Back to Question Center
0

Semalt Expert αποκαλύπτει ένα εργαλείο Super Web Scraping

1 answers:

Το ParseHub είναι ένα από τα καλύτερα και διάσημα εργαλεία απομάκρυνσης ιστού. Με αυτό το προηγμένο και πιο πρόσφατο εργαλείο αποξένωσης ιστού, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε δεδομένα και απλά χρειαστεί να κάνετε κλικ στον επιθυμητό ιστότοπο ή blog για να το εξάγετε πλήρως ή μερικώς. Είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι το ParseHub είναι το διαισθητικό και εύχρηστο πρόγραμμα απόσπασης δεδομένων. Υπάρχουν πολλά μαθήματα για να ξεκινήσετε με τα βασικά του προγράμματος. Στη συνέχεια, μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση στα εξελιγμένα έργα εξόρυξης ιστού. Είναι επίσης εύκολο να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν σχέδιο και να μεταφερθείτε στις τυπικές ή επαγγελματικές εκδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η υποστήριξη πελατών αυτού του εργαλείου είναι εξαιρετική και έχει προταθεί από μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών.

Γνωρίζουμε ότι ο Παγκόσμιος Ιστός έχει πολλά στοιχεία και δεδομένα που ο καθένας θέλει να έχει πρόσβαση με μερικά μόνο κλικ . Αντιμετωπίζουμε προβλήματα κατά τη διάρκεια της γραφής, συντήρησης και φιλοξενίας των προσαρμοσμένων διαστρωτών ιστού. Με το ParseHub, μπορείτε να οραματιστείτε το μέλλον όπου όλοι μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης ή δομής δεδομένων του κόσμου χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ParseHub έχει έρθει με ένα εύκολο στη μάθηση σύστημα υποστήριξης και είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξαγωγής δεδομένων που είναι απλό και φιλικό προς το χρήστη..Επιπλέον, είναι εύκαμπτο, ισχυρό και εύκολο στη χρήση. Με την εξάλειψη ή τη διαγραφή των κύριων εμποδίων ή των προβλημάτων συλλογής δεδομένων, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε χρήσιμες γνώσεις, όμορφη οπτικοποίηση και οργάνωση δεδομένων αντί για εξαγωγή δεδομένων ιστού. Μπορείτε επίσης να κάνετε βασικές επιχειρηματικές αποφάσεις με αυτό το πρόγραμμα με ευκολία.

Τα πλεονεκτήματα του ParseHub

Ο στόχος είναι να χτυπήσετε μια σωστή ισορροπία εύχρηστου εργαλείου φιλικού προς τον χρήστη και ελεύθερου και να εξαγάγετε τεράστιες ποσότητες πληροφοριών από οποιαδήποτε τοποθεσία ή blog. Παραδοσιακά, τα προγράμματα εξόρυξης δεδομένων είτε είναι αρκετά απλά για να χειριστούν με τον περιορισμένο αριθμό χαρακτηριστικών είτε αρκετά ενοχλητικά για μη τεχνικά άτομα. Αλλά το ParseHub είναι διαδραστικό και δεν συγκλίνει τα δεδομένα τόσο σύγχρονων όσο και παλαιών ιστοτόπων. Αν χρειάζεστε ένα εργαλείο με ένα κλικ που απευθύνεται σε όλους και δεν θα νικήσει από το κακό σχεδιασμό του, το ParseHub θα πρέπει να είναι η επιλογή σας. Μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα με κώδικες Javascript και PHP.

ParseHub για προγραμματιστές:

Για τους τεχνικούς, όπως οι σχεδιαστές ιστοσελίδων, οι προγραμματιστές και οι προγραμματιστές, το ParseHub παρέχει τον πλήρη έλεγχο του τρόπου τροποποίησης, δομής και επιλογής διαφορετικών στοιχείων, t πρέπει να γράψω ξανά και ξανά σύνθετοι κώδικες απόξεσης ιστού. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα και να χειριστείτε όλους τους διαδραστικούς χάρτες, τους ιστότοπους που έχουν επικυρωθεί, τα dropdowns, τους άπειρους κύλινδροι και τις ηλεκτρονικές φόρμες.

Συμπέρασμα

Απλά πρέπει να δείξετε και να κάνετε κλικ στην ιστοσελίδα που ίσως θέλετε να εξαγάγετε και αφήστε το ParseHub να κάνει τα υπόλοιπα. Αυτό το πρόγραμμα θα μαντέψει εύκολα παρόμοια δεδομένα και στοιχεία στο διαδίκτυο και θα τα οργανώσει και θα τα διαρθρώσει για εσάς. Αν θέλετε να χειριστείτε τα κείμενα χρησιμοποιώντας κανονικές εκφράσεις, το ParseHub θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στον επιλογέα του CSS, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τα χαρακτηριστικά των στοιχείων χωρίς κανένα πρόβλημα. Αποκτήστε εύκολα πληροφορίες από εκατοντάδες έως χιλιάδες σελίδες. Απλά εισάγετε τις διευθύνσεις URL και τις λέξεις-κλειδιά του ιστότοπου και το ParseHub θα εκτελέσει αυτόματα την εργασία του Source .

December 8, 2017