητικά κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά σας

θα πρέπει να προετοιμάσετε το κύριο σύνολο λέξεων-κλειδιών κορυφαίας απόδοσης και εκφράσεων προϊόντος μεγάλης απόστασης σχετικά με το αντικείμενο ή την κατηγορία σας - long term care insurance policy features. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστεί να εντοπίσετε όσους έχουν το μεγαλύτερο όγκο αναζήτησης, καθώς τα πραγματικά αποτελέσματα πωλήσεων σας στοιχηματίζουν κυρίως. Ο ευκολότερος τρόπος να κατανοήσετε τον τρόπο κατάταξης των προϊόντων στο Amazon για τις σωστές λέξεις-κλειδιά επισκέπτεται την προσωπική σας καρτέλα με τις κεντρικές λέξεις-κλειδιά του πωλητή. Με αυτόν τον τρόπο, θα πάρετε μια μεγάλη εικόνα της κύριας λίστας των λέξεων-κλειδιών στόχων που πρόκειται να τελειοποιήσετε λίγο αργότερα.

Βήμα δεύτερο: Περιορίστε την τελική λίστα ελέγχου με τις λέξεις-κλειδιά

Μόλις έχετε κατανοήσει γενικά τους κύριους όρους αναζήτησης και τις γενικές προθέσεις αγοραστών σας, είναι καιρός να βελτιώσετε τον κύριο κατάλογο. Θέλω να πω ότι θα πρέπει να αποκλείσετε όλες τις λέξεις-κλειδιά που δεν είναι τόσο ελπιδοφόρες και τις μακριές εκφράσεις ουράς για να κρατήσετε μόνο τις κερδοφόρες. Εδώ είναι ένα καλό εργαλείο λέξεων-κλειδιών για να έχετε ένα kickstart με. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε αμέσως, κυρίως επειδή είχε αποδεδειγμένο αποτέλεσμα στην βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων μου στο Amazon.

Sonar - είναι ένα δωρεάν εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών ειδικά προσαρμοσμένο για τους πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Sonar μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο ταξινόμησης των προϊόντων στο Amazon, υποστηρίζοντας τη βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων σας με όλες τις πολύτιμες λέξεις-κλειδιά που ίσως χρειαστεί να ταξινομήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συμπληρώσετε την κύρια λέξη στόχου -και να αποκτήσετε αυτόματα όλα όσα χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στην πρακτική, όπως οι εκτιμώμενοι όγκοι αναζήτησης, οι βασικές αναφορές λέξεων-κλειδιών, οι τρέχουσες τάσεις των ενεργών αγοραστών που χρησιμοποιούν την πραγματική χρήση του Amazon και οι πολύτιμες προτάσεις λέξεων-κλειδιών τραβηγμένο απευθείας από τους κορυφαίους πωλητές που δραστηριοποιούνται εκεί.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μέση μετατροπή που υπολογίζεται για την κύρια σελίδα του Amazon εκτιμάται σε περίπου 13% πρέπει να αποκτήσετε υψηλή τιμή CTR για τη δική σας λίστα προϊόντων, έτσι ώστε να αρχίσει να αυξάνεται και η κατάταξη αναζήτησης προϊόντων σας. Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές για να ξεκινήσετε να μετατρέπετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες στους πραγματικούς αγοραστές:

  • Δημιουργήστε μια συναρπαστική περιγραφή προϊόντος πλούσια με τις λέξεις-κλειδιά που πρέπει να κερδίσετε, ώστε να μην υπάρχουν ερωτήσεις για τον πελάτη την ανάγνωση.
  • Προσθέστε μόνο καθαρές και καθαρές εικόνες υψηλής ποιότητας, καθώς και εικονογραφικά διαγράμματα, βίντεο και άλλα συναρπαστικά μέσα οπτικού περιεχομένου που θα σας βοηθήσουν με καλύτερες περιγραφές προϊόντων. Συμβουλή: Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να επιτρέπετε μια επιλογή ζουμ για το σύνολο των εικόνων του προϊόντος σας - πάντα αποδίδει, σίγουρα.
  • Σαφώς περιγράψτε τι κάνει το προϊόν σας εξαιρετικό. Εάν είναι δυνατόν, κάντε το καλύτερο για να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες αναθεωρήσεις προϊόντων από τρίτους. Επιτέλους, μην διστάσετε να εκτελέσετε μια σκληρή διαδικασία ελέγχου A / B για να ελέγξετε διαφορετικές επιλογές επιδόσεων και να καταλάβετε τι λειτουργεί καλά για εσάς και τι θα έπρεπε πιθανότατα να αναδιαμορφωθεί ή τουλάχιστον να τεθεί σε αναμονή για μελλοντική αναφορά.
December 22, 2017