Back to Question Center
0

Μπορώ να βελτιστοποιήσω την καταχώριση του Amazon με βάση την προηγούμενη εμπειρία βελτιστοποίησης μου με το Google;

1 answers:

Όπως και με οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης, δεν υπάρχει απόλυτος οδηγός ή βήμα-βήμα οδηγίες για τη βελτιστοποίηση της κατάθεσης του Amazon με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αναλάβει ηγετικό ρόλο τους ανταγωνιστές εξειδικευμένων θέσεων μια για πάντα. Εννοώ ότι το μερίδιο του λέοντος από τις κορυφαίες πρακτικές βελτιστοποίησης εξελίσσεται και αλλάζει κάθε χρόνο (και ακόμη και τον μήνα). Εάν είστε νέοι εδώ και σκεφτείτε πώς να βελτιστοποιήσετε την πρώτη σας λίστα στο Amazon - τότε είστε ήδη στη σωστή θέση. Θέλω να πω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας στρατηγικής.

Φυσικά, οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης, όπως η ίδια η Google, θα πρέπει να παραμείνουν η πρώτη σας προτεραιότητα - biocamini online coupons. Αλλά από την άποψη του ηλεκτρονικού εμπορίου και της ίδιας της ιδέας της κλίμακας ναυτιλιακών επιχειρήσεων σε κλίμακα, η Amazon είναι αναμφισβήτητα η σημαντικότερη εμπορική πλατφόρμα δύο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι για να βελτιστοποιήσετε την καταχώρηση του Amazon με τον σωστό τρόπο, θα χρειαστείτε μόνο κάποια βασική κατανόηση για να τοποθετήσετε τουλάχιστον την αρχική σας στρατηγική και να την επεξεργαστείτε με την πάροδο του χρόνου.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε ένα καλό σημείο εκκίνησης και να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε - ευτυχώς, ο αλγόριθμος αναζήτησης του Amazon δεν είναι τόσο εξειδικευμένος όπως αυτός που χρησιμοποιείται από την Google. Μετά από όλα, δεν αλλάζει τόσο βίαια και συχνά όσο πιο ολοκληρωμένος αλγόριθμος ταξινόμησης που ο γίγαντας της παγκόσμιας αναζήτησης στοιχηματίζει. Έτσι, παρακάτω θα σας παρουσιάσω μια λίστα με κουκκίδες που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την καταχώριση του Amazon με ένα κομμάτι του μυαλού - τουλάχιστον για να αποφύγετε τις πιο συνηθισμένες παγίδες που κρύβονται γύρω από το site.

Κατανόηση των βασικών αρχών της κατάταξης της κατάταξης στην Amazon

Πριν βυθιστεί στο θέμα και σας δίνει κάποιες πρακτικές συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε την Amazon με τον σωστό τρόπο, επιτρέψτε μου τονίζω για άλλη μια φορά - το Amazon είναι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλη μηχανή αναζήτησης όπως η ίδια η Google. Εννοώ ότι μερικές συμβουλές και τεχνάσματα μπορεί να φαίνονται σχεδόν όμοια. Παρ 'όλα αυτά, η κατανόηση των θεμελιωδών διαφορών και των φαινομενικά όμοιων προσεγγίσεων - είναι ακριβώς αυτό που είναι ίσως το πιο δύσκολο εκεί.

  • CTR vs. Ικανοποίηση - Η φιλική προς το χρήστη εμπειρία και η μετατροπή είναι τα πρώτα σημεία που αποδεικνύονται απολύτως ποικίλα για Amazon και Google..Ενώ ο γίγαντας αναζήτησης σχεδιάστηκε για να πουλάει διαφημίσεις, η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο προορίζεται να πουλήσει προϊόντα. Από την άποψη της μέτρησης των επιτυχημένων επιδόσεων, αυτό σημαίνει ότι η Amazon βασίζεται στην αξιολόγηση των εσόδων (διαφορετικά, το ακαθάριστο περιθώριο ανά αναζήτηση), εν μέσω της Google φυσικά να στοιχηματίζει στις κύριες μετρήσεις ιστού, όπως το CTR ή ο μέσος χρόνος που αφιερώνεται στη σελίδα ανά επίσκεψη χρήστη.
  • Διάταξη έναντι προσβολής - σημαίνει ότι ενώ ο δείκτης για το Amazon είναι εξ ολοκλήρου δομημένος υπό συγκεκριμένες μορφές, υπάρχει μια μικρή κλίση αναγνωρισμένη για την Google που σιγά σιγά 2015.

  • On-Page vs. Off-Page - προτείνει να βελτιστοποιήσετε την καταχώρησή σας στο Amazon, -σε βελτιστοποίηση σελίδας. Για παράδειγμα, η δημιουργία συνδέσμων εκτός σελίδας θα έχει σχεδόν μηδενικό αντίκτυπο στις πραγματικές σας βαθμολογίες, σίγουρα δεν μοιάζει με τον τρόπο που είναι για το Google.
  • Η δέσμευση έναντι της πρωτοτυπίας - εδώ εισερχόμαστε σε μια εξαιρετικά λεπτή διασταύρωση. Το πράγμα είναι ότι το Amazon απλά δεν νοιάζεται για το πρωτότυπο και καθαρά μοναδικό περιεχόμενο - μόνο και μόνο επειδή το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας σας τραβιέται πάντα από τους ενεργούς ερευνητές που ήδη ψωνίζουν εκεί έξω. Εάν έχετε μερικούς τίτλους που ταιριάζουν μερικώς ή με κουκκίδες με οποιαδήποτε άλλη λίστα - μην ανησυχείτε. Από την άλλη πλευρά, όμως, η αίτηση για μαζική λογοκλοπή ή τολμηρή αντιγραφή για βελτιστοποίηση της καταχώρισης του Amazon θα ήταν εξίσου απαράδεκτη - ακριβώς όπως και στο Google.

December 8, 2017